Oligospermie(3) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Chi tie nu ti-a dat M. Livercyn? Ca si acela tot un extract de "buruieni" este. Zinc si acid folic ia si sotul, si rezultate, cel putin pe hartie, vom vedea luna viitoare.

Teodora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/teodorapopa72/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

CHI, tratamentele astea naturiste si homeopate nu prea au efect rapid, din pacate,ci se spune ca trebuie tinute cel putin 3 luni ca sa se vada efectele... Alceva... nimic.

Princess, e foarte bine ca ati gasit un medic care stabileasca pt voi o 'strategie'... eu in urma cu ceva timp am pierdut vreu an pe la usa unui medic care nu m-a ajutat cu nimic. Cred ca tine si asta de noroc... Multa bafta in continuare!

OANA, intr-adevar 'donatorul' m-a lasat 'masca' cu intrebarea aia, mi-am adus aminte de o fata careia un idiot de dr. i-a zis 'nu poti draga sa-ti gasesti si tu un prieten daca nu poti sa faci copii cu barbatul tau?'. Probabil ca s-a simtit la fel cum m-am simtit si eu... ingrozitor de jenata...
Tu esti abia la inceput, eu sunt pe la sfarsit, adica mai am cateva zile pana la verdict .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Revin iarasi cu aceeasi intrebare la care nu am primit nici un raspuns sau cel macar o parere si sper ca, macar de data asta, cineva sa-mi raspunda: pentru oligo..., a luat careva BABYTONE sau macar ati auzit ceva de acest tratament?
Intreb, pentru ca la mine situatia este disperata 1.500.000 de gicuti si as vrea sa-mi comand din India acest medicament care are pretul putin cam mare pentru buzunarul romanului -106$.
Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Mi-ka, ati incercat alte naturiste care sunt pe piata romaneasca?
Aceste plante, in realitate, mimeaza efectul hormonilor, numai ca sunt mai putin toxice pt ficat si au putine efecte secundare.
Nu am incercat si levercyn.Thea, da-mi te rog mai multe amanunte:doze, perioada ce tratament si efectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mi-ka, nu am auzit niciodata de BABYTONE. Habar nu am de efecte. Tu de unde stii de el? Ai vazut vreun prospect. Intr-adevar e cam scumput. Dar daca da rezultete..... am fi in stare de orice.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

As scrie despre BABYTONE, ca sa dau o mana de ajutor, dar habar nu am ... si recunosc sincer.
Natashelule, dupa ce ne distraram pe rupte la aspirante optimiste in ultimele zile, am tras ieri o lupta ca la Bobalna, c-au sarit pe stilul meu , curat umoristic, ca intentie, cu furci, topoare si tastaturi. Trebuia sa parcurg si capitolul asta din istoria site-ului romanesc, ca ma stii ca eu adun de toate in viata si nu numai cu printi si zane frumoase.
Credeam ca mi-am luat-o destul de pe la doftori cu interdictiile lor, dar mi-o luai si de la comunitatea autohtona, desi, sa ma pici cu ceara, daca am rele intentii. Ca daca as fi in stari depresive personale, as tine smecheria asta de computer inchisa si m-as lupta cu dracii din mine de una singura, nu i-as varsa pe tastatura.
Vin cu sangele meu curat sa ajut omu' aflat in acelasi razboi cu mine si hop si topoarele in capul meu, ca am un stil prea...
Daca tot sunt in ziua 4 de-abia, trebuia sa ma lupt si io cu ceva...
Tu cat mai ai de asteptat, ca sa numaram impreuna, cu folos, de data asta?

Mergi la inceput

Offf, OANA, am citit din pacate la aspirante 'optimiste' i nu mi-a placut deloc... de fapt mi-a lasat un gust amar... eu scriu de obicei aici si la alt subiect, unde fetele sunt extraordinar de dragute , au un suflet de aur si unde simt caldura ... Sincer, nu ca as fi extraordinar de simtitoare, dar suntem pe un teritoriu sensibil... suport atata dezamagire in fiecare luna incat nu stiu daca as mai suporta si ocara...

Eu sunt in ziua 24 si mai am putintel pana la 'momentul adevarului'. Problema e ca desi imi propun sa nu ma mai afecteze atat de mult, de fiecare data cad rau...

Sotul continua tratamentul si... daca n-o fi sa fie luna asta... vom repeta spermograma sa vedem daca e cazul sa recurg la inseminare. Nu stiu de fapt ce sa mai fac, dr, mea mi-a zis ca sunt 'investigata si parainvestigata', toate analizele sunt bune dar eu nu reusesc sa raman insarcinata.

Dar gata cu 'miorlaiala', mergem inainte!

MI-KA, imi pare rau dar n-am auzit de BABYTON pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Natashica, scumpa mea, as vrea eu sa bag una d-aia , dar stiu ca in viata sunt si zile si momente in care toate cuvintele de intelepciune nu prea ajuta, ca de.... cand nu mai stii incotro s-o iei si incercasi ataat de multe... se mai alege prafu' si de , balanta noastra interioara.
Io, dupa tot potopu' ala de la Bobalna, ma apucai sa dau si gratis intr-una optimista de-a mea, ca mi se paru mie ca-ncearca si ea sa ma ciomageasca. Dar asa rau mi-a parut apoi, incat am realizat ca daca iti pierzi speranta in bine si bunatate din cauza si a soartei asteai nefericite, atunci e cam de cacao viata.
Si-mi cerui scuze cu varf si indesat si iar m-am apucat de optimism, ca e cea mai buna varianta chiar daca iese cu rezultat negativ de multe ori.
Dar uite ca si la mine, dupa 1 an de investigatii, am lasat mai la urma anticorpii CMV si azi am luat analiza si ma trezii si eu cu borsul in fata ca mi-a iesit IGG pozitiv, in loc de negativ. IGM e negativ, cum trebuie, dar IGG-ul...
Si sunai 2 doftori care mi-au zis ca toata lumea are IGG pozitiv si ca inseamna ca am avut boala si nu o mai am, dar am citit pe Google niste chestii, de i-ar ma apuca sa dau aiurea cu paru'...
Cum e, soro, cu CMV-ul asta? Stii ceva, ca eu sunt tareee pe la inceput, dar pana maine ma fac doftor in CMV.
Si hai sa mai speram totusi ca luna asta e de bine, ca nu stii niciodata cand vine bucuria a mare... Chiar daca mai intr-o roata pe ziua de azi, eu tot despre optimism iti cant.

Mergi la inceput

Aaaaa, stai linistita!!!!!! Este bine! IGG pozitiv arata ca ai avut contact cu virusul si ai anticorpi, iar IGM negativ ca nu ai boala in prezent. Daca iti iesea IGM pozitiv era nashpa, insemna ca boala e in plina desfasurare si trebuie tratament. De asemenea, daca iti iesea IGG negativ atunci nu aveai anticorpi si o puteai lua cand ti-era lumea mai draga, eventual in timpul sarcinii, ceea ce nu ti-as dori in ruptul capului! Asa sunt si rezultatele mele la CMV si la RUBEOLA, si dr. mi-a zis ca nu e nici o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Chi sotul a luat 3 caps/zi timp de 3 luni. Uite aici detalii: http://www.hypericum.ro/livercyn.htm.
Oana dupa ce ati facu tratamentul pentru stafilococ si candida ati repetat analizele ( secretie, spermocultura)? Ca eu iarasi ma confrunt cu monstrii astia. Dupa ce ne-am tratat cu antibiotice si antifungice, eu si cu trat. homeopat, am avut surpriza, la 3 luni, sa vad ca au reaparut ( cel putin la mine). Si daca si in spermocultura lui iese infectia din nou, trebuie sa o luam amandoi de la capat, numai ca nu il prea vad acum, vorba ta, sunt cam in ceata. Au aparut in conditiile in care, dupa tratament analizele au fost bune. Offf-off...mai-mai.
Natasha vad ca esti aproape de momentul adevarului. Sper sa vii cu un test pozitiv sa ne dai sperante.

Teodora

Poze

Mergi la inceput