Romanii din Marea Britanie (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

He he Ramy...cottage cheese e branzica de vaci iar creme fraiche e smantana.

Si io zic sa alergi in urma masinii pana in Brighton ca n-o fi mult!

Hai gata, azi am scris prea mult, plec si io acasa...va pup doamnelor si domnisoarelor!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Motanik si RAmybrasov sa nu va suparati dar eu m-am amuzat...auzi sa alergi in urma masinii...da ce-i Doina MElinte? La smantana ii zic sour cream, ailalta e un fel de smantana, dar e mai subtire...dar sour cream mi se pare ca aduce cel mai bine...
Mada mxm branza aia de casa, am gasit ca la asda ar fi cea mai faine...iau o cutie, dau gauri in folia aia de aluminiu..dupa ce se scurge o amestec cu zhar, rom, portocala...si imi inchipui ca e cam ca acasa. Oricum nu am ami mancat de aia din Ro...de multa vreme ca am si uitat aproape...cum este. Nu te lasa de dieta, acum este cel mai bien sa te tii de ea, ca apoi vine iarna, frigul, parca e mai greu, stam mai mult in casa...zilele sunt mai scurte..si vin dupa-amiezile alea luni...
Pe curand

Mergi la inceput

Acum am citi ce am scris aseara...va rog sa ma intelegeti...mai vb. cu 2 in acelasi timp...

Mergi la inceput

Laura...de unde esti din .ro?
Iarta-ma ca te tot intreb (si tu ori nu vezi intrebarea ori nu vrei sa raspunzi, nu mi-e prea clar..) dar am senzatia ca ne cunoastem intr-un fel sau altul...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare gagici

Iaca am ramas si eu singura acasa, din nou nu e prea placut da asta este cu asta defilez.

Am incercat sa fug dupa masina dar lipsa mea de antrenament si-a spus cuvantul si am cedat foarte repede
Ma gandeam la o dar din pacate e cam inconfortabila pentru mine, asa ca iaca-ma

Oricum o sa fac ceva curatenie si apoi sa calc ceva, daca mai pot ca am bagat in mine ieri toata ziua si sunt ca un balon....

FLAMINGO imi pare bine ca te amuza situatia mea, macar mai fac si eu oamenii sa rada
Azi nu mai vb de mancare ca nu mai am chef

MOTA tu stii mai bine cu bucataria ca tu le cumperi zi de zi asa ca nu te contrazic

In rest cam atat, ma duc si eu sa imi fac de treaba prin casa si apoi sa lenevesc ca de maine imi intru din nou in atributii

O ZI SENINA va doresc

Mergi la inceput

Salut fetele.

Laura, nu stiu de ce eviti sa raspunzi, sincer, credeam ca esti o persoana pe care o cunosteam intr-un fel...dar se pare ca nu.. stai linistita ca nu am nici o intentie ascunsa sau mai stiu eu ce...acum nu mai conteaza, am aflat ce vroiam sa aflu.
Si daca te-a deranjat ca am tot intrebat, imi cer scuze.

Miruna, ce faci, iar nu mai dai pe aici cu lunile?
Ce fac puii?
Cuminti?
Sau au inceput alergatul una stanga altul dreapta?

Ramy, cum ti-a iesit aseara mancarea si ce calificative ti-a dat Christophe?

Crystina, asteptam povesti de acasa.

Cryss, cum a fost acasa, nu ne povestesti?

Roxana, care va sa zica, esti la club?

Cecilia, doamna Cecilia...ce faceti?

Mada, bravo tie ca te mentii in forma, eu daca urc doua etaje mi-am dat sufletul...

Gabitza, ce mai faci, ce mai face bunica ta?

Daca am uitat pe cineva, iertare...va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Motanik am intarat aseara pe forum...si am vazut intrebarea ta...nu prea mi-a venit sa-ti raspund caci mie nu-mi place sa fiu asa interogata...raspunsul era oricum pe undeva pe forum...ma gandeam ca daca ne-am intalni ar fi mult mai placut...vad ca tu deja ai luat-o mult prea serios. A nu raspunde sincer inseamna a minti, iar eu nu ti-am dat nici un raspuns...faptul ca ti-am lasat loc de replica nu inseamna ca am mintit cu ceva...Ne auzim mai tarziu...

Mergi la inceput

Ah, sorry, acum am citit, topica era "Sincer nu stiu de ce eviti...", sorry ca l-am pus pe sincer la coada si a dat altceva.

Cat despre interogat, imi pare rau ca ai interpretat asa...faza era ca m-a pocnit o chestie brusc, mi-am dat seama ca exista o Laura aici in Londra cu care la un mom dat am avut ceva in comun..si acea Laura era din Moldova si imi aminteam eu ca ai zis ceva de Moldova...si doar zilele astea m-am gandit ca poate esti acea Laura...cum altfel sa aflu daca nu te intrebam?

Inca o data sorry daca te-ai simtit deranjata cu ceva, le-am intrebat mereu si pe alte fete de unde sunt din .ro tocmai ca poate descoperim ca ne cunoastem si din tara...

In speranta ca ai inteles, o zi buna.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Va invit la partea 10 a povestilor noastre...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55626

Cu rugamintea catre un moderator sa inchida aici. Multumesc.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput