Naturiste si Homeopate (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Fabya spune:
Am trecut sa vad ce mai face-ti,vad ca e ceva activitate pe aici.
Leditia tu ai o situatie asemanatoare cu a mea.Sa stii ca am facut si eu analizele genetice si sunt foarte bune,m-am gindit de multe ori ca poate am lipsa de progesteron si ceea ce mi-a spus si Livia din sintomele explicate de mine ca asta ar fi cauza pierderilor de sarcina anterioare( in situatia mea). E bine sa-i scrii un privat si ea iti va face un tratament corespunzator tie.
mioritaus eu zic ca poate ar fi bine sa o intrebi pe Livia ,eu ti-as rapunde dar nu stiu sincer.
Fetelor nu mi-a venit ciclu si eu astept sa incep si eu ca lumea de la inceput tratamentul dupa ciclu...ce ma strseaza acuma si asta,test am facut nimica clar negativ.Poate vine maine,o zi e si maine![]()
O zi buna la fete !
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
musete spune:
Ina, Fabya, Adimercedes, Costi, ma primiti si pe mine in gasca voastra. Si eu urmez tratament homeopatic de ceva timp. Desi preturile practicate de doctorita mea sunt extrem de piperate, eu merg inante cu incredere. Sincera sa fiu, ma asteptam ca tratamentul sa fie mult mai complex, insa, el consta doar in paparea o data/saptamana a unor bombonici mici, albe si dulci. Nu stiu , dar mi se pare atat de simplist....
Pe durata tratamentului, nici alte simptome care sa-mi sugereze ca in organismul meu se intampla ceva modificari,nu au aparut... Nimik, absolut nimik.
Pupici, Musete
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by musete
Ina, Fabya, Adimercedes, Costi, ma primiti si pe mine in gasca voastra. Si eu urmez tratament homeopatic de ceva timp. Desi preturile practicate de doctorita mea sunt extrem de piperate, eu merg inante cu incredere. Sincera sa fiu, ma asteptam ca tratamentul sa fie mult mai complex, insa, el consta doar in paparea o data/saptamana a unor bombonici mici, albe si dulci. Nu stiu , dar mi se pare atat de simplist....
Pe durata tratamentului, nici alte simptome care sa-mi sugereze ca in organismul meu se intampla ceva modificari,nu au aparut... Nimik, absolut nimik.
Pupici, Musete
Musete, draga, sigur, bine ai venit!!!
Sa stii ca si mie mi-a dat homeopata niste bilute mici, albe, a zis ca au gust dulce, inca nu am luat - in seara asta incep. O sa le pun sub limba, timp de 5 zile. Apoi stau sa vad ce si cum. Si peste 2 sapt. ma vad din nou cu ea si o sa hotaram atunci. A zis ca probabil va trebui sa iau de cateva ori, in cateva tura, pana nu mai am simptomele ce o sa le am. Adica pana nu o sa mai am simptome. Aici nu am inteles exact la ce se referea, cred ca era vorba de reglarea ciclului...Mult succes si valeaaaa la
. Adi "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by elenya_m
Fetelenu prea am inteles, ceaiurile Liviei se incep intr-o zi anume a CM? Eu le-am luat din prima zi (toate), e de rau?
toate fetele!!
Credinta face totul posibil!
Elenya, E BINE cum ai inceput. Nu conteaza neaparat cu ce zi a CM incepi. Trebuie sa urmaresti schimbarile DUPA primul ciclu venit in timpul tratamentului. Si toate plantele le ei zilnic (mai putin vit.E)!!!
Stai linistita si tratament rodnic

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mioritausFetele, va rog, sa imi dati si mie un raspuns......pot sa adaug in ceaiurile mele de cretisoara,galbenele,coada soricelului a calului , dragaica si napraznicul?Sa il fac normal, ca si pe celelalte sub forma de infuzie?Suplineste progesteronul care este lipsa?Ma refer daca il fac in amestec cu celalalte ceaiuri....sau trebuie sa mai iau si altceva care contine progesteron?Iau si produse geomterapice, zmeur, coacaz negru si arinul alb.
Mioritaus si Leditia, napraznicul contine progesteron natural, deci e ok!!!
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel: o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata) (de la Livia citire, din tratamentul ei)
Baaaftaaaa

