Mamici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Caterina71 nici eu n-am gasit medic pediatru pentru bebe, insa voi incerca la Cantacuzino(unde voi naste)...eventual o sa-o intreb si eu pe dr. mea gincolog si poate ne da si ea vre-o idee.
Katink...promit sa nu mai dispar...s-a facut bine calculatorul meu .

Lory si baietelul din burtik 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Bebestrumfitza si Albinutzza pentru baietei.Sa creasca mari si frumosi.
Am vazut cu Luca - este un dulce si ce mult par are!!!

Monical bine ai venit printre noi!!!

Noi avem 3400g, l-am cantarit azi!!!!
La ultimul control a avut 3100 ca pierduse in spital.Suntem grasuti, azi ii voi face prima baie in vanita chiar daca nu i-a cazut buricutzu, voi avea grija sa nu ajunga apa acolo.

Adriana si bebe Aidan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Lory, daca e sa dau un pronostic m-as baza pe faptul ca la tine e baiat si la mine e fetita si e al doilea. Asa ca poate stii fetele sunt de obicei mai grabite, asa se spune.
Dar am si eu o chestie pe creier. Adi a fost suprapurtat si am citit eu un articol ca daca ai avut o data suprapurtare exista sanse sa se intample si a doua oara. Cica s-a facut in studiu si barbatul ar cauza suprapurtarea. Deci daca schimbam barbatul......
Da las ca beau la ceai de zmeur, si ma pun pe mingea aia care seamana cu mingea de nascut.....
Anis ma bucur ca am efectul asta asupra ta, fac si eu ce pot. Nu imi place cand te vad stresata.
Irina saraca de tine, hai ca am si eu ceva idei. Poate merge. Orez si morcov fiert. Paine prajita usor cu branza de vaci. Ceaiul de galbenele e foarte bun. Si SMECTA, e bun si pentru stomac nu numai pentru diaree si e safe in sarcina ca nu se absoarbe.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nasha Albinutzzei spune:

Ziua buna,
este bine. Dimineatza a fost un pic suparata ca nu au chemat-o sa-l hraneasca pe bondar dar si-a revenit pe la ora 15:00 cand, parca simtind-o pe mamica lui, finutzu' meu a respins laptele din siringa
asa ca au chemat-o sa-si hraneasca odoru
Au fost stangaci amandoi, dar cu rabdare si ajutoru' celor din jur au reusit sa se multumeasca reciproc

Voi incerca sa revin cu noutati,
Cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

MonicaI bine ai venit printre noi.
Adriana esti exemplul cel mai bun: mama nestresata=bebe fara colici,mancacios si cuminte.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bebestrumphitza, felicitari, sa iti traiasca bebe Matei!
Kulta, te tii de cioace! f bine, destinzi atmosfera!
Irina, sanatate!
Dede, as vrea sa o invat pe fie-mea plimbareatza, azi am luat carut de voiaj! de-alalalt nu avem, dar de voiaj am cumparat!
MonaI, distractie placuta si ai grija, ca daca nasti in week-endul asta o sa vreau sa fiu nasica onorifica si nu stiu daca iti place cum suna Sara Magdalena Popescu -glumesc, nu pedepsim fata nici daca se naste acum!
nu stiu ce mai voiam sa spun...noi am fost la cumparaturi: jucarele,rucsac-port-bebe,carut voiaj, ne-am uitat de carut mare...si tot nu am luat.in schimb m-au apucat niste contractii de nu stiam cum sa ajung mai repede acasa.
M 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele ma simt f rau...acum 1 ora..cineva m-a enervat cumplit...de am avut o criza de nervi efectiv..am rabufnit...

Mi-e frica sa nu patesca ceva bebe..sau sa se declanseze nastere...

Of unii oameni....

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, ai grija. Calmeaza-te pentru binele bebeului tau. Cum te simti rau? Ce te doare?
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

offff, Anis, nu mai pune la suflet tot ce zic unii!!! Sper sa nu fie o persoana apropiata care a facut lucrul asta... atunci este mai greu de trecut cu vederea... multi si ai grija, nu te mai supara!!!!

Eu... sunt in acelasi stadiu, din pacate nu pot iesi la wc... nu stiu de ce, aud cum imi bolboroseste burtica, dar nu iese si pace!! Cat despre crampele de stomac parca nu mai vor sa se termine!! Nu am mancat decat paine prajita si biscuiti... ca tot eram eu prea grasa!! Nici nu vreau sa vad mancare in fata ochilor!! Offf, sper sa-mi treaca pana maine, as vrea sa dorm dar nu pot din cauza durerilor...

Va pup dulce, multumesc pentru sfaturi

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna burticutze, mamicutze si bebenaci!

Hop si noi in pauza de masa!

Sa incep intai cu felicitarile pentru bebestrumfitza acre a rezistat eroic si, uite ca a meritat. Ca puiutul a crescut mare si sanatos si acum se tin in bratze. Sa va traiasca flacaul si sa fie un mancacios si-un cuminte, ca mamai a avut grija de el ca de ochii din cap!

Albinutzza, pozele alea erau chiar dupa nastere? Wow! Arati super! Dar se vede treaba ca fericirea sterge orice urma de suferinta. Aratati superb cu totii! Iar Luca e o dulceatza. Sa va traiasca!

Nasha lui Albinutzza esti super! Multzumim pentru corespondenta "live". Esti super! Ai stofa de jurnalist si si de fotograf.

Irina, imi pare rau de durerea ta de stomac. Dar e de la stomac? Adica durere dintr-aia gen arsura? Ca daca e de-aia poti sa incerci si un ceai de pelin. E amar ca naiba, dar e calmant si cicatrizant. Nu stiu sigur daca e permis in sarcina. A! Sau ceai de galbenele. Si ala e super! Neindulcit. Si putin orez fiert, cum a zis Kulta, ac ala face bine si daca esti deranjata la burta.
Ei, dar cred ca deja te simti mai bine, ca vin si io la spartul targului cu sfaturi.

Kulta, faine bancurile. Chiar nu am mai auzit (citit) decat coclituri de-astea de bancuri nord-americane, care-s mai mult cinice decat haioase. Erau niste site-uri cu bancuri "adevarate" dar nu stiu daca mai am link-urile.

Noi suntem ok. VREM ACASA! Dar abia joi o sa se intample. Nu ma oboseste atat serviciul (mai ales ca acum doar mai termin niste documentatie) cat statul pe scaun. Mi-e frica, ca , din cauza presiunii sa nu-l grabesc pe Pooh. Ca, deh, mami nici n-a ascultat sa mai dea din kiloase jos inainte de a se pune pe facut copii. Ca nu degeaba ne-a "botezat" tati Panda, nu?
Azi ma duc sa-mi termin cumparaturile. Mergem "la oras" fiindca aici la noi in urbe la mall n-am gasit tot ce ne trebuie.

Fetele care ati (mai) nascut. E cazul de pijama sau doar camasa de noapte? Ma gandesc ca din cauza de "jene" (sa nu le zic dureri) pantalonii or fi mai greu de manevrat. Eu una ma impac mai bine cu pijamalele, dar decat sa-mi plang in pumni, mai bine intreb. NU cred sa fac cezariana, decat daca Pooh intrece mnasura cu rezervele de grasime, sau mami e leguma si nu se descurca sa-l ajute sa iasa (ceea ce SPER sa nu se intample!!!!!). dar dupa cezariana cred ca e mai complicat cu pijama. Daca as fi acasa, un tricou sau o bluza cu nasturi ar fi ideal. Dar acolo, la spital, e rushinica.
Ce ziceti?

danaB + Pooh 36+

Mergi la inceput