superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 2
MRL spune:
barbye, 3221983 este nr. de telef de la cabinet. Suna acolo si asistenta o sa iti explice cum se ajunge acolo. O consultatie costa in jur de 500.00. eco 250.000. Sper sa nu ma insel. Laparo am inteles ca face in echipa cu alt dr. Dar sigur o sa primesti raspund de la fetele care au facut laparo asistate de dr. Miosa.
Mult succes!
Fetelor, va doresc un we meserias. Io am plecat la distractie si sper ca si voi sa faceti acelasi lucru. Ma mananca talpile deja semn ca o sa dansez in we asta. TOPAIALA scrie pe mine. Deja am uitat de petele mele, de framantarile mele, o sa revin la ele cand ma intorc. Pana atunci va pup dulce pe toate
onsami spune:
doresc și eu câteva informații despre dr. Anca Moisa. la ce spital lucrează, dacă este aglomerată, dacă lucrează finuț și explică pe îndelete diagnosticul.
Barbye, și mie mi s-a recomandat laparo (am foliculii mici și zice doctorul că micile și multele chisturi de pe ovare nu-i lasă să se dezvolte)dar eu nu mă prea grăbesc să mă internez și să fac laparoscopie. m-ar interesa dacă și tu ai fost diagnosticată cu SOP și în ce mod: În urma analizelor hormonale sau în urma colposcopiei?
si încă o întrebare pentru cine mă poate ajuta cu un răspuns: dacă am făcut instilații o zi pe lună și nu m-au durut nici umerii, nici fierea, înseamnă că nu mi s-au desfundat trompele?
mult noroc![]()
aileene spune:
CATA scumpa , permite-mi sa intervin ptr chestia cu "listeria" , dar cred ca n-ai fost bine informata in privinta asta ! Nu numai in branzeturile din FRANTA se poate gasi bacteria listeriei ci in toate branzeturile din lume (ca sa nu spun ca si in cel din ROMANIA) nu vreau sa fac haz de necaz , dar listeria vine de la cutitul cu care vanzatorul il taie si nu-l spala inainte de-a taia alta branza , sau chiar si de la producatorul branzei care nu era curat ( ma refer la modul in care prepara branza lui), sa stii ca aici este extraordinar de bine supravegheat produsul in general , nu numai branza ! Eu cand eram gravi , am avut mult de furca la inceput ptr ca chiar era perioada in care nu se putea manca pui (din cauza gripei aviare), vita (creutzweld jacob) , porcul (trichinoza) si pe deasupra branza (listeria), nu mai stiam ce sa mananc si mi-era tare frica sa ma hranesc , dar dr mi-a zis sa nu-mi fac griji si sa nu fiu prea pofticioasa pana cand totul intra in normal ! Usor de spus dar nu si de facut ! Eu chiar ca am avut bataie de cap , nu gluma ! Totul este sa te uiti bine la data de validitate si sa nu se consume decat branza de calitate buna gata taiata , nu cea care se taie in magazin ! Iar cu toxoplasmoza trebuie avuta mare grija din cauza ca ea se gaseste in carnea de vita sau de porc care nu este bine fiert sau fript (sangeranda) sau in legumele si in salatele care nu-s bine spalate ! Eu pe timpul sarcinii cand eram invitati sa mancam la soacra si trebuia sa mancam si salata , preferam sa o spal eu , chiar daca soacra-mea e f grijulie in privinta curatatului legumelor , eu tot eram in "dubii" . In rest nu ma prea feream eu , dar al mic ptr mine era totul si vroiam sa-l protejez la MAX. Ca si orice femeie care trebuie sa faca , sa aibe grija de puitul ei ca de lumina ochilor si mai bine daca nu e sigura ce manca sa-si puna pofta-n cui !
Infine , scuze daca am fost din nou luuunga si un pic "off-topic" !
Am inteles ca infectia ta s-a adeverit din pacate si ca va trebui sa iei antibiotic , de multe ori n-avem de ales , eu iti doresc curaj si ai grija de tine si de bb da ? Va
pe amandoi !
LILIANA imi pare tare rau c-a trebuit s-amanati plecarea la munte , totusi va fi bine si la mare , iar cu nepoteii tai , sunt tare dulci si intelegatori , bravo lor , ii pup dulce ptr intelegerea lor si le doresc o vacanta de vis in compania voastra ! Cel putin asa iti vei face si testul inainte de plecare si vom stii si noi rezultatul
, ce bine ar fi sa fie cu 2 liniute frumoase ! Te
si Alexandre la fel 
THEA si tie un
dulce din partea noastra
si numai bine ! Bon week-end si tie ! Si la toate !
AMELY
fata frumoasa , ce noutati ne dai ?
Noi suntem destul de ocupati in casa , nu ne plictisim , dar timpul urat incepe sa ne dea un gust amar si sa ne cam saturam de el , speram ca saptamana viitoare sa fie timp frumos sa mai iesim un pic si la aer ca pe terasa ne-am cam saturat
si suntem bosumflati !
CHI MUSETE DECA VERONICI SHYLILI ALINA IULIA si toate numai bine si un
la fiecare si unul si mai mare la cele pe care nu le-am scris 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
utocatalina spune:
Aileene scumpa sunt 100% sigura ca ai dreptate, totusi eu cu brinza de la noi n-am avut probleme pina acum, iar de cea din Franta prefer sa ma feresc..si in Franta am incercat sa nu maninc. Porc nu maninic, vita rar si o prepar bine, o cumpar din locuri sigure! Salatele, legumele si fructele le spal de 10 ori! Pupici!
Fetelor in album la eco am pus poza lui bebe de la 11 sapt. jumate. Nu e foarte clara, dar e bebe!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Crocus spune:
Servus fetele!
Vai de mine, am declansat o intreaga discutie cu branzeturile astea. Bune sfaturile, numai ca eu deja m-am indopat cu tot felul, mai putin frantuzeasca. Macar de acum incolo o sa fiu mai precauta.
MRL stai calma, nu te agita atata, e prea devreme, sa nu devina obsesie ca nu-ti face bine. Ia-ti un concediu binemeritat, uita de tot, si cand te intorci vei avea o surpriza. Am avut si eu intr-o vreme pete din astea, dar burta nu ma durea. Am fost pe la vreo doi medici, m-au trimis la teste de sarcina (asta acum cativa ani), sarcina nu era, asa ca m-au abandonat, nu stiau ce am. Pana la urma mi-a trecut de la sine. Si am mai avut o data asa ceva cand luam duphaston, cica atunci se curata endometrul de reziduuri, ca mie-mi ieseau si ceva bucati de mucoasa. Daca Moisa nu a zis nimic, eu cred ca ceva grav nu e.
Onsami, m-ai incuiat. Ce sunt instilatiile, si ce legatura sa aiba trompele cu umerii? Cand am facut laparo, intr-adevar m-a durut undeva in zona unui umar si eram umflata, de la un gaz pe care mi-l introdusese la operatie si care se ridicase, dar asta nu are nimic de-a face cu trompele. Poate revii cu detalii.
Incet incet ma apropii de 2 luni. Incet dar sigur. Sa mai treaca o luna sa rasuflu si eu usurata. Azi noapte am visat ca am fost la eco si mi-a spus o doctorita pe care nu o cunosteam ca sexul copilului nu e bine dezvoltat, ca e atrofiat, si eu plangeam de numa. Vise tampite. Un inceput de saptamana frumos si plin de sperante (si vesti bune) va doresc la toate fetele.
Amely spune:
'Neata fetite dragi!
Crocus, nu te lua dupa visele rele, ca nu se adeveresc niciodata...nasa mea cat a fost graviduta avea cosmar dupa cosmar (ea e si mai prapastioasa de fel!) si are cel mai scump baietel din lume. Si la tine va fi la fel... sau poate va fi fetita?
Fetelor, husbandu' meu a zis ca am luat-o razna de tot! In primul rand, sa nu luati teste Femina niciodata, ca sunt niste mizerii... eu sunt ziua 28 CM, aseara (ziua 27 CM) m-a durut burtica si am "sangerat" fff usor, bej-roze, semn ca vin rusii, m-am minunat ca a inceput asa devreme...inseamna ca mi s-a reglat din nou la 28 de zile, dupa tratamentul naturist. Normal trebuia sa-mi vina miercuri, la 30 de zile.
Mai intai am zis ca e cam devreme, o fi altceva, si am facut test (ieri dupa-amiaza). Din pacate Femina, ca asta gasise sotul...A iesit o singura liniuta. Dupa 1/2 ora, s-a vazut ff slab si a doua, mult mai subtire, dar oarecum vizibila. Am mai facut unul (tot femina
) si in primul minut s-au vazut clar 2 linii, dar necolorate roz, doar urmele (gri) destul de accentuate. Din pacate nici liniuta de control nu era roz, asa ca nu putea fi valabil, m-am bucurat degeaba. Dupa vreo 15 min. liniuta de control a devenit un roz pal, iar cealalta aproape a disparut, degeaba m-am tot chiombit eu, ca nu mai era decat o umbra...
M-am incapatanat (ca asa mi-e felul
) si mi-am mai luat 1 test, de data asta Diaspot, care a iesit clar negativ. Si uite asa mi-am stricat eu seara de dumnica... si pe a sotului!
Acum imi colcaie burtica, inca nu ma doare prea rau si nu mi-a venit, dar dupa sani si dupa starea generala ma pregatesc 100% sa ii intampin pe nemernici...si cireasa de pe tort, mi-au aparut si 2-3 cosulete, ca sa-mi iau orice gand!
Daca mi-as fi respectat propria regula: fara teste daca nu intarzie cel putin 1-2 zile, m-as fi scutit de suferinta de a strica 3 teste de pomana, plus nervi si insomnie...Dar asta e, trebuia sa o fac si pe-asta o data si odata!
Voi ce vesti (mai bune, sper!) aveti? Liliana, cum stai?
Aileene, un
dulce-dulce!
Cata, sa fiti sanatosi si tu si sambu-relul(rica)
Pupici tuturor si o saptamana excelenta!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Crocus pupici..daca ai stii eu ce vise timpite am, dar deja nu le mai pun la suflet!
O zi faina si o sapt. la fel tie si tuturor moisicilor!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica