superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 12
thea_m spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Amely bafta azi la monitorizare si sa vii sa ne spui cum a fost.
Mit nu te-am mai intrebat ce ai facut la laparoscopie. Ce rezultat ai?
Alina ai dreptate, va veni pentru toate o zi in care vom fi foarte fericite.
Pup fetele si in special pe cele care ne citesc din umbra
Teodora
Poze
INDY spune:
Bună fetelor!
Am venit din concediu și sunt bine mersi, și eu și bebe mic, si tatal lui bebe, care umblă țanțos prin casă spunând că ceea ce nu au reușit doctorii în 2 ani, a reușit el într-o lună.
Vă mulțumesc din suflet pentru gândurile voastre frumoase pentru mine și bebe mic.
Aș vrea să vă răspund fiecăreia în parte, dar supărarea mea cea mare este Bety, căreia am să-i spun o pildă și m-aș bucura dacă v-ar folosi cumva și vouă atunci când veți avea nevoie să vă ridicați de jos. Și nu uitați: puteți pierde multe bătălii, dar războiul nu s-a terminat. Vă restrângeți rândurile și o luați de la capăt.
Bety, fii atentă aici, nu mai știu exact cum era, dar ceva în genul ăsta:
Este vorba despre um om disperat, bolnav, care suferise foarte mult în viața lui și care, ajuns la capătul răbdării îl întreabă pe Dumnezeu:"Unde erai Doamne atunci când eu luptam, unde era pavaza ta, unde erai atunci când te strigam pe nume deznădăjduit. Unde erai atunci când, de atâta suferință ajunsesem să nu mai cred în tine? Și unde erai atunci când mă așteptam să fii alături de mine, și privind în urmă, vedeam doar o urmă de pași ...
Și Dumnezeu i-a răspuns: Urma de pași pe care ai văzut-o, nu era urma ta, ci a mea, purtându-te în brațe tocmai în ceasurile grele."
Ca de obicei, vă 

... pe toate și vă dăruiesc 

...
A! Și bebe mic vă 

...
Anca Wish spune:
Indy, ce ma bucur ca sunteti bine. Cu mare nerabdare te-am asteptat toate.
Foarte frumoasa povestea ta!
Sanatate multa!
anca...poate intr-o zi

thea_m spune:
Indy bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti toti bine si sper sa fie asa pana iti tii puiutul in brate.
Eu sunt tare necajita pentru ca a mea cumnata este pe cale sa piarda sarcina, inca nu stiu, dar dupa simptome cred ca s-a oprit din evolutie, are 11 sapt. Imi plange sufletul pentru ea si nu am cum sa o ajut.Nu pot decat sa ma rog sa fie bine.
Teodora
Poze
Roxee spune:
INDY
bine ati revenit din concediu!
Felicitari inca o data, eu nu eram aici cand ai dat vestea cea mare. Ma bucur din suflet pentru voi si va doresc tot binele din lume! Sa fiti sanatosi, si tu si bb si sa cresteti mari
!
Teo, imi pare foarte rau pentru cumnata ta. Intelegem toate prin ce trece, iar eu... am simtit un gol in stomac cand am citit. Trebuie sa fii langa ea, sa o incurajezi.
Va pup pe toate, fetelor
, si chiar daca nu reusesc sa fiu foarte activa pe forum, sa stiti ca citesc zilnic ce scrieti.
utocatalina spune:
Indy ma bucur ca esti bine..perfect!
Eu astept vesti de la prietena mea care cred ca tocmai a iesit de la T! Azi am fost la T ca am avut o cufureala toata noaptea si m-am speriat
...bebe era bine mercic..in puteti vedea la "cafeluta" la eco cea de sapt. 13 si jumatate, chiar daca nu este clara, el isi intinde mainile si picioarele fiind profund deranjat ca este consultat
...hai sa va zic una tare...bebe ar fi trebuit sa aiba in jur de 30 si ceva de grame...ei bine are 100 gr...cit unul de 16 sapt
...este baban, dar nu ma mir ca doar nu degeaba am luat 6 kg, nu?
Va pup pe toate si astept vesti bune!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Teo eu ti-am raspuns la odisee..sper totusi sa fie bine...la eco a fost urgent? Ce i-a zis? Poate trebuie pregnyl..eu la 10 sapt. cind am avut singerarea T m-a pus sa fac pregnyl de 5000 ui,6 fiole, cite una la 4 zile..si acum bebe era bine..Ia vorbeste cu ea..ma rog
sa fie bine!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
utocatalina spune:
Fetelor am vesti bune.....prietena mea a fost la T pentru prima oara si i-a zis ca are endometru de 11 si ceva si un folicul de 16 si ceva
..azi ziua 13..daca toate merg bine si vineri T vede ca este totul ok va face ISA la CFR (a2-a ISA)...Doamne ajuta!Sunt foarte optimista..era pacat sa piarda si luna asta ca si luna trecuta numai pentru ca Moisa este plecata in perioada propice, nu? Va tin la curent si mii de pupici!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
aileene spune:
Draga de tine BETTY cat de rau imi pare de tine ... , dar cuvintele chiar daca vin din inima , se pare ca in asemenea situatii nu aranjeaza mare lucru ! Te inteleg si-ti doresc din suflet sa infrunti dificultatea aceasta cu multa tarie si forta si mai ales mult curaj , te
FII POZITIVA , totul are o rezolvare in viata , n-are nimic daca n-a fost sa fie acum , poate data viitoare o fii cea buna ! Poate ca ai pus prea mult suflet in tot ce-ai facut in sensul bb iar acum recoltezi toata oboseala psihica ! Nu fi suparata pe tine , n-are rost , nu e vina ta , ci a naturii fiindca n-a vrut...sa fie acuma , poate cand te vei astepta mai mult ! Fiecare dintre noi am trecut prin momente mai mult sau mai putin placute , mai ales in momente asemanatoare tie ! Sigur ca avem tendinta sa lasam totul de-o parte si sa uitam de toate , ca sa putem avea o viata cat se poate de organizata asa cum sigur am avut-o fiecare , inainte de-a aparea acest vis , dorinta de-a da viata , acea dorinta ardenta de-a strange la piept faptura caruia tu ia-i dat viata..., dar din pacate viata-si spune cuvantul altfel si le intoarce asa cum vrea EA , in felul ei , nu cum ne-ar place noua ! Fruntea sus , dupa ploaie , iasa si soarele , nu-ti pierde speranta , continua sa crezi si sa visezi , intr-o buna zi , visul tau va deveni o frumoasa REALITATE !
dulce si te rog nu ne uita , vino chiar daca nu mai ai nimic de...spus , noi te vom asculta oricum si aici vei gasi mereu o vorba buna venind din inima spre inima !

Dragelor fetitelor , eu mai un pic si nu mai eram printre voi ! Am luat timp de 14 zile anticonceptionalele dupa cum v-am spus , dupa care am facut o hipertensiune de toata frumusetea 170/120 si am aterizat la urgente , vineri in 15.07.05 la ora 11hoo ! Toata dimineata mi-a fost rau si nu vazusem nimic , doar scantei si muste in fata ochilor , mainile imi amortisera de tot , nu le mai simteam deloc , buzele si limba la fel , nu mai puteam sa vorbesc , doar inganam , incercand sa-i spun lui Alexandre ca mi-e rau , dar el nu ma intelegea , a luat tel meu celular si l-a alertat pe sotul , era la servici , iar el venind acasa m-a gasit pe canapea aproape lesinata , cu privirea in gol ! Ajunsa la spital am avut dreptul de un tratament de soc , ca sa-mi revin , injectii si perfuzii de tot felul , am stat 24hoo sub supraveghere si am revenit acasa , dar am oprit trat de anti (jasmine), acum trebuie sa reiau de la capat cu un alt anti(mersilon) , si am si un tratament contra tensiunii ! Ooof , ce frica am tras ! Sotul si al mic ce sa mai spun ! Acum totul a trecut cu bine si ma tratez , si cum ma simt mai bine revin sa va dau si eu vestile mele , din pacate asa cum sunt ele ! Nu stiu cum va fi cu celalat , mi-e frica deja , maine va trebui sa-l incep , ca mi-au venit rushii dupa 20 zile (UM 01.07) , mi-e tare frica sa nu ma si dereglez pana la urma , cand ma gandesc ca trebuie sa le iau pana-n septembrie , imi iasa par alb in cap ! Si toate astea datorita unui chist si un fibrom ca sa nu ma opereze , ce ti-e si cu medicii astia , as fi preferat insa operatia de mii de ori decat sa trec prin momente atat de infricosatoare ! 

va sarut pe toate cu mult drag THEA AMELY CATA DECA MUSETE ROXEE ALINA ANCA SI TOATE
Aileene+Alexandre
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
aileene spune:
INDY jos palaria , f frumos ceea ce ai scris lui Betty , i se nimereste f bine , numai ca ar fi bine sa si creada ca cineva se gandeste si la ea si ca e protejata ! Extraordinara pilda ta l-am imprimat ca e nemaipomenit de frumos Indy , sa-ti traiasca bb-icul mic si scump si sa ai o sarcina frumoasa si usoara ! Ce mai face nepotelul tau ? Sper ca e bine , pupa-l dulce din partea mea ! Si pe tine la fel 
THEA
, ai grija de cumnatica ta si de bb-icul ei , poate nu-i nimic grav , sper din suflet sa nu fi fost decat o alerta falsa si totul sa reintre in normal !!!

D-zeu s-o aibe-n grija LUI !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!