Romanii din Marea Britanie (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabitza P. spune:
Multumesc flamingo!
Sunt inca aici. Nu am reusit sa merg acasa, m-am mai obisnuit cu ideea, numai ca m-am suparat tare pe moment.Pe mama o operat-o de fiere, este ok acum.
Maine o opereaza pana la urma si pe bunica mea, am mari emotii, dar sper sa fie OK.
Mi-e frica, mai ales cu anestezia pentru ca la ultima operatie nu se mai trezea. Acolo sunt emotiile si apoi vedem noi cu recuperarea.
Operatia este grea,de cateva ore si nici macar nu am vazut-o de un an jumatate si-i este dor de mine!Of, o sa va spun cum a mers.
Va urez o saptamana frumoasa tuturor, multa sanatate si intelegere!
Anca Micaela spune:
Salutari tuturor!
Va rog, daca se intampla sa stiti ceva de o veche prietena pe care am "pierdut-o" prin Anglia...
A terminat liceul "Ion Creanga" din Bucuresti in 1996. O chema Alexandra Petrescu (pe vremea aia). Apoi a plecat in Anglia. Si de aici nu mai stiu...
Va multumesc anticipat de m-oti putea ajuta!
Toate cele bune,
Anca Micaela, mama Emei Ioana
http://community.webshots.com/user/AncaMicaela
motanik spune:
Un nou inceput de saptamana...ce repede a trecut si weekendul. Sambata am fost la botez la o printesa scumpica, am venit pe la 12 noaptea ca Lari a lucrat si duminika...ieri eu m-am trezit ca boierul la 11...am tras si o portie de plans ca nu am mai plans de ceva timp...de dor de casa, de parinti, de prieteni...abia astept sa ne caram de aici..
Nu ma bagati in seama..sunt plictisita, obosita...
O saptamana usoara si frumoasa va doresc!
Roxana si Cecilika, nu uitati ca duminika va astept pe la mine pe la pranz...
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
gehas spune:
Salut si bine v-am gasit!
Ma bucur ca am gasit aceasta categorie si acest subiect (de fapt o prietena m-a indrumat aici) si sper sa ma ajutati cu oaresce informatii privind viata in Anglia - Londra si suburbii.
O scurta introducere...eu si sotul suntem in Canada de vreo 5 ani jumate si de ceva timp cochetam cu ideea sa incercam o a doua emigrare undeva in Europa. Ne-am oprit asupra Angliei.
In '98-99 am vizitat Londra si un pic imprejurimile (Bath, Bristol, Oxford). Mi-a placut foarte mult, insa una e sa vizitezi alta e sa traiesti acolo.
Intrebarile mele ar fi:
1. Care sunt zonele bune de locuit? (nu rau famate)
2. La cat s-ar ridica chiria pe luna (interval) la un apartament cu 1 respectiv 2 dormitoare?
3. Care sunt suburbiile din jurul Londrei?
4. Cum va "impacati" cu vremea?
Am comandat la amazon.ca o carte despre mutatul in Londra ("Newcomer's Handbook for moving to London"), dar sigur mi-ar folosi niste sfaturi de la voi.
Multumesc mult.
Gabi
MissJJ spune:
Buna Gabi!
Bine ai venit pe la noi. Ti-am trimis un mail sper ca l-ai primit.
Si daca vrei mai tinem legatura.
Restul ce mai faceti fetelor? Sper ca sunteti bine toate. Eu va pup si mai vorbim.
Numai bine la toata lumea.
------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Ramybrasov spune:
Salutare gagici.
Io din nou m-am nimerit sa scriu intr-un moment prost in care piciul plange din toata inima ca nu vrea sa doarma.
Am observat ca atunci cand vine de afara dupa o calatorie mai lunga,sau petrece mai mult timp in aer liber...nu vrea sa doarma domne si ma enerveza.
Nu ma refer aici la orele de dus in parc si de plimbare, ci la o zi la iarba verde, cu picnic si divertisment.
Asa ca trebuie sa ma duc sa il dau jos ca daca nu va trezi toata casa...
Va pup si ne mai auzim.
FLAMINGO e buna reteta trust me..si nu pui o lingura intreaga de piper ci doar o lingurita...
MADA salutari
cu MOTA vb pe alte cai..
De maine incepe sa ploua asa ca profitati de ziua asta si de soare
gehas spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna Gabi!
Bine ai venit pe la noi. Ti-am trimis un mail sper ca l-ai primit.
Si daca vrei mai tinem legatura.
------------------------
Born free, now I'm expensive.
Buna Mada,
Multumesc pentru raspuns. O sa ma uit pe site-uri si sigur o sa-mi fac o parere. Sper sa ne mai "auzim". Merci si de "tip"-ul cu private message, acum mi l-am activat. Am incercat sa-ti trimit un PM si nu m-a "lasat". Cica nu "accepti" mesaje private.
Pa.
Gabi
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza." Garcia Marquez
flamingo spune:
Gabitza P sper ca bunica ta a trecut cu bine operatia. Sunt momente dificile in viata dar nu trebuie sa ne dam batuti. Cred ca i-ar prinde bine bunicii cateva poze de la tine sa-i mai treaca dorul. Te asteptam cu vesti.
Ramybrasov eu cred ca, copilul asta este mai rau decat seful lui Motanik, cum simte ca te bagi sa ne scrii si noua cateva randuri cum incepe cu panarama...mai sa fie nu putem si noi sa ne bucuram ..ca altii imediat ne sar in cap.
eu am fost in Holland PARk o minunatie, au pesti MARI rosii si galbeni, pauni, iepurasi, veverite....va recomand din tot sufletul.
Numai bine si salutari la toata lumea.
Ramybrasov spune:
Salutare gagici.
In sfarsit pot sa scriu si eu linistita ca urlatorul doarme
FLAMINGO unde e HOLLAND PARK asta ca suna bine, poate mergem si noi..
Acum mi-am facut si eu o salata de fructe, pe care am papat-o imediat...nu stiu ce mi-a casunat pe pepene galben domne..
GABITZA P imi pare rau de situatia in care te afli, scuze ca nu am scris la subiect. Te inteleg cum te simti, si bunicii mei sunt in varsta 85 respectiv 93 si bunicul nu s-a simtit prea bine vara asta, toata lumea m-a sunat sa ma pregateasca...dar slava Domnului a gasit puterea si si-a revenit, asa ca ai speranta ca batranii daca vor sa lupte gasesc forta necesara si nu se dau batuti.
ROXANO umbli de liliaca...ne vedem duminik la MOTA. Vezi in jur de ora 1 sa fii acolo si sa o iei si pe Cecilia(vezi poate aduce si filmul cu Italiencele). Asa ca vezi la ce ora pleci de acasasa nu intarzii, dar de acum stii drumul si nu te mai ratacesti
MIRU ce faci, ce fac bebeii?
MADA salutari, cum mai stai cu dieta?
Hai v-am pupat ca ma duc sa fac o varza calita, iar daca nu dupa ce se trezeste urlatorul ma duc o tura prin parc.
O zi buna in continuare
motanik spune:
Salutari fete dragi!
Iaca prind si eu un moment sa apuc sa va scriu...La birou e absolut infernal, a plecat una in vacanta si mi-au revenit si sarcinile ei, in plus s-au aglomerat ale mele...asa ca nu am avut timp nici sa mor saptamana asta si inca am de munca la greu...
M-am saturat!
Si weekendurile trec asa repede..
Dar lasa ca sambata vine Ramy si facem sarmaleeeee...ieee...ca mi-e asa o pofta...ca la restaurantul romanesc nu au fost asa bune..ma rog, alea care au fost...asa ca ma iau la intrecere cu bucatarul de acolo si notele le vor da Rami, Roxana si sper ca si Cecilia..
Roxana, sper ca mai traiesti, ca ti-am lasat mesaje offline si pe telefon..Te astept asa cum a zis si Ramo duminika pe la 1. Mai vine si o prietena englezoaica...sau indianca de fapt..
Gata, va pup. E posibil sa ne mutam in afara in nov...Doamne ajuta ca asa mi s-a luat de Londra asta..
Si intreba cineva, sa nu uit, noi de exemplu platim la studio flat 550 pe luna, council tax inclus si apa.
La casa inainte plateam 866 pe luna la 3 camere si living si gradina, nimik inclus. In general preturile sunt cam 600 luna pt one bedroom, 700-800 2 bedroom, 900-1200 3 bedroom flat..
Zone...nu ma pricep la toata Londra dar te sfatuiesc NU Hackney si Homerton.
Pupici, numai bine tuturor.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...