Mamici de iulie-august (63)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Irinaimi pare rau ca te doare burtika. eu stiu ca nu-i problema daca iei un dicarbocalm. Poate ne mai spun si celelalte fete.
Referitor la patut....sa va spun un secret...noi nu avem inca patut...il lasam pe tati sa-l aduca si sa-l monteze cand noi vom fii la spital... Insa ieri am fost la cumparaturi pentru bebe..........si bineinteles ca nu ne-am putut abtine si i-am luat o groaza de hainute...Am gasit la mothercare niste salopetele tare dragute ...foarte moale materialul...se vede ca sunt de calitate...

Anis ai fost la echograf??

MonaI distractie placuta !!! Si ai grija de tine si ce bebe mic

Lory si baietelul din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Kulta..tare pusa pe glume esti azi ..cel putin pe mine m-au destins f tare...

Irina sunt crampe sau contractii? La partea de diaree pe mine m-a ajutat orezul fiert...sau crud..instantaneu...pe partea cealalata pepenele

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Stomacul!!!!!! e groaznic... am mai avut, stiu cum este... dar atunci aveam voie ranitidina, acum nu am voie!!!! Cica e interzisa, am fost la farmacie!!!!
Si partea cea mai frumoasa este ca de dimineatza dupa ce am papat prunele am mai dormit vreo 3 ore, dupa care m-am trezit cu usoare dureri de stomac-am crezut ca o sa trreaca repede, sa nu le bag in seama - si ca atare mi-am mancat ovazul cu LAPTE Deci... va imaginati ca-i la mine in stomac acum... groaznic!!! Aveti grija, nu-mi urmati exemplul!!!

Acum sufera Irina, asta este!! Prostia se plateste!! Si mai si doare la mine!!!!

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lory, saptamana viitoare ma duc , am niste emotii cu lichidul ala..
Tu ai scapat orium...dar a fost f stresanta partea asta nu?

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Kulta esti pusa pe glume azi!!!

Super faine...ma doare burtika de ras......

Dede....am vazut ca ai inceput sa bei ceai de zmeur. Eu am inteles ca este bun pentru declansarea nasterii...Chiar vrei sa fii tu prima??

Lory si baietelul din burtik 38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

IRINAFierbe-ti repede orez si un ou(tare) si papa-le repede.
Inca ceva, ia repede o lingurita de cafea macinata.
K33+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Daca v-au placut, mai tineti!

Cica doi tipi beti morti ies din circiuma si se duc sa se pise la gard. Se pisa ei ce se pisa, pana cand unul intreaba:
-Auzi bai, de ce cand te pisi tu se aude pis , iar cand ma pis eu se aude fis ?
-Pai daca te pisi pe fisul meu...

Un tip ii spune sotiei intr-o seara ca se duce sa cumpere tigari. La magazin se inchisese, asa ca se duce la bar. Acolo bea cateva beri si incepe sa vorbeasca cu o tipa. Mai beau impreuna niste beri, apoi se duc la tipa acasa si petrec o noapte foarte placuta. Cand se trezeste, isi da seama ca era 3 dimineata.
-Nevasta-mea o sa ma omoare; da-mi repede niste pudra de talc!
El ia pudra de talc si isi da pe maini. Ajuns acasa, isi gaseste sotia asteptandu-l, furioasa:
-Unde ai fost pina la ora asta?
-Uite, iti voi spune adevarul. Am fost intr-un bar, am baut niste beri, am fost acasa la o blonda si m-am culcat cu ea.
-Arata mainile! zise sotia si el ii arata mainile pline de pudra de talc.
-Mincinos nenorocit, iar ai fost la bowling!

SI ASA NE PROSTESC
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Anis....iti tin pumnii sa fie bine... de fapt sunt convinsa ca o sa fie bine...
Eu sincera sa fiu am tot cautat pe net si am tot citit despre oligohydramnios si iti dai seama ca m-am stresat rau de tot.
Oricum eu am baut la greu apa sucuri de fructe....2-3 l pe zi si se pare ca a avut efect...sau stiu eu.... toti medicii care i-a intrebat nu mi-a dat nici unul un raspuns clar...deci....
Sa speram ca o sa fie totul bine cu bebelusul meu (cred ca-l va chema Rares-Andrei)
Eu pot sa-ti spun ....stai linistita.....nu te stresa....si nu face efort prea mare....la mine a functionat asta.......

Pupici
Lory si baietelul din burtik 38s+

Mergi la inceput

Anis, daca esti nelinistita, de ce nu mergi sa faci o eco sa te asiguri ca totul e ok? Nu mai sta stresata. Instinctul primeaza asa ca, ai solutii.
K33+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Bebestrumphitza, felicitari! Ma bucur enorm de mult pentru tine, sa iti traiasca pruncul, sa fie sanatos si tie refacere rapida! Te asteptam cu povestea si cu poze multe!!

Irinuca, mananca orez fiert, asa simplu, numai fiert cu apa. La mine asta funtioneaza cel mai bine. Sper din suflet sa iti revii.

Kulta, dar tare vesela esti azi , multumim pentru poante

Monai, distractie placuta zilele astea si ai grija de voi!

Monical, bun venit printre noi, sarcina, respectiv o nastere usoara!

Lory2004, sper sa nu mai am probleme cu calculatorul si sa ne poti tine la curent cu starea ta.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput