Romanii din Marea Britanie (9)
Raspunsuri - Pagina 6
motanik spune:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4703777.stm
fetelor dati de stire ca sunteti bine.
Nu se stie inca daca sunt noi bombe dar cu siguranta au fost explozii..
Imi tremura mainile.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
Mirupati spune:
Bomba pe autobuz in Hackney si bomba in metrou la Warren Street. Nu se stie ce-a fost la Shepherds Bush si Oval. No casualties yet, totusi, "police not treating it as major incident".
Mirupati spune:
Toate metrourile inchise, se pare ca autobuzele circula.
Men dressed in chemical protection suits prepare to enter
London's Warren St Tube station.
motanik spune:
Mirule, se pare ca busul are geamurile sparte din ce citesc eu pe net si ca ar fi fost trei explozii mici la metrou.
LONDON, England (CNN) -- Three small devices have exploded at three separate Underground subway stations in London, two weeks after the July 7 terror attacks, police said.
Police said the small blasts happened at Warren Street, Oval and Shepherd's Bush stations.
Scotland Yard also responded to an "incident" on a bus at Hackney Road and Columbia Road in east London. The bus appeared to be intact and a witness said a bomb-sniffing dog was on the scene.
Bus operator Stagecoach said an explosion blew out the windows on the bus but there were no reports of injuries.
"The driver heard a bang he believed came from the upper desk of the bus. The windows were blown out. There are no reports of any injuries," a Stagecoach spokesman said.
http://www.cnn.com/2005/WORLD/europe/07/21/london.tube/index.html
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
flamingo spune:
.Motanik, abia am ajuns si eu acasa...chiar de dimineata am luat-o la picior prin St. John's Wood, King's Cross St., Camden...si ma miram de cata multime poate fi la ora 9 fara ceva..pe stazi. Acum numa ce am aflat 'bomba'. Ma intreb cati or sa mai fie in urmatorele Joi pe starada. E ca soarecele cu pisica si e super stresant.
Noi am fost in multe orasele si locuri, printre care si Stonehange. E adevarat ca daca te duci acolo s-ar putea sa nu fie ce asteptai...dar pana la urma sa nu uitam ca sunt niste pietre, stanci...nu e vorba de vre-un castel sau vre-o statiune la ocean. Oricum ar fi se merita sa te duci caci cate nu vede omul in viata asta, eu ma uitam pe vremurile apuse la teleenciclopedia si mi se parea atat de fascinant, faptul ca ai ocazia sa vezi real aceste locuri este o sansa...Biletul a costat parca 11.50 de persoana(tot atat si la Windsor). Pana la urma depinde de stilul fiecaruia stii cum se zice 'Frumusetea sta in ochii privitorului'. Am sa pun niste poze de la stonehange. Astept sa ne povestesti cum a fost la Legoland
Ramybrasov spune:
Salutare la toata lumea.
Am auzit si io ca au dat cu bombardeaua din nou, dar politia nu considera ca fiind de importanta majora.
Bai da astia sunt culmea, au fost avertizati ca vor mai urma atacuri da nu au luat masuri.
Puteam sa fiu si io una care avea o bomba in geanta, la ei e pe ochi frumosi...mi se pare suspicios sau nu?
Si nu prea erau agitati. La o saptamana dupa atentate, deja totul revenise la normal...pe de o parte e bine asa decat sa stai sa te gandesti la ce va mai fi , sa stai cu frica in san...
Dar si asa, erau cativa saraci care se plimbau pe acolo fara sa faca controale sau sa sporeasca securitatea in gari si in statiile e bus sau metrou..
Chiar daca ar lua timp mai mult cu verificatul, sau sa puna detectoare ceva, sau sa umble cu cainii antrenati pt asa ceva...
Asa, putem fi siguri ca teroristii vor lovi din nou, ptr ca vad ca le merge si nu au ce sa le faca.
Ehhh...sper ca suntei ok.
Io ies sa stau la soare un pic,
O zi buna, fara incidente majore
motanik spune:
Ati vazut pozitia celor 4 locatii?
M-am uitat acum pe harta metroului londonez.
Shepards Bush este in vest pe Central Line.
Oval este in sud pe Nothern Line.
Warren Street este in centru nord pe Northern Line.
Busul 26 se afla in nord est..
Se pare ca s-a dorit o noua cruce de foc...
Si ati vazut ce au declarat astia?
Ca e vb despre a doua celula din Luton, pe care o banuiau...dar ca ceva nu a mers conform planului, s-a intamplat ceva cu bombele de nu au explodat ca se pare ca le-ar fi gasit intacte..
Ceea ce inseamna ca nenorocitii de azi sunt liberi si furiosi ca nu a iesit cum planuiau???
Doamne fereste!
Aveti grija fetelor care va deplasati cu metroul si busul..orice4 fatza palida cu rucsac ceva..mai bine sa fim paranoici un pic dar in siguranta...Pot lovi oricand din nou...de asta mi-e groaza...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
motanik spune:
Poate nu cititi si la generale..
Politia tocmai a impuscat mortal un suspect la statia de metrou Stockwell.
LONDON, England (CNN) -- Police in London are reported to have shot a man dead at a subway station, the day after four apparently failed attempts to repeat the carnage of the July 7 blasts.
http://www.cnn.com/2005/WORLD/europe/07/22/london.tube/index.html
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
Ramybrasov spune:
Buna la toata lumea..dak mai poti face o asa urare.
Bai este incredibil, mi s-a facut pielea gainii.
Nu imi vine sa cred, de ce fac ma atata rau?
Nu stiu nu imi gasesc cuvintele, cred ca cei care circula zi de zi cu mijloacele de transport pleaca cu inima stransa in fiecare dimineata, mai ales acum.
Credeam ca va fi ca la NY, ca la MADRID..va fi un singur atentat si apoi se potolesc, dar vad ca sunt foarte determinati sa faca rau.
Au aratat 4 barbati suspecti pt incidentele de ieri si se cere identificarea lor de catre civili.
Loteria vietii in momentele astea, nu stiu ce sa mai spun.
Speram sa nu fim noi sau apropiatii nostri uramtaorele victime.
Doamne ajuta, nu mai am cuvinte...
Cred ca ar trebui sa ne intoarcem acasa, om fi noi saraci cu duhul dar mai bine decat sa devii paranoic aici.
Sper ca sunteti ok si aveti grija pe unde circulati.
motanik spune:
http://www.timesonline.co.uk/
Astia sunt cei 4 de ieri.
Paziti-va cat puteti de bine, aveti grija langa cine va asezati si rugati-va sa nu fim noi sau cei dragi noua pt ca sigur vor mai fi replici daca nu au reusit ieri ce si-au propus.
Doamne ajuta!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...