Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 4
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Fabya
Buna Dimineata!
De fapt e tirziu dar eu acuma m-am trezit si la mine e dimineata
cu toate ca e deja 11:15,azi e ultima zi din concediu de maine la munca.Eu fac tratamentul de pastrarea sarcini si pt lipsa de progesteron,dar i-mi lipseste Maca din tratament,am tot asetpt ca va veni cu posta ..pina acuma nimic sun maine la ei si vad ce si cind o primesc.O intrebare pt.cele care poate stiu dintre voi,pot sa incep sa beau ceai de Naprasnic????deci numai ceai.Deci restul din tratament sa nu iau pina nu i-mi vine ciclu vreau sa stiu clara ce e cu mine desi tem e 39,9 si sunt cu 2 zile de intirziere.
O duminica placuta si un inceput de saptamana usor!
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Fabya, inainte sa te apuci sa bei ceai de napraznic si sa iei MACA, mai ales daca esti deja
, eu zic sa intrebi un homeopat/naturopat. Eu stiu ca din tratamentul Liviei NU AI VOIE sa iei ecat ceaiul de cretisoara si tabletele de mugur de zmeur (astea ajuta la pastrarea sarcinii sigur). Te rog fi atenta ce iei si ia doar ceea ce stii SIGUR ca nu iti dauneaza tie sau samburelului. Du-te la un homeopat si vei stii sigur ce trebuie sa iei!!! Daca le iei preventiv, asa, in eventualitatea ca vei ramane in curand insarcinata, e ok sa iei si ceai de napraznic, si MACA, dar va trebui sa renunti la ele imediat ce afli ca esti gravidutza.Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Leditia spune:
Buna fetele.
Am si eu o intrebare pt fetele din Bucuresti.Stie careva unde pot gasi Natures Sunshine NFX?L-am cautat la niste farmacii naturiste si nici n-au auzit de el.Maine mai merg la cateva,la care azi era inchis.Plus ca am dat tel.la un depozit..sau ce-o fi si mi-au zis ca ei nu-l au.
L-a gasit cineva pe undeva?
Multumesc.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
annaa spune:
Cautand informatii despre plate am gasit doua articole interesante in Formula As
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=673&&codcap=66&&idart=6407
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=673&&codcap=66&&idart=6408
Branca Ursului am luat si eu acum doi ani(cu ceai de maghiran sa nu imi scada tensiunea), cand nu imi venea CM, am luat doua luni la rand, so CM a venit cam repede la 3sapt.
E posibil sa fi loat prea mult.
A mai luat cineva Branca Ursului? Cum?
Ana
motzunica spune:
Mishulina,
mi-a fost greu sa plec cu sticlutele dupa mine in poseta, plus lingurita ?, plus pahar ?, asa ca am renuntat la ele pana aseara, ca de, dupa cursuri in loc sa plec acasa, am venit fuga la internet
.
pacienta spune:
Leditia
Eu am gasit produsele nature's sunshine pe internet. Iti atasez aici pagina de web numai ca nu am gasit nicaieri produsul NFX Am gasit doar X-action care este special pt sanatatea femeilor. Cine ti-a recomandat produslul asta? Livia? Si pt ce?
pacienta spune:
Stie cineva unde pot gasi branca ursului? Am inteles ca se face in iubitul meu orasel natal Brasov
. Cine are un nr de telefon sau o adresa unde se gaseste? Imi amintesc ca am vazut undeva pe Despre Copii un nr dar nu mai stiu unde. Va rog daca stiti sa imi raspundeti. Pleaca mama unei prieten in Romania si asta e singura sansa de a trece in posesis acestei plante!
Va pup
Pacienta
Leditia spune:
pacienta,sar'mana pt link.Da,Livia mi-a zis de el si face parte din tratamentul meu naturist.Cica e foarte bun pt mentinerea sarcinii.Eu aici am probleme.
Iar pt branca-ursului,poti sa comanzi si de pe net..daca nu,sigur la plafar gasesti.
uita-te si pe www.naturaplant.ro
Pupici cu lipici.
Edit:pe linkul dat de tine l-am gasit..uite aici,sper ca asta e :
http://www.healthy-sunshine.com/nf-x.asp
E cam scumput,nu ma asteptam sa fie atat,da' nici nu stiu cum sa-l iau..
Il mai caut prin farmacii,poate-l gasesc si la noi..
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Mishulina spune:
Motzule nu-i nimic, o data nu se pune...Da,ar fi fost intr-adevar greu sa te "cari" dupa tine cu toate instrumentele necesare...
Ina
motzunica spune:
Mishulina, odata nu se pune pentru ca esti tu indulgenta, dar ce zici de a 2 oara? Am terminat aseara tinctura de mugur de zmeur, si azi dupa amiaza n-am gasit deschis la magazin sa i-au alta. De dimineata nu pot sa ma trezesc decat atunci cand plec la servici, si atunci e un chin
, trebuie sa pun ceasul altfel la 11 ma trezesc, tura de dimineata nu lucrez decat odata pe saptamana. Ce zici de o asa puturoasa ca mine ?, ma mai ierti ?