Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Mishu si Costi si Fabya tin inca pumnii pentru voi.
Musete, nu, n-am primit PM-ul.
Fetele homeopate, stati linistite, trat. homeopat nu face nici un rau in sarcina. Si eu iau bilute , dar le pun sub limba, de dilutii diferite, si mai iau si tincturi pe care le iau 1/2 dop in 50 ml apa. Apropo, v-a avertizat dr. homeopat sa le luati doar intr-un pahar de plastic si agitati bine cu o lingurita de plastic si sa folositi numai acelasi pahar pentru acelasi remediu? Mie mi-a spus ca este important sa respect aceste lucruri.
Pacienta insanatosire grabnica.
Mirona concediu placut.
Va doresc zile pline de soare, iar luni sa gasesc vesti bune de la voi.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by thea_m

Mishu si Costi si Fabya tin inca pumnii pentru voi.
Musete, nu, n-am primit PM-ul.
Fetele homeopate, stati linistite, trat. homeopat nu face nici un rau in sarcina. Si eu iau bilute , dar le pun sub limba, de dilutii diferite, si mai iau si tincturi pe care le iau 1/2 dop in 50 ml apa. Apropo, v-a avertizat dr. homeopat sa le luati doar intr-un pahar de plastic si agitati bine cu o lingurita de plastic si sa folositi numai acelasi pahar pentru acelasi remediu? Mie mi-a spus ca este important sa respect aceste lucruri.
Pacienta insanatosire grabnica.
Mirona concediu placut.
Va doresc zile pline de soare, iar luni sa gasesc vesti bune de la voi.

Teodora

Poze

Teo, merci pt raspuns!
Nu mi-a cerut nimic special pt a dilua bulinele, pur si simplu mi-a spus sa le diluez(intr-o sticla) in 25oml apa si sa iau o lingurita pe zi.
Elena(Costi)

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Mishu, tu pe unde esti?
Ieri n-am vrut sa iau in seama prea tare presiune si durerea din burtic, dar oare ce semnifica asta(durere-un fel de presiune deasupra "frantei"), azi ceva mai accentuat.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Costi,poate o avea doctora noastra norocul sa ne lase gravidute!Cu ajutorul sotilor nostri,desigur...
Nici eu n-am intrebat ce mi-a dat dar am citit numele de pe plic si apoi m-am documentat.Mie mi-a dat Sepia si Thuya;amandoua sunt pentru persoane "sensibile"(asta ca sa nu zic despre mine ca-s stresata,ba chiar usor nebuna...).Iau tratamentul pentru ca am ciclu cam la 2 luni.Cred ca de aia stau bine cu rezerva ovariana,ca am fost fata econoama.
Tratamentul sigur nu afecteaza cu nimic sarcina,stai linistita.Mi-a spus de menta;si asa nu-mi placea,n-am pierdut nimic.Am schimbat si pasta de dinti,ca nici asta nu trebuie sa aiba menta.Mi-a mai spus sa tin apa din care beau la frigider;sa nu ating bilutele cu mana;sa agit sticluta inainte de a bea;sa beau o singura cafea pe zi,la distanta de ora la care iau doftoriile.
Pupicei!

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lumit

Costi,poate o avea doctora noastra norocul sa ne lase gravidute!Cu ajutorul sotilor nostri,desigur...
Nici eu n-am intrebat ce mi-a dat dar am citit numele de pe plic si apoi m-am documentat.Mie mi-a dat Sepia si Thuya;amandoua sunt pentru persoane "sensibile"(asta ca sa nu zic despre mine ca-s stresata,ba chiar usor nebuna...).Iau tratamentul pentru ca am ciclu cam la 2 luni.Cred ca de aia stau bine cu rezerva ovariana,ca am fost fata econoama.
Tratamentul sigur nu afecteaza cu nimic sarcina,stai linistita.Mi-a spus de menta;si asa nu-mi placea,n-am pierdut nimic.Am schimbat si pasta de dinti,ca nici asta nu trebuie sa aiba menta.Mi-a mai spus sa tin apa din care beau la frigider;sa nu ating bilutele cu mana;sa agit sticluta inainte de a bea;sa beau o singura cafea pe zi,la distanta de ora la care iau doftoriile.
Pupicei!

poze cu noi

Indicatiile sunt identice cu o singura exceptie, am uitat sa intreb cu cafeaua.Eu beau doar o cafea, dar dimineata inainte sa plec, iar "hapurile" le iau tot inainte sa plec, deci nu respect ora distanta, merci pt informatii, de azi sunt mai atenta.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
In dimineata aceasta curiozitatea ma zgindare.
Am verificat colul si secretiile si am descoperit ceva nou, desi inainte de menstra colul cobora si era tare, azi(ziua 30) colul este sus sus de tot(deabia l-am atins) moale si secretii abundente- mucus cremy.
O fi un indiciu?
Oricum tratamentul homeopat, cit si BU si-au facut cit de cit efectul,eu eram cam uscata.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

dulci la toate fetele

pacienta insanatosire grabinica si revino cat mai rapede printre noi.

fabya asta chiar ca n-am mai auzit.. sarcina cu toate cele, dar fara embrion....

Eu sunt amarata rau am avut o saptamana f grea si lucru si azi (sambata) simt ca ma lasa bateriile
Rusii au plecat lasand in urma alte dureri surde de burtica si de spate... nush de la ce.. Poate o fi facut tratamentul ceva bun...

Alte vesti?

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Sa va pup si eu pe ziua de azi.
Anna si eu iau BU. Sau ma fac ca iau. Prima si a doua zi cate o lingurita dim si seara diluata intr-o gura de apa. Nu pot sa beau 100 ml apa cu BU- ca mi-e groaznic de rau. Asa ca o dau o data pe gat si gata. Oare are ceva?
Azi a treia zi inca nu am luat-o. Dar imi astept sotul de la servici si voi ciocni paharul cu el.

Elena, dar ce veste buna (aia cu colul). DA DOAMNE!

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput