superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 9
musete spune:
Salutare tuturor! Sunt si eu pe aici! Deocamdata, nimik! Aveti idee Moisa a marit preturile la inseminari? Ultima am facut-o in decembrie si nu mai sunt la curent.
Pupici, Musete
Chi spune:
Am vazut ca ati urmat tratamentul Liviei cu argila.Vreau sa o incerc si p-asta, asa ca spuneti-mi, va rog, bulgarele de argila trebuie introdus profund, sau mai la ..."intrare" - ca sa nu ma chinui cand il scot pt ca nu prea ma amuza sa ma scotocesc prin zona
.
Se introduce la o jum de ora dupa contact? Inteleg ca ar alcaliniza locul pt
.
thea_m spune:
Buna seara fete dragi!
Musete eu in mai am platit 2 500 000 la cabinet.
Amely si eu am facut spalaturi cu ceai de galbenele si am pus unguent cu propolis. O sa incerc cu spalaturi cu bicarbonat, asta spunea si M. ca sunt sunt bune pentru candida. O sa le vin eu de hac.
Cata sigur ca te ajut, asa cum m-au ajutat si pe mine alte fete dragute.
Bety cam pe atunci ma pregatesc si eu de navala. Sper la tine sa nu mai vina, ca mie mi se pare imposibil sa sper acum cu toate alea...
Liliana unde esti????
Un week-end placut va doresc tuturor.
Teodora
Poze
musete spune:
Merci Thea! Trebuie sa stiu cum imi planific finantele pentru MAREA LOVITURA! ![]()
Pupici, Musete
utocatalina spune:
Teo mercic de ajutor
...te-am stresat destul
...scuze..o zi faina..si o sapt. buna!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
thea_m spune:
Buna fete frumoase!
Va urez o saptamana buna si spor la munca!
Si, Liliana daca ai plecat la munte iti urez distractie placuta si sa ne vii cu vestea ca ai bb.
Indy si tu, mamicuto, ai grija cu soarele!
Va pup pe toate!
Teodora
Poze
Roxee spune:
Buna fetelor!
M-am intors din scurta vacanta de 11 zile. Pe 6 iulie am plecat la Bucuresti sa-mi intampin nepoata care a venit in vacanta la bunici, din Canada. Am stat apoi o saptamana cu ea, sa-i fac un program cat mai interesant pe timpul sederii la Tg. Mures. Din pacate vremea nu a tinut cu noi si n-am reusit sa facem prea multe lucruri interesante. Am plecat de vineri pana ieri la munte, in Fagaras, si acolo a fost foarte fain. Cam atat.
Am incercat sa citesc ce mai faceti, dar nu prea am avut rabdare sa mai caut si cu un capitol in urma, fiind nerabdatoare sa va scriu si eu cate ceva.
M-am bucurat nespus pentru Indy. Felicitari pentru sarcina, draga Indy, iti doresc numai lucruri bune si sa fiti sanatosi
!
Teo, faine poze din concediu
!
Cata
si pe tine!
Bety, am primit PM-ul abia astazi. Ti-am raspuns
!
Amely, Aileen, Musete, Chi, Anca si tuturor moisicilor, cate un
!
Despre mine, ce sa va spun? Sunt bucuroasa ca am, totusi, o veste buna. Dupa grijile cauzate de amenoreea de dupa ultimul chiuretaj am avut si un prilej de multumire: luna asta a venit CM asa, ca pe vremuri, la 28 de zile. De fapt la 27, dar e foarte bine.
Colega mea, al carei sot e medic ginecolog imi spunea ca, dupa tot ce am tras cu problemele mele, s-ar putea ca reintrarea in normal (vis-a-vis de CM) sa se produca undeva intre doua si sase luni. Iata ca n-a fost nevoie de atata timp, am reintrat in normal dupa numai o luna de la CM provocat cu progesteron.
De-acum trebuie sa stau "pe tusa" inca vreo 5 luni si dup-aia pot incerca din nou sa raman insarcinata
!
Pana atunci am sa reincep cu monitorizarea temperaturii. Nici la doctor nu mai merg pentru monitorizari mai aprofundate, tot pana peste vreo 5 luni.
As vrea, totusi, ca in rastimpul asta sa imi mai refac niste analize. Am sa mai vad.
Va pup cu drag pe toate si ma bucur ca m-am intors si am mai aflat ce mai faceti,
utocatalina spune:
Roxee ma bucur sa aud de tine ca esti bine, ca ai fost in concediu si ca ti s-a reglat si ciclu...Te inteleg perfect cu monitorizarile pe mai incolo si pina atunci e bine sa faci niste analize..refaci analizele de tiroida? Eu sunt bine si astept sapt. viitoare luni sa ajung cu bebe la Iosup la eco morfologica sa vad ca e bine si poate ii aflu si sexul. Doamne ajuta sa auzim numai de bine! Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Roxee spune:
Cata
nu, nu ma gandeam la analizele pentru tiroida. La capitolul asta stau bine, cel putin din cate au reiesit la ultimele analize facute prin aprilie.
Ma gandeam la imunologice. TORCH, mai precis. Eu mi-am mai facut toxoplasmoza IgG si IgM anul trecut si au iesit bine, negativ ambele. Insa celelalte analize incluse in testul TORCH nu mi le-am facut.
Iti urez mult succes cand mergi la eco morfologica. Asa de repede se face? Sa-ti ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi, si tu si bb
.
,