Oligospermie(3) - putini da' buni
Raspunsuri - Pagina 13
barbye spune:
Salutare, azi am fost la med. ginec. si i-a dat sa ia TRIBESTAN.....
Eu am fost la vreo 5 farm.si nu am gasit. Daca vreuna din voi a gasit spuneti-mi si mie unde..(binenteles cel in varianta rom.).Multumesc
iepurila spune:
Barbye, eu am gasit in magazinele naturiste - e vorba de Tribulus Terrestris. E facut de Laboratoarele Medica. In prima faza si eu am cautat de am innebunit. Dar o vanzatoare draguta mi-a spus ca daca vreau sigur imi face comanda.
Daca nu si nu intra pe site-ul produselor Laboratoare Medica si comanda on-line.
Ce concentratie si cate pe zi i-a spus sa ia?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
barbye spune:
Am o prietena care lucreaza acolo si mi-a spus ca nu au in stoc, dar mi-a zis sa caut pe net la Herbanet...si fac comanda online si in 48 de ore sant livrate si cand le primesc platesc.Nu mai merita sa alerg eu prin caldura asta....Oricum multumesc
dariana spune:
barbye,tribestan nu se gaseste deloc in Romania, poti lua in schimb tribulus terestris care este acelasi lucru.
Tribestanul se gaseste numai in Bulgaria, noi am fost pana acolo si am luat cateva cutii; sapt viitoare cred ca o sa plecam iar si o sa luam ca s-a cam terminat stocul. Dar am inteles ca nu este nici o diferenta intre produsul din Bulgaria si tribulus terestris, doar de denumite.
Fetelor, ei i-am luat acum sotului Bio seleniu+ zinc, stiam ca este bun pt imbunatatirea spermogramei, nu, voi ce stiti? Mai ia cineva? Ati avut ceva rezultate cu tratamentul asta?
barbye spune:
Fetelor ma confrunt cu o problema 

I-am cumparat med. si vad ca nu a luat, nu ca nu-si doreste copii, a spus ca dca e unul
se prinde el...
Voi cum ii convingeti?
princess spune:
Bine v-am regasit, dragii mei! 

M-am intors din concediu, iar acum ma alatur din nou voua cu sperantza ca vom invinge oligospermia asta nenorocita!
Barbye, draga mea, este bine ca al tau sotz gandeste asa, dar incearca sa ii explici cu mult tact ca aceste plantutze nu ii vor face decat bine si nu e nici greu sa le ia. Al meu sotzior ia si plantutze, face si injectii cu Pregnyl, ia si medicamente Proviron ... ar face orice ca situatia sa se schimbe! Nu te ingrijora si ai rabdare cu el!
diciu spune:
Buna fetelor....ma alatur si eu voua...dupa venirea din concediu...unde desi ne-am propus sa luam BU...MACA si apilarnil-sotul si eu BU...MACA si tinctura de zmeur...n-am luat decat MACA si apilarnil....a fost greu la mare cu tincturile acelea...mai ales ca ne faceau rau...
dar acum reluam...si vrem apoi sa repetam spermograma.....si eu sa-mi fac toate analizele....
sotul meu are 0,1
/ml cu mobilitate si morfologie de 20%...
cam atata stim pana acum....si mergem mai departe...dar fara prea mari sperante...![]()
greuceanu spune:

Sunt nou aici dar sa trec la subiect.In familia mea actul sexual a devenit sport extrem.Singura chestie care ne-a mai ramas e bangie-jumping sex cu cordeline inegale.Mai scurta a ei.Ca alta solutie nu mai vad.Am facut deja 2 FIV si parca n-am mai arunca cu bani pe fereastra desi mai avem la frigider 3 ovule.Stie cineva vreun tratament naturist eficace?Succes tuturor.Sperantza moare ultima.