Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 9

M Oana spune:
M Oana spune:
 NATASHELULE, cum sa-ti multumesc iubita mea ca existi???
Vorbele tale fura atat de dulci, dar ia intra tu acum la aspirante optimiste sa vezi peste ce dadui...... dupa ce ti-am scris mai sus...
Thea M nu am repetat inca analizele pt stafilococ la sot, iar de candida, eu am scapat dupa 2 luni, cu medicamentul Macmiror. 
La noi, sotul a fost cu stafilococul si eu cu candida. Oare trebuia sa ma caut si eu de stafilococ si-al meu sot de candida (la barbati e asimptomatic), ca Moisica nu ne-a zis prea clar si m-am culcat si eu pe-o ureche, dar la ce zi am avut azi.... ma apuca toate intrebarile...

Natasha71 spune:
Natasha71 spune:
Mda... moderatorii au facut foarte bine ca au inchis subiectul... degenerase mult si atitudinea unor membre depasise orice limita. Imi pare rau ca a trebuit sa suporti acele cuvinte, nu am inteles si nu inteleg de ce ti-au fost adresate. Sunt neplacut surprinsa ca intr-o comunitate se ajunge la asa ceva, in comunitatea in care suntem uniti prin dragostea de copii, mai ales noi, cele care inca nu-i avem... Dar asa cum se spune, nu exista padure fara uscaturi. Important este sa ne pastram sufletul curat indiferent cata mizerie vedem la unele persoane. Sunt multe persoane de calitate pe acest forum, si sunt convinsa ca vei gasi locsorul unde vei putea comunica fara a ti se rastalmaci cuvintele, fara teama ca vei fi considerata 'prea inteligenta' sau 'prea avocata' sau cine mai stie cum...

Natasha71 spune:
Natasha71 spune:
 Thea, multumesc mult pt incurajari, ca tare mult am nevoie de ele. Vad speranta in ochii sotului meu si tare mi-e frica sa nu vad iar dezamagirea... Azi m-a intrebat in ce zi sunt... este prima data cand intreaba asa ceva.
 multumesc mult pt incurajari, ca tare mult am nevoie de ele. Vad speranta in ochii sotului meu si tare mi-e frica sa nu vad iar dezamagirea... Azi m-a intrebat in ce zi sunt... este prima data cand intreaba asa ceva.

AYSHA 2 spune:
AYSHA 2 spune:
 Sal'tare, boieri mari !
Am aterizat si eu de la Capitala, proaspat inseminata. Au fost 3 folicului babani ( la stimulare totul este exacerbat), s-a folosit un mediu pentru prelucrarea spermei ultima fizta  D-na bilog a spus ca motilitatea este buna si ca a avut de unde alege. De-acum cu Dumnezeu inainte, ca doar in El imi mai este speranta... mai iau cate 2 utrogestan pe zi din ziua 18 si apoi...test...
D-na bilog a spus ca motilitatea este buna si ca a avut de unde alege. De-acum cu Dumnezeu inainte, ca doar in El imi mai este speranta... mai iau cate 2 utrogestan pe zi din ziua 18 si apoi...test...
V-am citit primii, m-am distrat alaturi de voi, sunteti niste adevarati, ma simt cel mai bine alaturi de voi.
Mai am un cui :anticorpii antispermatici, caut sa vad cum se detecteaza si mi-i fac si eu
V-am pupat pe toti
P.S. mi-a fost dor de voi, dar sa nu mai spuneti la nimeni ..

M Oana spune:
M Oana spune:
 Natashico, dar daca ai stii toata povestea....
Azi, dis de dimineata, am primit un e-mail de la o surata de-a noastra, care are si bebic in pantecut, si fata, bun samaritean, mi-a spus sa plec cat mai repede de acolo, ca e o energie...
Io, am luat-o cu simtul umorului, asa cum ma stii....., ca eu, de felul meu, pana nu se arata uratu', nu ma apuc sa-l caut cu lumanarea.
Dar de la mesajul samariteanului meu si pana in secunda asta, a trecut sufletul meu prin niste iaduri... adica niste stari d-alea de nu stii de unde iti e atat de rau. Cred ca n-am simtit nevoia de multe luni sa vorbesc despre biserica, cum o facui azi pe acolo si de tot felul, care s-au legat intr-un mod...
Iar greutatea acelor cuvintele... 
Oare e mai rau ca nu avem copii sau ca o sa-i aducem in lumea asta, cu atata otrava, mai ales unde n-ar avea nici un motiv sa fie!?
Optimismu' meu se cam inchisa, dar cum firea mea e curat optimista se va deschide... PROMIT!

M Oana spune:
M Oana spune:
 AYSHA 2, esti intr-o super forma, te rog nu citii azi ce vreau eu sa zic, ca te indiiiispun si nu vreau.
Anticorpii ii detectezi din sange. Tu si sotul costa 90 RON, la Medicover si se face ca orice alta analiza hormonala, adica fara cafea, tutun...
Promite-mi ca nu citesti rautatile de care vorbesc, ca mi se intamplara, ca vreau sa-mi ramai optimista!! Da??

thea_m spune:
thea_m spune:
 Aysha sa ne vii peste 2 saptamani cu test pozitiv, da? Anticorpii spermatici stiam ca la barbati se fac si din sperma. Pe astia nu stiu daca-i mai fac....imi pune sotul pielea-n bat la cati bani am dat pe analize!
Oana pai ar cam fi trebuit. Sotul are o prietena microbiolog si ea ne-a recomandat sa le facem. Secretia de la Giulesti mi-a iesit OK, iar cand am facut-o peste 2 zile la dr. microbiolog aveam candida in floare, mare si frumoasa de nu se vedea altceva. Am facut si eu si sotul trat. pentru candida ( care si la mine e asimptomatica) si cand am repetat analizele, s-a vazut stafilococ si streptococ, la amandoi, si iar le-am tratat, apoi am avut rezultate bune si acum iar sunt nebune! E un cerc vicios din care ma lupt sa ies. Trebuie sa si reusesc!
Teodora
Poze

AYSHA 2 spune:
AYSHA 2 spune:
 Oana, bine-nteles, scumpa, ca am citit din urma. Un sfat, daca imi permiti, abtine-te sa intri in astfel de polemici, ca nu stii intotdeauna cu cine ai de-a face. Au mai fost Bobalne, unele si mai si. Considera ca nici nu a existat acest episod. Si eu am logoree...Iar forma mea este rotunda 

princess spune:
princess spune:
 Salutare tuturor si 

!
!
Aysha, ma bucur ca te-ai intors vioaie de la ISA! Iti doresc din suflet sa fie cu noroc!Astept vesti bune de la tine!
Anticorpii antispermatici stiu ca se fac din sange !
Oana draga mea , am stat un timp si te-am analizat asa de la distanta si am ajuns la concluzia ca fata rea nu esti! Acum , daca imi permiti sa-ti dau un sfat(pt. ca te vad tare suparata) acesta ar fi sa iei toti oamenii de pe aici asa cum sunt , cu bune si cu rele (dupa parerea mea fetele sunt foarte dragutze!), iar in rest sa te axezi pe off-ul nostru cel mare :  !
!
Referitor la CMV este in regula daca IGM e negativ , asa mi-a iesit si mie! Apropos de faptul ca ai pisica , ai facut si TOXOPLASMA?
Natasha, trebuie sa fim pozitive in lupta asta pe care o ducem pt. a avea un BEBE! Ai vazut :pt. unii e mai simplu , iar pt. altii e mai greu! Om reusi si noi pana la urma!

M Oana spune:
M Oana spune:
 AYSHA 2, bun sfat, s-a bifat. 
Io, de felul meu, sunt o slabanatura, care ca o raza de soare vrea si ea sa respire... poetic. Si vrea sa faca si ea copii mai cu elan poetic, ca de, dupa firea omului... Dar stie fata ca asta e viata si o ia ca atare, ca la cate vede printre oameni zi de zi. Si tot ma doare de fiecare data.... ca stii ca speranta moare ultima!!! Tot am speranta ca oamenii sunt buni si viata e frumoasa, dar imi iese testul negativ la capitolul asta cam din 3 in 3 zile.
Princess, am bifat toxo si e in regula. Excelent si sfatul tau si multumesc frumos.
Si axai si eu azi pe alt offf, ca mi se intampla scatoalca, iar eu nu stiam de Bobalne pe aici...zau!, dar de maine jur ca numai p-asta ma axez, pana imi iese.
Thea M, deci aici mai am de lucru. Trebuie sa ma caut si eu de stafilococ. Daca stiam de acum 4 luni... Dar asta e! O fac, insa de maine, ca azi.. Maine vezi ca te mai intreb.