Romanii din Marea Britanie (9)
Raspunsuri - Pagina 10
crystina spune:
Miruna, saru'mana! Oi vedea ce i-o place piticoatei ca tare simandicoasa e! Cred ca o saptamana tot am sa incerc diverse tipuri de lapte! Oricum primul pe care am sa-l incerc o sa fie Nan..multa lume mi l-a recomandat.Multumesc mult Miruna si pupici multi gemelinilor!
Cristina si Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Mirupati spune:
Crystina: daca n-ai mai fost plecata cu ea pe undeva, pregateste=te psihic pentru reactie la schimbarea mediului... ti-am zis ca ai mei au facut diaree si mai nu stiu ce. Macar sa fii pregatita psihic, sa nu te ia prin surprindere ca pe noi ....
crystina spune:
Miruna,esti o dulce..multumesc! Am mai fost in Ro cu Lilly, nu au fost probleme insa de data asta o sa am putzine emotzii cu canicula asta din Ro plus cu laptele. Sper sa fie bine.
Ne mai auzim peste o luna!
Salutari!
Cristina si Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
Ramybrasov spune:
Salutare gagici.
Ce faceti, vad ca va pregatiti de plecari in concedii..drum bun si distractie placuta.
Desi nu este ora 5 eu sunt la un ceai de menta foarte racoritor si niste biscutiti cu scortisoara foarte deliciosi.
Si mai ieri parca spuneam de cura de slabire...dar oricum asta nu este abuz.
MADA am intrat ieri si am vazut dieta south beach...pai io nu am timp sa stau sa fac gratare si sa mananc prostiile alea ca nu imi plac...asa ca o sa imi fac eu niste salate, renunt la paine si la dulciuri si mananc mai putin...
MOTA..te-ai suparat rau bag seama pe sef si chiar te tii de cuvant, oricum stiu ca ai foarte multa treaba la office asa ca esti iertata
CRYSTINA drum bun acasa
CRYSS UK si tie la fel
ROXANA probabil e pe la vreun club iar cu Carina ca acum e vacanta
Ieri am fost cu astia ai mei in Nunsuch Park, a fost foarte dragut..liniste, padure cat vezi cu ochii, verdeata si ne-am relaxat.
E perfect pt cei care vor sa faca Mountain Bike sau pur si simplu pt a evada din oras.
Cam atat despre mine
Ne mai auzim
lucia_cs spune:
Buna fetelor
Este cineva din Edinburgh (Scotia) sau din apropiere?
Avem niste romani acolo care stau cu fetita (Sabina) in spital la The Royal Hospital for Sick Children.
(detalii aici: http://sabinac.netfirms.com/multumiri.htm)
Pe 7 August mama Sabinei implineste varsta de 37 de ani. Fiind deja jos cu moralul, as dori sa incercam sa organizam o mica surpriza.
Surpriza ar putea consta in imprimarea intregului subiect "Sabina - la 6 luni intre viata si moarte" si in prezenta unor romani acolo.
Parintii nu primesc mancare si fac economii foarte mari. Ar fi extraordinar daca cineva le-ar putea aduce si ceva alimente, poate chiar o mancarica gatita.
Ce ziceti? Facem asta pentru niste romani de-ai nostri?
Va multumesc.
_
Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
motanik spune:
Salut...hai ca nu e chiar asa Ramy...am cum sa intru dar nu mai vreau eu sa stau toata ziau pe net, trebuie sa ma dezvat, nu?
Drept urmare, va doresc zi buna si am fugit!
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
Ramybrasov spune:
Hello.
Va salut si eu in graba, ca piticotul nu a vrut sa doarma asa ca nu am timp de scris.
Weekend fain va doresc
si fara ploaie.
gehas spune:
Salut si bine v-am gasit!
Ma bucur ca am gasit aceasta categorie si acest subiect si sper sa ma ajutati cu oaresce informatii privind viata in Anglia - Londra sau suburbii.
O scurta introducere...eu si sotul suntem in Canada de vreo 5 ani jumate si de ceva timp cochetam cu ideea sa incercam o a doua emigrare undeva in Europa. Ne-am oprit asupra Angliei.
In '98-99 am vizitat Londra si un pic imprejurimile (Bath, Bristol, Oxford). Mi-a placut foarte mult, insa una e sa vizitezi alta e sa traiesti acolo.
Intrebarile mele ar fi:
1. Care sunt zonele bune de locuit? (nu rau famate)
2. La cat s-ar ridica chiria pe luna la un apartament cu 1 respectiv 2 dormitoare?
3. Care sunt suburbiile din jurul Londrei?
4. Cum va "impacati" cu vremea?
Multumesc anticipat pentru info.
Gabi
flamingo spune:
Bun venit celor nou veniti. Din pacate Gabitza P. nu stiu ce sa zic la asemenea probleme. Vad ca au trecut ceva zile de cand ai lansat mesajul...si sigur situatia s-a schimbat. Mai esti pe aici sau ai plecat in tara? Este dificil caci din pacate sunt multe cazuri asemanatore cu al tau,pasapoarte la Home of. care isi asteapta solutionarea si in spatele lor oameni tensionati cu diverse probleme. Am auzit si eu faza ca in urma unor cereri s-au solutionat mai rapid pasapoartele, dar din pacate nu totdeauna si cu rapsuns favorabil. Sa sperm in mai bine si multa sanatate a lor tai. Poate ai timp sa ne mai scrii.
flamingo spune:
Ramybrasov am citit reteta ta "chinezeasca" sincer nu am incercat-o, inca, dar am sa o experimentez chiar daca inca nu pot sa asociez (in mintea mea) 3 linguri de zahar cu o lingura de piper...dar ce sa ma mai mir ca am cumparat un pachet de piper si la sugestii dadea: capsuni proaspete cu putin piper pe deasupra...Pana una alta am descoperit graul, si imi fac de zor...cu lapte cu cacaoo...
Motanik am vazut ce ti s-a intamplat...sigur seful tau nu stie Ro caci daca ar apuca sa citeasca numai un pic nu s-ar mai desprinde de calc. si ti-ar da si tie dreptate...(glumesc), apreciez caci macar mai vii asa din cand in cand si nu lasi sa cadem de pe prima pagina. Salutare si sa auzim numai de bine.