Oligospermie(3) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Cam liniste pe acest forum.Va rog domnilor luati-va hapurile si la treaba.Iar doamnele teste de ovulatie si apoi shpan.Scantei sa iasa.Pai altfel cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Greuceanu bine ai venit! Noroc cu tine sa reprezinti partea masculina ca vad ca Titelu si Rem si-au luat concediu sau au si-au dus sotiile la gravidute si noua nu ne-au spus. Ziceai ca ai facut o sumedenie de analize. Care ar fi alea?

Teodora

Poze

Mergi la inceput

thea-m In general analiza dar de mai multe ori;apoi altele de se cer pt fiv (virusi etc)fara legatura cu problema.Oricum sotia a facut mai multe,lame,dozari de prolactina,ecografe.
Am intalnit pe undeva pe acest forum la un moment dat o familie care a trecut cu brio peste problema oligospermiei.Am obtinut o promisiune ca isi va face auzit glasul in Formula As.Ar fi pacat ca asa ceva sa treaca neobservat.Un caz fericit.Sper sa se repete la cat mai multi dintre noi.De asemenea ii invit pe cei care au avut probleme si le-au depasit sa ne povatuiasca si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Greuceanule, este vorba de Potent Power, poti sa-l comanzi si pe net ramburs. Contine Tribulus Terestris, Zn si alte chestii, este recomandat 1-2 tablete/zi. Costa in jur de 30 RON 50 tablete.
Multa bafta la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

neata...am revenit si eu din concediu...
m-am gandit...de fapt am si cumparat vit E forte...sa-i dau sotului meu...pe langa Maca...BU si apilarnil-polen -propolis.....ca noi avem oligospermie severa printre altele...insa...am citit pe prospectul Vitaminei E....ca la doze mari poate cauza azoospermie.....adica exact opusul....oricum...ii dau doar o data pe zi...
are cineva idee daca e indicata...cum si cat timp trebuie luata?....nu vreau sa-i fac mai mult rau....mai ales ca....la noi....de la oligospermia severa pana la azoospermie...nu mai avem mult...

Mergi la inceput

si inca ceva?...a facut cineva tratament cu potent power?

Mergi la inceput

da nicoma ai dreptate am preluat gresit denumirea si am omis un T.Am luat deja,initial gasisem sub forma de solutie si scria cu caractere chinezesti,apoi am gasit si pastile.
thea_m:mi s-ar parea normal sa fie doar masculi pe acest forum pt ca e problema lor si totusi iata ca suntem minoritari aici(dupa ce ca suntem ca vai de noi).Probabil barbatii sunt ocupati cu alte chestii mult mai importante si sunt pe un forum cu retete culinare sau cresterea florilor de apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna la toata lumea. Nu am mai dat de mult pe aici pentru ca pur si simplu nu mai am chef de nimic.

Salomea, vroiam sa te intreb daca operatia de varicocel a avut succes, daca s-a observat o ameliorare a calitatii si cantitatii . Noi asteptam luna septembrie pt a vedea daca operatia a reusit sa schimbe ceva.

Sper din tot sufletul ca toamna sa ne aduca ceva bun la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Buna la toate fetele si baietiiAstept sa-mi vina sa merg la monitorizare...
Noi avem nevoie de buni....Sotul e gripat.Aseara i-am spus ca m-a nenorocit, el ar trebui sa se fereasca de stari febrile.....antibiotice.MI-a spus ca daca are cativa buni si nu se prinde inseamna ca am si eu ceva.Cred ca incearc asa arunce vina .Dar i-am spus ca analizele vorbesc....

Mirela

Mergi la inceput

draga barbye...nu-l baga pe antibiotice si antigripale...da-i ceaiuri cu miere....lamaie...fructe...poate isi revine asa...mai e si aspirina saracului...
succes!!!

Mergi la inceput