superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 11
bety spune:
Buna dragelor!
Eu sunt NEAGRA si va rog sa nu ma intelegeti gresit, dar voi lua o pauza lunga si nu cred ca ma voi mai lamenta pe aici!
Deci, luna asta imi vine la a 24a zi, dupa ce luna trecuta mi-a venit in a 30a. Eu nu mai inteleg nimic si din cauza asta sunt furioasa si suparata pe MINE.
Probabil ca dorinta asta apriga ma streseaza cumplit...ultimile 2 nopti, adica pana ieri (ziua 24) nu am visat decat ca-mi faceam a 3a laparo si apoi, in noaptea urmatoare ca ma chiuretau si urmarea...se vede pe tampon.
Sigur va urma ultima inseminare cu Dan acasa. Apoi, numai Dumnezeu stie ce va fi, ca eu una, nu mai am chef de nimic.
Pup toate optimistele si toate
-utele.
Va urez din toata inima toate cele bune si ... sa nu ma intelegeti gresit, dar sunt la capatul rabdarii.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Bety, te intzeleg si stiu cum este. Daca o pauza iti va face bine, atunci ia-o si noi te vom astepta aici rabdatoare si mereu aproape.
Eu nu scriu foarte des. Ca nu mai am ce. Dar va citesc si sunt alaturi de voi, moisicile mele.
Thea, m-am uitat la pozicile tale. Esti asa frumusica. Parca ai fi un copil. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Chi spune:
Shhht, Bety ...sa nu te auda bb .
El e pe aproape, trebuie insa sa nu disperi.
Noi toate avem luni cand ne vine sa ne dam cu capul de toti peretii si sa fugim undeva, departe.

Nu-i nevoie sa ne explici, stim despre ce e vorba.
Hai, fii cumintica.
Ce zici, dai comanda de un baietel blondut ca tine ? Sau vrei o fetita ?
thea_m spune:
Bety imi pare rau ca esti asa necajita si te inteleg. daca simti ca o pauza iti poate ridica moralul atunci asa sa fie. Ma voi gandi la tine si credc ca voi intreba ce mai faci. Iti doresc sa ai parte de liniste in cotinuare si sa nu uiti ca avem exemple care au reusit dupa n inseminari. Dar daca vei avea o veste buna vii sa ne spui, da? Te pup
Anca multumesc!
Teodora
Poze
Roxee spune:
Amely
, eu mi-am "luat" rastimpul asta de 5 luni. Am socotit initial 6, dupa cum mi-a spus medicul in 10 aprilie, dupa al doilea chiuretaj. Daca as socoti incepand din aprilie, trei luni deja au trecut in 10 iulie, as mai avea de asteptat doar 3. Cu toate astea, din cate am inteles eu din ce-mi spunea doctoru', ar fi recomandabila o pauza socotita in 6 CM-uri. Pe cel din iunie, "provocat" cu progesteron, nu l-am luat la socoteala.
Cred ca inca psihic nu mi-am revenit de tot
. Inca mi-e teama. Asa imi explic tendinta asta de a amana
totul. Nu mi-am pierdut insa optimismul. Ma gandesc ca va fi cum va vrea Dumnezeu.
Bety
. Imi pare rau ca nu esti in cea mai buna forma acum. Uite, floricele multe pentru tine 

...
Chi, concediu placut
in august. Lasa, asa e bine, sa te deconctezi, sa fii inconjurat de prieteni si sa uiti de toate gandurile. Si cand te vei astepta mai putin, atunci are sa se intample minunea
!
Teo, sa stii ca o colega de-a mea de serviciu a ramas insarcinata dupa acupunctura. Unde anume iti pune acele? In abdomen?
Sa dea Doamne- Doamne sa fie cu folos!
Chiar, unde-o fi Liliana?
Musete, Cata, Anca, Aileen si pe toate fetele moisici,
musete spune:
Bety, iti inteleg sentimentele. si eu am simti nu u mult timp in urma acelasi lucru.... Nu erama suparata pe NIMENI, doar pe MINE!
Pupici, Musete
Mit spune:
buna ziua! spuneti va rog frumos, cand vine D.na Moisa din concediu? am a auzit ca aplecat pe 18/07
va multumesc
utocatalina spune:
Mit eu stiu ca e plecata 18-24....nu stiu daca pe 25 e la serviciu..
Betica imi pare rau!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Amely spune:
Betica, fii tare! e normal sa mai si "cadem de pe culmi" dar stiu ca vei invinge sentimentul de "zadar" pe care mai devreme sau mai tarziu toate il incercam!
Suntem alaturi de tine!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
alina25 spune:
moisici dragi mie ,
Bety imi pare rau si te inteleg perfect pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie si de 2 luni nu am mai facut nimic nici macar temperatura nu mi-am mai luat-o dar lasa ca v-a veni si la noi bb intr-o zi ,trebuie doar sa speram in continuare.
Va trimit cate un

pentru fiecare si sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi chiar daca nu va scriu.