Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 14
greuceanu spune:
Ar fi minunat daca ar scrie si cei care au copii deja si care au trecut prin ce trecem noi.Sa ne spuna cum au facut.Ca poate nu mancam ce fructe trebuie.Sunt plin de proviroane,branci si alte spiruline.Da vad ca nic....

iepurila spune:
Greuceanu, bine ai venit pe la noi.
Esti foarte haios. Desi nu e de ras, eu recunosc ca m-am distrat de modul cum ai pus problema. Povesteste-ne putin despre voi. De ce ati ajuns a FIV?
Pt ce probleme vreti tratament naturist?
Barby, ai mai reusit sa-ti lamuresti sotul sa ia pastilutele?
Pupicei la toti
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
greuceanu spune:
IEPURILA-necazu m-a adus aici pe acest forum.Problema e simpla,rezolvarea e mai grea
sunt prea putini si aia putini sunt prea lenesi.Dupa lungi plimbari la Iasi si Buc,analize peste analize care se bifurcau,trifurcau si septafurcau s-a ajuns la concluzia ca FIV E singura solutie.Si nu oricum ICSI.Pana acum doua rateuri.Si cand ma gandesc ca afara primele 4 fertilizari sunt gratuite(in Franta).In fine.Am auzit de unii care dupa nu stiu cate fertilizari au reusit pe cale naturala cu diverse chestii naturiste.Asa o fi sau sunt si astia agenti de vanzari la Branca ursului.
salomea spune:
Salutare la toata lumea! Incercam si noi de 1 an jumatate marea cu sarea dar se lasa si la noi proiectul bebe mult asteptat, se pare ca in principal din cauza spermogramei. Nu am la mine acum valorile exacte (sunt la un internet), dar buba cea mare consta in mobilitate: 10%, restul valorilor fiind un pic sub limita si ele.
V-as ruga tare mult, pe cei/cele care mai au ceva experienta in materie, sa ne ziceti si noua, credeti ca avem ceva sanse cu aceasta mobilitate? Incercam intre timp naturisre, homeopate, sotul a facut si operatie de varicocel, dar pana acum nu s-a schimbat nimic si as vrea sa stiu daca avem vreo sansa in cazul in care lucrurile raman la acest nivel.
Multumesc anticipat
iepurila spune:
Barbye, ai sa reusesti. sunt sigura. Eu zic sa nu insisti,la modul dur. Totul e sa isi doreasca si el sa faca ceva. Si va realiza asta in curand. Si eu m-am temut ca sotul nu va vrea sa faca tratamentul. Luasem pastilutele dar nu i le-am dat pana nu m-a intrebat ce sunt alea, pentru cine le-am cumparat.......
Acu le ia fara sa mai intrebe. I le dau in manuta dimineata si seara, ca in baza lui......
Asa ca lasa-l un picut. Sa se obisnuiasca cu ideea
Eu, iepurica
iepurila spune:
Draga Greuceanu, as fi vrut sa-ti scriu un PM (private message) dar se pare ca nu ai activata inca aceasta optiune. As fi vrut sa te trag un pic de limba, ceva mai multe detalii, pe la ce medici ai fost la Iasi, ce analize ti-au dat, ce explicatii, ce tratamente...... doamne cate vreau sa te intreb. Si sotul meu se confrunta cam cu aceeasi problema - putini si lenesi, dar ni s-a recomandar refacerea analizei. Pana atunci ii dau hap-uri naturiste (BU;
apilarnil + polen+ propolis si tribulus terestris).
Nu stiu cand repetam analiza, dar va tin la curent. Problema cea mai nashpa e ca nici eu nu sunt in regual deloc. Macar sper ca sotia ta nu are probleme.
Hai ca mai vorbim
Eu, iepurica
greuceanu spune:
iepurico-ti-am trimis un mail.Explicatia ce-a mai simpla e ca medicina n-are din pacate explicatii pentru toate ce ni se intampla.Repetatul analizei e un fel de dus cu presul.Rezultatele sunt slabe in domeniu ce s-o mai aburim.Iar la FIV ei spun ca se prind cam 25% dar in realitate procentul e mult mai mic dar nu se recunoaste pt ca se castiga frumusel din asa ceva.
Oamenii nu esueaza,
da!
greuceanu spune:
iepurico-am citit tot pe acest site cum ca cineva(el) a facut tratament un timp cu poten power,zn,vit B9 si acum isi creste fericit copiii.Ai spus ca ai nenumarate intrebari sa-mi pui.Am acest pseudonim pt ca imi place cum suna mai ales asociat cu prenumele"Petronel"-mi se pare f sugestiv.Stie cineva cum se ia acest poten power?Astept intrebarile?

da, da sant de acord