Romanii din Marea Britanie (9)
Raspunsuri - Pagina 8
motanik spune:
Multumesc Laura.
Tot ce a fost...m-am aplecat sa ridic ceva de jos si am intepenit. Nu stiu cum, de ce...pur si simplu de ieri dimineata nu mai scap de durere si nu pot sa merg.
Acum nu am ce afce decat sa astept sa imi treaca desi sunt intr-o stare foarte nasoala...nu pot sa fac nimik si ma simt aiurea ca depind de Lari, nu pot sa ma spal singura, nu pot sa ma imbrac...ca nu ma pot apleca...e oribil si nu doresc nimanui.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
flamingo spune:
Andrada, cu astea nu e de glumit. Te-o fi tras vre-un curent ceva de la un geam....cred ca tre sa tii cald la spate. Stiu pe cineva care a patit asa, nu putea nici sa rada nici sa planga din cauza durerilor groaznice de spate. Pt. vre-o cateva nopti a tinut o blanita de iepuras la spate pe care a pus ceva boabe de piper si spirt. Toate astea ii degajau caldura cat o soba din aia de la tara iarna. Dar aici probabil ca toate aste suna ca ritualuri tribale...
Sanatate multa
Ramybrasov spune:
Salutare.
DA s-a confirmat ca este Omar Yassin Hassan.
Acum sa asteptam sa vedem daca ii prinde si pe ceilalti..tre sa il faca pe asta sa vorbeasca...scaunul electric il merita....
Uff..sper sa fie spre bine si investigatiile politiei sa dea roade.
Ne auzim,
Ramybrasov spune:
Salutare
Statul britanic nu inceteaza sa ma uimeasca.
Am citit acum ultimeler stiri , Muktar Said Ibrahim este al doilea nume confirmat de politie ca ar fi unul din bomberi.
El, impreuna cu Yassin Hassan Omar prieteni buni de pierdut vremea aiurea sunt veniti din copilarie in UK..unu din Ecrimeea(parca imi aduce aminte de orele de istorie) si unu din Somalia...
Si dragutu de stat britanic i-a dat cetatenia lu Ibrahim anul trecut cu toate ca AVEA CAZIER...5 ani in puscarie doamnelor si domnilor.
Iar lu domnu Omar i-a dat viza cu sedere pe perioada nelimitata...pai meritau si ei amaratii
Si pe altii ii freaca la icre pana le vin rau si o lasa balta...vedeti ma daca nu ne-am nascut si noi prin Somalia..si alte state a lumii a treia? Acu eram cetatezni de vaza in UK
Imi place ca astia zic ca SI-AU RASPLATIT TARA DE ADOPTIE PRIN INROLAREA CA ATENTATORI SINUCIGASI...
Si colac peste pupaza a mai aparut si ipoteza unui al 5-lea atentator, care se crede ca s-a speriat si a aruncat bomba artizanala intr-un parc..unde a fost gasita
Din bine in mai bine....
Io azi am fost foarte am facut salata orientala, un pilaf banatean si o ciulama din piept de pui...mmm yum yum..
Christophe a intrat la regim asa ca de acum pot sa mananc ce vreau fara sa ma sperii ca va disparea
Hai va pup si aveti grija cum circulati
Riscul exista
flamingo spune:
Ramybrasov ce bine ca estepoate ma molipsesc si eu putin...mai ales ca zici ca ai facut atatea mancaruri delicioase, numic care sa aminteasca de 'pies, roast, chips". Cum este pilaful ala banatean?
Eu tocmai am venit din oras, chiar daca este doar ora 8.30,am facut o plimbare de dimineata. Poate ca am luat-o razna dar aseara an vazut ca astia confectionau bombe cu- cuie...azi dimineata vedeam numai teroristi...autobuzele mi s-au parut teribil de goale si la fiecare statie de metrou cate 2-4 politisti. Si am fost pana in centru...aceiasi atmosfera, autobuzele goale ...
Ramybrasov spune:
Salutare.
FLAMINGO, buna..pai pilaful banatean l-am facut asa:
Am ras un dovlecel, 3 morcovi, o ceapa alba si una rosie, un catel de usturoi, un ardei gras rosu si unu galben. Am calit totul in ulei incins...am adaugat sare si piper si apoi am turnat deasupra 1litru de supa(am facut din aia la cub)si am adaugat orezul...api am lasat tot sa fiarba...se mai amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca orezul...si apoi o sa scada...si gata..poti manca cu castraveciori murati..
Io o sa ma duc la culcare ca o sa pic creanga de somn...o zi obositoare,
Asa ca ne auzim,
Numai bine
Retul lumii unde este?
MissJJ spune:
Salutare fetelor!
Ce mai faceti?
Eu m-am intors din concediu. A fost foarte fain, am pus si poze la album daca vreti sa vedeti.
In rest am inceput si eu o dieta, South Beach, dar am plecat in concediu si s-a dus dieta mea pe apa sambetei. Asa ca din nou in capitala o iau de la capat. Am reusit si mi-am cumparat si cartea.
Acum tot ce sper e sa am vointa si sa dau jos kilogramele astea ca disper. Nu ma mai incape nimic din ce am si mie tare urat cand merg in magazine si probez si parca nimic nu sta cum trebuie.
Si in afara de a merge la sala, am fost ieri la halfords si ne-am luat si 2 biciclete, si am gasit si o oferta faina iei 2 odata si iti scade 1/3 din cea mai ieftina. Acum o sa le aduca abia miercuri si de weekendul urmator merg in parc cu bicicleta.
Abia astept ca langa noi aici este un canal din asta cu barci si este pista de biciclete asa ca o sa mergem in lung si in lat sa mai scape tantea de kilograme.
In rest voi ce mai ziceti? In afara de bombe si teroristi ca asta e ceva normal de acuma.
Va pup si aveti grija de voi.
------------------------
Dogs come when they're called, cats take a message and get back to you.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Ramybrasov spune:
Salutare.
Vad ca pe acest forum nu se mai presteaza :)))
Weekendul e aproape asa ca distractie placuta la toti, odihna si ne auzim pe luni.
Sper sa avem vreme faina, ca daca ploua imi iau jucariile si ma intorc in Romania unde dupa atata ploaie acum e canicula...
Seee yaaa
MADA unde ai fost in vacanta si vreau si eu dieta de slabit ca nu ma mai suport
Mirupati spune:
Bai, ati vazut ? I-au prins pe aia, doi azi in Londra si al treilea in Roma, au anuntat mai devreme ! Asa ca ii au pe toti patru acum. Cine stie daca mai e si vreun al cincilea ?
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ramona am fost in Center Parcs in Elveden Forest, in Suffolk.
Unii spun ca ba e scump ba ca nu e cine stie ce. Mie mia placut foarte mult. Este liniste, este frumos, curat animalutze umbla libere peste tot: rate, gaste, veverite, iepuri, caprioare. Poti inchiria biciclete pe toata durata sejurului daca nu vii cu ele de acasa. Poti merge la calarit sau sa iei lectii, poti face windsurfing, sailing. Piscina este bestiala, parca esti in jungla si au masina de facut valuri este distractiv. Au si terenuri se sport pentru orice sport posibil si mai ales pentru cineva care are copii este super fain. Au multe activitati pentru copii.
Au si 2 magazine de haine sport foarte faine si preturi ca in londra, iar restaurante au pe toate gusturile, preturi bune si meniuri variate.
Noi de ex am mancat micul dejun si pranzul in camera ca ai frigider si etc si exista si o piata si un supermarket, deci se poate lua si asa. Noi am stat la hotel dar daca stai la cabana trebuie self catering. Iar seara am mancat in oras in fiecare seara.
A fost super, nu ai timp sa te plictisesti. Parerea mea.
Iar despre dieta poti afla mai multe daca mergi la femina intima in lista de discutii, subiectul south beach o dieta interesanta: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53728 .
Pe scurt despre dieta asta are 3 faze prima de 2 sapt este cea mai stricta si dai jos intre 4 si 7 kg. Trebuie sa eviti unele alimente paine, paste, cartofi, dulciuri, alcool, orez, fructe, dar numai pt primele 2 sapt. Apoi incepi sa le reintroduci in meniu incetul cu incetul.
Daca vrei sa iei cartea eu am luato de la Ottakar's si costa 7 lire. E o carte movulie the south beach diet scrisa de Dr. Arthur Agatston.
La subiectul despre dieta afli cate ceva dar nu tot ci regulile de baza dar in carte ai retete meniul pt primele 14 zile si ce e fain e ca tre sa mananci 3 mese pe zi si cat sa te saturi deci nu numeri calorii si etc. Eu am zis ac vreau sa incerc pt ca e destul de sanatoasa, nu tre sa mor de foame.
Daca mai ai intrebari nu ezita si te asteptam pe subiectul cu dieta daca te hotarasti.
------------------------
Dogs come when they're called, cats take a message and get back to you.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm