Romanii din Marea Britanie (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Motanik inteleg ca mancarurile au fost delicioase....Acum a aparut o intrebare: Ziceai ceva de papanasi? Ce fel de branza ai folosit? CAci pe aici nu prea am vazut branza ca aia din tara....
O saptaman buna si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Laura, branza de vaci de la turci...la cutii a cate 2 bucati rotunde sau 4 bucati. Noi am luat de 4 bucati, costa vreo 4.50 si e garantat foarte buna, pot sa confirme si Ramy si Cecilia si CryssUK ca toate au luat si au fost multumite.
E ca telemeaua de la noi de acasa.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare gagici

HUUUH, ce s-a scurs si wekendul asta...cand te simti bine parca timpul este mai scurt.
Per ansamblu a fost fain, am facut sarmale , chec, ciperci...papanasi..cum zise si MOTA...foarte bune cu toatele..asa ca de bune ce au fost Mota s-a mai dus azi si a mai luat sa faca o oala de sarmale ca noi am fost cam fomiste si am papat tot

Eu sunt free as a bird saptamana asta, asa ca o sa ma relaxez si eu cat pot.

FLAMINGO garantez ca sarmalele au fost ok

MADA salutari. Esti ok?
ROXANA sper ca ai ajuns bine acasa, ati gasit drumul...a fost aventura oricum, dar data viitoare stii drumul sigur ca ai vazut e destul de ok...mai vb la tel

O saptamana faina va doresc plina de soare.

Mergi la inceput

Motanik, multumesc de raspuns, dar spune-mi te rog nu este sarata? Are si denumire in engleza sau trebuie sa o iau la cotrabait prin rafturi? Eu am incercat ceva cu o branza de genul: Cottage Cheese, are ceva zer dar l-am scurs si este si putin sarata...e ok. asa ca sa-ti treaca pofta...
Ramibrasov un "zbor" cat mai placut si relaxant iti doresc pentru aceasta saptamana libera.

Mergi la inceput

Da, corect, aseara am mai facut o oala cu sarmale ca s-au dus toate si Lari a zis ca el n-a simtit ca a mancat...insa de data asta varza a fost cam tare si am fiert la ele...au mama..

Laura, nu cottage cheese.
Nici nu cred ca au cottage cheese la turci.
Daca mergi in orice magazin de turci, la raionul cu branzeturi, smantana, salmauri si ce mai au ei acolo in raftul frigorific, vei gasi sigur niste cutii inalte cam vreo 15 cm si arata branza pe ele.
Pt ca sunt de oaie, capra si vaca, ai sa vezi pe cutie sus langa capac desenata ori o oaie ori o capra ori o vaca.
Alea cu vaca sunt de vreo 3 feluri la randul lor...noi luam una care este 4.49 la noi (pretul e cam la fel la toti turcii) si cutia este cu un verde..
Nu e sarata, nici dulce...e tocmai buna.
Daca nu te descurci, ii fac o poza cutiei si ti-o trimit..

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

ah, am uitat...nu scrie nik in engleza pe cutie, numai in turca...daca te pricepi

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Motanik multumesc de raspuns, foarte rapid si explicit. Acum ramane sa ma duc la turc sa caut cutiile. Notiuni de limba turca nu am, tot ce pot sa fac este sa fac precum animalul pe care-l caut si omul sa-si dea seama..., oricum pe langa sfaturi m-am si amuzat putin deoarece eu am o imaginatie bogata (uneori), si ma si inchipuiam pe acolo bazaind pe la branze. Astia au un stil ca imediat vin si te intreaba daca esti ok? si ce ar fi sa incep sa fac muuuuuuuuu, sau sa desenez o vaca si branza alaturi...
Oricum o sa va tin la curent...caci cred ca va fi de povestit (presimt).
Branza aia de casa (cum ii zic ei) o iau de la magazinele englezesti...dar am facut clatite cu ea si cu smantana pe deasupra...la cuptor si au iesit delicioase...

Mergi la inceput

Laura...am facut si eu placinta cu cottage cheese si fructe confiate, a iesit miam miam.
Poti sa intrebi insa in magazin daca au cow cheese...o sa se prinda turcul!

Nush daca te-am mai intrebat...sorry daca da...tu de unde esti din .ro?

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce mai faceti? Eu nu prea am mai stat pe net ca n-am prea avut timp.
Ramona mersi de intrebare fac bine ma chinui cu dieta si merge dar cam greu ca eu nu pot renunta de tot la dulciuri si suc si am mai facut si un gratar duminica in ciuda vremii si normal ca am si baut oleaca si n-am voie alcool, dar asta e... dar eu ma chinui. Merg si cu bicicleta in fiecare seara pe canal si e fain. Mai dau sunculitzele jos.
Motanik zici ca au iesit buni papanasii cu branza aia? Ca eu branza dulce de vaci cum este la noi nu am vazut in tara asta. Cottage cheese aia este cam sarata si nu este asa buna si cremoasa ca branza de vaci de la noi.
Cam atata de la mine fetele mai vb!

Va pup pe toate si o saptamana cat mai buna!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

SALUTARE GAGICI

Hai ca m-a pufnit si rasu, de doua pagini numai de mancare se scrie aici...Zic sa ne muatm pe pagina de bucatarie...da ca sa tin isonul si sa nu raman si io mai prejos...am bagat chiar acum la cuptor niste vinete la copt, sa fac cu maioneza

Si apoi bagam mai pe seara niste lobster la gratar cum dracu ori fi, ca nu am mai incercat da francezii astia mananca toate ciudateniile..io le-am zis sa imi opreasca niste jar sa imi pun si io niste porumb la copt

In rest mari noutati nu am, ma oftic ca astia pleaca la Brighton maine fac picnic pe plaja da io nu mai am loc in masina....ca suntem 5 adulti si piciul...iar scaunul lui din spate ocupa juma de bancheta...are cineva idee cum sa imi fac IO loc?
Exclus porbagajul si stat deasupra pe capota:))))

Bai faza e ca astia sunt cam ciudati cu branza si smantana ..io mereu imi prind urechile in Cottage Cheeze-ul lor si in Creme Frainche daca am scris bine...si nu stii care e cum e

FLAMINGO spor la facut papanasi sau ce vrei tu...adevaru ca mi-ai facut pofta de clatite da din alea cu urda si marar si samntana ca acasa..
MADA tine-o tot asa, miscarea e buna da asta cu NO SWEETS e crima impotriva umanitatii...parerea mea

ROXA esti bine, hai ca au facut astia curat pe aici, poti sa intri din nou
MIRU salutari

MOTAAA, stii de ce au iesit tari sarmalele de ieri...ca nu am fost io acolo cu tine

Ok zile insorite vb celor de la LA FAMILIA va doresc...
Ne auzim in curand

Mergi la inceput