Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 5
princess spune:
Da, da, da, Titelu! Acu' inteleg eu de ce erai tu asa de tacut pe ziua de azi! Lasa ca e bine asa: macar ai inecat toate relele in palinca aia?
M Oana spune:
Titelule, te inecasi in palinca, frate? Pai, cum ne fu vorba, ca iti inmoi buzele in berica mea
, doar asa, de dragul artei, ca tu cu alcoholul, numai la final de reusita?! Deci, ma refuzasi la berica, si cand gasisi paraiasul cu vodca de pe strada....
Presimteam eu si putin sange in alcoolul tau de peste weekend, dar asa frumos vorbeai despre palinca din cuiiiii!!!!
Barbatii din ziua de azi!! Oligospermistii nostrii, la care ne uitam ca dupa soare si cu lumanarea cautam soarele in spermogramele lor!!..
Ptiu, frate!!
Natasha71 spune:
OANA, asta e situatia, nu suntem toti croiti dupa acelasi calapod, 'ursitoarele'
ne-au dat fiecaruia cate ceva, dar amalgamul este diferit... de aceea suntem atat de diferiti... unii oameni insa nu mai pastreaza decat foarte putin din 'a fi om'... de cand zac pe forumul asta am inceput sa-i cunosc... Daca nu-mi place ceva ori intorc capul
(ti-am zis ca sunt balanta si uneori ignor ce nu-mi place) ori sar la bataie
daca vad ca se face cuiva o nedreptate si nu se poate apara singur
(aici cred ca 'ies' din zodie)...Dar cel mai tare ma feresc de oamenii care nu stiu sa guste o gluma
, care nu stiu sa zambeasca
...
Titelu, iata vin si eu sa te cert putin
, pai asa ne-a fost vorba? Cum se impaca palinca cu tratamentele, eee?
Natasha71 spune:
Princess, ce mai faci tu?
Ma bucur ca l-ai pus pe sotior pe tratament, al meu s-a imbufnat cand a vazut la ce subiect postez... deh, asa sunt ei mai sensibili cand e vorba de asta...
M Oana spune:
Natashelule, eu ii inteleg si pe oamenii fara simtamant umoristic, ca doar nu am avut numai zile bune la viata mea si ma mai inecai si eu in disperare in cei 30 de ani ai mei, dar sa ma iau de oameni nitam-nisam nu prea mi se intampla, ca eu merg in viata dupa un model simplu: FATA MOSULUI. Dar de cate fete ale babei nu am dat si peste cate nu o sa mai dau...
Acu' partea proasta e ca ele singure isi duc la casicile lor toate cate aduna de prin viata si daca din cutia de la Sfanta Vineri scot numai balauri, mie mi se rupe sufletu' pt ele, dar n-am ce face...
Am mai zis-o p-aia cu liberul arbitru saptamana trecuta, deci nu mai repet 
!
N-am scris un an pe forum, scrisai 3 zile si HOP dadui peste fata babei si in domeniul asta. Dar nu numai peste ea, c-am mai dat si peste printese si peste tooooate personajele frumoase din basme si din viata realialitissssima.
Iar cu sotiorul, cred ca se aplica regula orgoliului masculin, deci nu-i bai, ca e vorba de instinctul lor de aparare si depasesc si faza asta, mai ales daca le spui ca sunt la 'moda ' asemenea discutii si preocupari. La al meu a mers pacaliciul asta si tare mandru e ca suntem familie cu probleme 'moderne'.
Diplomatia ne scoate din multe...., mai ales cu barbateii nostrii...
Dar ce diplomatie i-as fi tras io lu' Titelu, de eram Matza lui....
Natasha71 spune:
OANA draga, tare as vrea sa tragem noi o clapa sortii si sa ne falim prin parcuri cu bebeii nostri, vom uita si de oligo si de asteno si de toate cele rele... si stii ce? Pana se va intampla, pana una alta, ai adus o doza zdravana de optimism pe aici, ca acum am inteles si eu un lucru: daca le treci pe toate printr-un filtru, ramane doar esenta, si e o esenta de buna calitate, ca si cafeaua de care povesteai si careia i-am simtit aroma...
princess spune:
Natasha, multumesc de intrebare!
Cat despre sotzul meu , eu pot sa-ti spun ca a fost foarte receptiv la tot ce inseamna tratament si medici; ca s-a convins in timp de ceea ce sunt de fapt acestia din urma ...asta e alta poveste! Intre timp eu iau un tratament cu acid folic, vitamina e forte si utrogestan , iar peste trei luni voi face stimulare cu Clostilbegyt! Pana atunci: ce-o vrea Dumnezeu!
O noapte buna va doresc tuturor!
M Oana spune:
Natashico, asta-i mama, parfumul vietii de calitate.
Vezi ca radem cu lacrimii pe la aspirante optimiste, e suuuuuper show acolo.... Tocmai inchisaram un megaaaaartistic capitol, dar incepem altul........
titelu spune:
Mai fetelor,sa nu cumva sa va legati de horincuta mea,este un simplu sirop de tuse,apa nu-i buna decit la spalat pe cap,si stiti cum este:omul din betie se trezeste dar din prostie...Necazul este altul,am o gingivita si paradontoza nasoala,cam putilinca guritza daca nu o spal des si la tratamentul homeopat nu ai voie sa folosesti paste de dinti si solutii aromate.Am facut comanda ptr o pasta de dinti cu continut de echinacee care o pot folosi,pina atunci pot be,caci incep sa o iau razna de atatea plante.nevasta-mea se pregateste ptr.bombardamentul de la Stalingrad.Va doresc tuturor;Forta fie cu voi!
OANA omul isi mai aduce aminte de marile iubiri,asa de dor imi era sa mai gust din apa vietii,si apoi MITZUCA mea era linga mine,nu prea o fac pe ascuns,bine ca nu mi-am bagat capul in balon!
M Oana spune:
Titelule, siropul de tuse, e bun, frate, cand ai gatlejul paradit, dar la spermogramele noastre e ploaie acida.
Io, fata mosului, cum va spusai de ieri, o rezolvai cu fata babei, ca ne distraram impreuna pe cinste, dar am primit un virusoi pe computer si unde scriu cuvantul FEMEIE imi apare 'ia o pauzare'.
Asta e un balaur cu care tre' sa ma lupt, chiar daca abia fac saptamana pe forum si zau daca stiu cu ce se mananca balaurii astia.
Sotul a zis ca se lupta si el cu ei, dar acum ca mi-a umflat asta ochii, ma gandesc FEMEILOR, voi in locul meu ce-ati face? Eu pauzare nu iau pana nu mi se argumenteaza, dar si cuvantul FEMEIE, cu litere mici vreau sa-l scriu in continuare, pana inving tot oligo si tot asteno din lumea asta.