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
motzunica spune:
Buna fetele,
Azi am fost plecata de dimineata la niste cursuri si pentru ca m-am trezit prea tarziu n-am mai stat sa-mi i-au plantutele, este vreo problema ca am sarit peste portia de dimineata si cea de la amiaza ? Tratamentul meu este: tinctura de coada soricelului, cretisoara, mugur de zmeur si capsule de napraznic.
Un
pentru fiecare.
mioritaus spune:
Multumesc pentru raspuns
Am inteles perfect cum fac ceaiul , dar nu m-am lamurit daca il pot amesteca cu celelalte de galbenele, cretisoara, dragaica, coada soricelului si a calului.Trebuie sa il beau pe stomacul gol?Daca este musai asa, cu celelalte ce fac?Beau naprasnicul pe stomacul gol singur iar pe celelalte le beau amestecate asa cum fac de pe 9 mai si fiecare isi vede de treaba lui?Am mai postat intrebari la Livia dar nu mi-a raspuns...asa ca baza mea este in voi....DR Fitoterapeuta mi-a spus ca il pot amesteca cu celelate si beau din tot amestecul 3 cani pe zi.Eu cred ca se pierde din taria lui.Nu?Ce reactii ar trebui sa am de la napraznic?Eu vreau sa am ciclu regulat si sa nu mai fie abundent.Are aceste proprietati?Imi poate spune vreuna din fetele naturale?
Va pup,Miorita
Mishulina spune:
Musete Bine ai venit!
Sigur ca te primim la noi daca promiti ca pleci repede la
cu cateva dintre noi de manuta...
. Uite,eu te trec pe listuta la "homeopate" si pe urma,in scurt timp la "Modele",da?
Motzule eu zic,in legatura cu saritul dozelor de plante,ca un incident izolat ca cel de azi poate nu are nimic,mai ales ca a fost din criza de timp dar,in general am inteles ca dozele si nr lor se cam respecta ca sa fie eficient tratamentul...Sunt fete pe aici care si-au luat ceaiurile cu ele in concediu ca sa se tina de ele (ceea ce stiu din experienta proprie ca poate fi un chin...). 
Ina
Costi spune:
quote:
Originally posted by musete
Pupici, Musetecu bratele deschise!
Elena
Fabya spune:
Buna Dimineata!
De fapt e tirziu dar eu acuma m-am trezit si la mine e dimineata![]()
cu toate ca e deja 11:15,azi e ultima zi din concediu de maine la munca.Eu fac tratamentul de pastrarea sarcini si pt lipsa de progesteron,dar i-mi lipseste Maca din tratament,am tot asetpt ca va veni cu posta ..pina acuma nimic sun maine la ei si vad ce si cind o primesc.O intrebare pt.cele care poate stiu dintre voi,pot sa incep sa beau ceai de Naprasnic????deci numai ceai.Deci restul din tratament sa nu iau pina nu i-mi vine ciclu vreau sa stiu clara ce e cu mine desi tem e 39,9 si sunt cu 2 zile de intirziere.
O duminica placuta si un inceput de saptamana usor!
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

nu prea am inteles, ceaiurile Liviei se incep intr-o zi anume a CM? Eu le-am luat din prima zi (toate), e de rau?
Fetele, va rog, sa imi dati si mie un raspuns......pot sa adaug in ceaiurile mele de cretisoara,galbenele,coada soricelului a calului , dragaica si napraznicul?Sa il fac normal, ca si pe celelalte sub forma de infuzie?Suplineste progesteronul care este lipsa?Ma refer daca il fac in amestec cu celalalte ceaiuri....sau trebuie sa mai iau si altceva care contine progesteron?Iau si produse geomterapice, zmeur, coacaz negru si arinul alb.