Romanii din Marea Britanie (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Salutare, ce mai faceti fetelor dragutelor?
In caz ca va intalniti cu vre-o unul din cei 4 teroristi sa stiti ca puteti spune ca v-ati intalnit cu norocul. Am citit in ziar ca s-a pus 100 000 de lire pe capul lor....asa ca aveti grija.
Din pacate am vazut ca presupusul terorist, impuscat era un brazilian...
pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

he he Laura se vede ca nu trebuie sa faci zilnic naveta cu metroul de glumesti cu asa ceva.

Eu una n-as zice ca a dat norocul pe mine nici sa il vad de la distanta pe unul dar sa mai fie si cu mine in compartiment la metrou..nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum cred ca sunt bine ascunsi acum ca n-ar risca sa fie prinsi...ci mai repede un nou atac..

Doamne fereste!

Hai pa, o saptamana usoara si linistita la toate!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Eu m-am gandit ca tre sa ne mai descretim fruntile un pic. Am vazut ca spuneu ca in primul atentat murise o persoana din Israel care avea fobie pt. atacurile astea si unul din motivele pt. care statea in Londra era ca 'este un oras lipsit' de asa evenimente.
Trebuie sa ne incredem in Cel de Sus si sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
Pana una alta mersul cu metroul mie nu-mi este "cunoscut"...dar dupa cum vezi cam tot transportul in comun este vizat.
Eu am mers zilnic cate 3 ore cu autobuzul ... dar cu metroul nu prea circul.
O saptamana buna si sa ne fereasca Cel de Sus de evenimente urate.

Mergi la inceput

Da, asa e...suntem cu totii prea stresati si panicati.
Eu cel putin m-am intalnit in weekend cu Ramy si jumate de zi numai despre asta am vb.
Cu ai mei acasa la fel, cu prietenii pe YM la fel...
Suntem in mijlocul celor mai groaznice evenimente si nu putem sa trecem peste indiferenti..

Dar sper sa ne fereasca Dumnezeu de viitoare tragedii!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Helloooooo......
Anybody?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare la toata lumea.
Ma ce se intampla aici?
Curand curand o sa cadem de pe prima pagina...putina activitate va rog...Ma trezesc sa vb eu care si io scriu din an in Paste..ca mai usor imi e sa vb pe YM.

Ati auzit ca cik brazilianul omorat avea viza expirata si politistii cred ca acesta e motivul pt care a fugit...ufff

Mai ma enerveaza vremea asta e luna lui cuptor si astia au anuntat ploaie pina duminik, cand tre sa plecam si noi la Legoland..shit./..tre sa fac ceva vraji cu umbrela magik

Andrada cum te mai simti?
Ce iti face spatele mai? Sper ca nu a fost ceva grav.

In rest mare noutati nu am.
Va pup si o saptamana faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Neata.
Ati auzit ca au arestat astia 4 tipi in Birmingham?.
Se crede ca astia sunt cei 4 care au legatura cu atentatele...asadar ceilalti doi pe care ii arestasera zilele trecute...iar au fost piste false?

Io nu mai stiu ce sa cred...cik au gasit si pachete suspecte, care contin materiale din care se confectioneaza bombele, semn ca ei lucrau cu spor pt un nou atentat.

Sa mai asteptam alte stiri, angajatii din underground si cei de pe bus si trenuri vor beneficia de protectie speciala, insa nu au spus in ce consta.

O zi buna tuturor chiar daca e ploioasa

Mergi la inceput

neatza si de la mine.

Va scriu de acasa ca azi nu am mers la munca.
Am ajuns aseara la Whitechapel Royal Hospital la urgente dar mi-au zis la receptie ca daca nu am rana deschisa sau ceva rupt, sa merg la walk-in centre in aceeasi curte, sa ma vada un GP si el va decide daca ma tartaeaza el sau ma trimite inapoi la urgente.
Asa ca am mers la walk-in centre mai mult tarata ca abia ma mai tineam pe picioare...ups, nu am zis ce aveam, ieri dimineata m-am aplecat sa ridic ceva si am ramas intepenita de la mijloc, nu am putut sa ma mai indrept si toata ziua a fost din ce in ce mai rau, nu am mai putut sa merg.
Asa...am asteptat cam 2 ore pana mi-a venit randul si se pare ca am intindere de muschi care imi va trece gradat cam intr-o saptamana, iau Diclomax si Solpadol pastile, sunt foarte tari si imi dau ameteli si de asta nu am mers azi, ca sa nu mai zic ca merg ca o rata si ma tin cu mainile de spate...vai de capul meu, asta trebuia sa se intample peste vreo 20 de ani cel putin, nu credeam ca la 25 de ani poti sa ramai efectiv intepenit si sa nu mai poti merge..

M-a dat Lari si cu Voltarol gel (Voltarenul din .ro) si parca nu mai e durerea asa tare ca ieri dar inca nu pot sa merg si sa ma indrept...

cam atat despre mine, voi ce mai afceti?
am deschis tv-ul si am vazut ca au fost arestati 4 insi in Birmingham si inca 2 la o statie mnai incolo de B...si se pare ca unul dintre astia ar fi dintre cei 4 suspecti...

Doamne pazeste-ne!

Va pup, numai bine.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Draga ANdrada, nu stiu despre ce este vorba, dar dupa cate am citit am inteles ca ai ajuns la spital cu probleme cu spatele. Sper sa iti revii si sa fie bine. Dar de la ce?
Iti doresc sa treci cu succes prin sistemul nhs si sa afli problema. Eu am ajuns o data la urgente si s-au multumit sa-mi bage calmante care m-au facut sa-mi treaca durerea, DAR nimic mai mult. Asta m-a cam enervat caci calmantele nu trateaza ci doar te calmeaza.... Cred ca tre sa fii mai insistenta daca nu constati ca isi fac treaba...eu sunt super nervoasa pe 'minunatii de la nhs'.
Ce sa zic numai despre asta nu vroiam sa discutam...
Sper sa fii bine si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Acum au anuntat ca sunt aproape siguri ca unul dintre suspectii retinuti la Paddington Green Police Station, este Omar Yassin Hassan, teroristul care a incercat sa arunce in aer un tren in Warren Street.
Cand a fost prins avea asupra sa un rucsac cu explozibil.
Asteptam confirmarea ca el e 100%.
E un pas inainte, dar mai sunt 3 sau altii 100 care probabil acum umbla liberi cu bomba la purtator.
Deja am inteles cu totii ca nu s-a terminat cu atacurile si ca din pacate exista o sansa f mare pt ''va urma''.
D-zeu sa ne apere pe toti!

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52298

Mergi la inceput