Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 10

titelu spune:
titelu spune:
Natashico Endo mi-a spus ca este posibil ca doi oameni sanatosi sa nu reuseasca sa se reproduca daca unul dintre ei are caile energetice blocate,Eu voi urma un asemenea tratament cu un terapeut slovac care foloseste produse naturale Energy.

AYSHA 2 spune:
AYSHA 2 spune:
 Buna dimineata ! am intrat sa semnez condica, sa va salut si sa va dorsc o zi cat mai plina de realizari pe drumul spre 

Va pupa pe toti,
Aysha

iepurila spune:
iepurila spune:
 Aysha, ma bucur tare mult ca ai avut trei foliculoi babani, ca gigeii erau vioi si ca tu esti plina de optimism. Deci reteta e completa. Acu urmeaza si rezultatele. DA DOAMNE. Te pup
Pup pe toata lumea.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

jubica spune:
jubica spune:
 Salutare tuturor oligospermistilor,
Am intrat putin pe la voi sa vad ce mai faceti?Eu si sotul meu facem bine mergem inainte cu tratamentul de la Energy.
Titelu sa stii ca iti recomand sa incepi tratamentul noi ne simtim bine(eu in primul rind psihic ma simpt bine,dar si fizic,parca am mai multa energie),suntem in a treia saptamina de tratament.
Pupici

princess spune:
princess spune:
 Salutare dragii mei oligospermisti , va pupicesc pe toti!
Aysha, ma bucur ca esti optimista! Asa si trebuie! Ma rog sa ti se indeplineasca visul!
Jubica, ne dai vesti bune, vad! Sper din toata inima sa ai rezultate si atunci poate vom incerca si noi tratamentul!
Titelu, nu te-am mai "auzit" de mult: cum e treaba?
Iepurica, Natasha, Thea, M_Oana 

Al meu sotzior a ajuns la a treia doza de PREGNYL ;urmeaza perioada fertila, iar noi ne pregatim de atac; poate avem noroc de data asta!

andra10 spune:
andra10 spune:

Am si eu o nelamurire si poate ma poate cineva ajuta cu un raspuns.Am gasit in farmacii teste de fertilitate pentru barbati,cica ar putea sa masoare numarul si densitatea spematozoizilor,e oare posibil asa ceva?As putea sa ma bazez pe un asemenea test?L-a folosit careva dintre voi pina acum?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

AYSHA 2 spune:
AYSHA 2 spune:
Va multumesc pentru urari ! Va doresc si voua sa aveti cat de curand cel putin cate un BB vioi si papacios ! Sunt cu tot sufletul alaturi de voi si va tin pumnii ca numai noi stim prin ce trecem.

princess spune:
princess spune:
 Draga Andra, trebuie sa-ti marturisesc ca despre asa ceva nu am auzit niciodata , dar daca se gasesc in farmacii probabil ca sunt bune! Oare cum se fac aceste teste? Oricum mie mi se  pare interesant ce spui tu ; tare bune ar fi pt. sotii nostri astfel de teste ca ar mai scapa si ei de spermogramele alea stresante!
Tine-ne si pe noi la curent daca folositi asa ceva!
Aysha , Jubica 
 !
!

andra10 spune:
andra10 spune:
 Draga Princess,aceste teste se gasesc aici in farmacii sint de fapt 2 teste in cutie.Sint cred ca la fel ca testele de ovulatie pentru noi numai ca in loc de urina se foloseste sperma.Nu am mai multe amanunte dar zilele astea sigur am sa cumpar o cutie sa vad ce si cum ca si pt.sotul meu ar fi minunat sa se rezolve asa de simplu ca de dus la doctor pt.spermograma e un adevarat chin.
 Pupici