Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Costi

Mishu, test am sa fac sper doar sa fie bine.
Pt mine 2 liniute inseamna minune iar ciclu este semn bun.
Acum care din doua o sa fie ramine de vazut, macar sa apara un semn bun.
Am si o curiozitate: la o zi, doua dupa contact se mai elimina "miscareti"- nu-mi pot explica din cind in cind secretia mucilaginoasa.
Elena

Ultima speranta!

Elena la 2 zile nu cred ca ce se elimina mai contine ,cred ca e doar lichidul seminal gol,adica fara "miscareti".
In rest,vorba ta,cum o vrea Dumnezeu,pana la urma ambele variante sint bune.....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello, homeopatele mele dragi! Eu, am mai fost luni la o sedinta, si...mare dezamagire , mi-a dat doar 5 bilute mici! ATAT! Va dati seama? Stiu ca nu cantitatea conteaza, ci kalitatea, dar, totusi, doar cinci bobite de piper ptr. o luna intreaga? Am remarkat ca tratamentul aplicat de doctorita mea, este diferit de la luna la luna. Poate in functie de simptomele pe care i le descriu(in fine, nu stiu cat de corecte si exacte pot eu sa le descriu...).
Voi?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Erata: ,, corect si exact pot eu sa le descriu...)
Thea, ai primit PM-ul meu? Nu sunt sigura, intrucat chiar in acel moment, s-a defectat net-ul.
Pupici,Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

musete,ce bilute iei tu?Nici la mine tratamentul nu-i complicat dar parca la tine e prea putin.Eu am luat pana acum Sepia si Thuya(dizolvate in apa-cate 1 lingurita).Tot am senzatia ca bat pasul pe loc.Ma simt mult mai bine,nimic de zis,dar ciclul tot isi face de cap.
Eu am senzatia ca merg la ghicitor atunci cand ma duc la homeopat.Sper sa nimereasca remediile potrivite si la voi si la mine!
Pupici!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Am facut test-ul de dimineata si e Negativ.Si acuma inca mai sunt nervoasa pe doctorita de ieri ca nu mi-a facut ceea ce i-am cerut eu....si sa va spun si de ce,eu acuma un an si jumate aveam intirziere de ciclu de 10 zile cind m-am dus la medic-ul gineocolog si ma-i facut doua test-te pe loc ,unul in urina si unul de singe (HCG),cel de urina e clar negativ cel de singe(HCG) era povitiv.Dupa o saptmana aproximativ mi-am cumparat eu un test sarcina (in urina)si abia atunci mi-a iesit pozitiv la cel de urina.Asta ma deranjeaza ca daca mi-l facea (HCG)azi stiam rezultatul 100% ori da ori nu.De azi dimineata nu am mai luat nici tableta de Utrogest desi ma gindesc ca ar fi bine sa iau ca nu se stie ...si poate i-.mi prinde bine.Ar trebui sa repet test-ul peste o saptmana .Am intrebat si eu acuma un an jumate de ce nu mi-a iesit si la test-ul de urina dinprima si mia spus medic.gineo. ca am hormoni mai inceti si nu i-si fac asa repede aparitia....mamalor de hormoni.Si nu va mai spun prin ce stres am trecut cele 11 saptmanai doearece mi-a facut ecografie saptamanala si nu se vedea embrionul,decit placenta ,lichidul si embrion nu era de gasit ....si HCG crestea saptmanala normal cu virsta sarcini...deci sa stii ca egzista si sarcina fara embrion pina la urma a trebuit sa fac chiretaj-ul.Nu doresc sa aibe nimeni astfel de sarcina ...eu am numit-o sarcina fantoma
O zi buna la toate fetele si deasemena si un sfirist de saptamana frumos,va pupacesc

Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Lilicica eu fac tratamentul doar de trei saptamini (cu Gynex,Vironal si crema Cytovital).Eu ma simpt bine atit fizic cit si psihic(in ultima vreme eram cu moralul la pamint).Sotul meu ia Renol si King Kong.Tu ai facut tratamentul in paralel cu sotul tau?Voi ce ati luat?Sincera sa fiu si mie mi s-a parut de scump tratamentul,dar ce nu face omul la nevoie.

Mishulina,Costi,Fabya,Mironica sper ca in curind veniti cu vesti bune.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de NADYA

quote:
Intrebare pentru fetele din Canada si mai ales din Toronto: Stie cineva unde as putea gasii un magazin gen plafar sau unde as putea gasi denumirile tratamentului naturalis dat de livia. Am 3 ani fara nici un rezultat si tare ma bate gindul sa incerc si pe cale naturala. Poate....Poate.

Merci mult,

Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Ciudat, nu-mi aduc aminte sa fii pus mesajul la acest subiect.

Nadia

Nadya, ti-am trimis un email in care am zis de ce am mutat mesajul de unde il postasesi initial pentru ca acolo este subiectul la care Livia raspunde la intrebari legate de tratamentele naturiste. Pentru alte discutii si comentarii se posteaza aici. Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Luminitasunatoarea din cate stiu este nu are containdicatii decat la unele anticonceptionale, in plus este recomandata si la menopauza si dismenoree.
Cum este un foarte bun calmant, este chiar indicat (se spune) sa bei cate o cana de ceai seara inainte de culcare.

Eu de doua zile am inceput sa iau Branca Ursului.
La inceput am luat cate 1lingurita de 3/zi, dar astazi am luat doar cate 10picaturi, ca am avut o senzatie ciudata.
Mai ia cinvea BU? Cat si cum luati?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by lumit

musete,ce bilute iei tu?Nici la mine tratamentul nu-i complicat dar parca la tine e prea putin.Eu am luat pana acum Sepia si Thuya(dizolvate in apa-cate 1 lingurita).Tot am senzatia ca bat pasul pe loc.Ma simt mult mai bine,nimic de zis,dar ciclul tot isi face de cap.
Eu am senzatia ca merg la ghicitor atunci cand ma duc la homeopat.Sper sa nimereasca remediile potrivite si la voi si la mine!
Pupici!

poze cu noi

lumit, cred ca am aflat in sfirsit si eu ce iau.
Stiu ca noi avem acelasi medic homeopat. La cit de zapauca eram si ingrijorata nici n-am intrebat ce mi-a dat, dar daca vb de ceva dizolvat in apa probabil ca luam acelasi lucru.
Mie mi-a dat "bilute" m-a pus sa le dizolv in apa si sa iau cite o lingurita pe zi.Banuiesc ca te-a atentionat si pe tine de menta, dar ce altceva ti-a spus ca este interzis? Recunosc ca eu am ceva vicii...
Scuza-ma nu-mi aduc aminte, tie pt ce ti-a dat "hapurile"?
Tu ce stii, in situatia in care ramii insarcinata tratamentul ar putea face rau?
Sunt un picut "nebuna" pt ca eu iau tratamentul sa-mi vina ciclul, dar n-a venit si in nebunia mea....traiesc cu speranta.
Pupici
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput