Romanii din Marea Britanie (9)
Raspunsuri - Pagina 5
motanik spune:
quote:
Originally posted by crystina
Salutari!
Andra, multumim de urari! Sper sa fie vremea frumoasa ca nea-m luat bilete si la munte si la mare. Plecam peste vreo doua saptamani..pe 5 august, in aceeashi zi cu Crys..numa' ca ea pleaca din Heathrow iar noi din Gatwick.
O saptamana frumoasa!
Cristina si Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Crystina, sper sa aveti o vacanta super, cu vreme buna, multa relaxare si distractie!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
Mirupati spune:
Salutare la toata lumea !
Ne-am intors, gata. Am venit miercurea trecuta, joi la munca, iar vineri am plecat din nou, de data asta la Budapesta, la botezul nepoatei noastre. Povestesc mai pe seara ce si cum, acum doar sa va spun ca am pus poze la album si din Rodos, si din Budapesta !
Pa pa
CryssUK spune:
Bine ai revenit , Miruna!
Am vazut pozele si m-am mirat sa vad baietii asa mari si chipesi.
Cresc baietii tai foarte repede! Acus , acus o sa plece dupa fete...
Si tu arati f fresh, dar e de inteles cand imi dau seama ce peisaje superbe erau, ce apa calda, mancarica buna si relaxare din plin!
Vreau si eu!!! :((
Laura, chiar aseara m-am uitat pe harta sa vad unde e statiunea aia.
M-ar cam bate gandul si pe mine sa ies din Londra intrr-un weekend , dar acum depindem de niste prieteni cu masina . sper numai sa nu se gandeasca sa mearga cat timp eu sunt in romania.
Simt ca am nevoie de macar o zi de mare, plaja,soare.
Acum , daca bronz natural nu este, ma tot chinui cu spray-ul autobronzant, macar, macar oi pacali si eu pe cineva ca e bronz real :))
Sunt eu bruneta , dar numai fata si mainile mi se inegresc , dar picioarele is albe ca branza.Ufff
Voljena, tu nu mai pleci nicaieri? Mi se pare ca de cand stai tu pe acasa, a cam inceput sa rasara soarele .Isn't it?
Va pup,
Cristina
''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52298
motanik spune:
Neatza!
Mirule, ti-am vazut de aseara pozele dar eram prea obosita sa mai scriu ceva, o fac acum, super, ma bucur ca v-ati simtit bine!
Te pup
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
flamingo spune:
Motanikpana la urma va puteti duce cu trenuri din Vicroria...noi am fost cu autocarul, o data...si a fost bine. Vedeti cea mai apropiata statiune si apoi panditi meteo...si gata.
motanik spune:
Flamingo (Laura?), multumesc de info, sper sa avem timp si noi intr-o duminika de o plimbare..abia am reusit sa ne organizam pt Legoland ca Lari munceste si duminika...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
flamingo spune:
Andradaai dreptate, e mai greu cu plecatu si lucratul...in acelasi timp...dar faptul asta isi are si reversul lui. Cred ca poti sa aranjezi totul de pe net, bilete si restul. Puteti merge la Stonehange, o zi este de ajuns.
flamingo spune:
Acum vad ca ai zis Legoland...de acolo puteti sa mergeti la Winsdor, una din resedintele reginei, este superb palatul. Merita vazut. Cred ca puteti organiza calatorii doar de o zi, pleci dimineata si vii seara, e cam obositot dar se merita.
motanik spune:
La Lego luam bilete cu drumul inclus.
Si castelul e in program, stiam de el, dar nu cred ca avem timp tot acum...insa biletele pt Lego au second entry gratis intre 5 sept si 16 oct, ne mai punem in miscare intr-o duminika si mergem din nou si atunci si la castel. A fost cumnata mea si mi-a spus ca e super, am vazut si poze si abia asteptam sa ajungem si noi.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
motanik spune:
Ai fost la Stonehenge?
daca da, cum ti s-a parut?
Ca noi nu ne putem hotari ca am auzit pareri si pareri.
Unii ca e foarte fain si altii ca deh...bolovani in mijlocul campiei
Si nu stiu ce sa cred si ma gandesc daca se merita un drum pana acolo..
Ia zi-mi!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2