superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 18
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Roxee sper sa iasa bune rezultatele la analizele astea imunologice...TORCH, nu stiu ce reprezinta, dar cred ca includ si citomegalovirusul ,listeria, care sunt anume? Bine ca la toxo stai bine cu rezultatul negativ...Da merg repede la eco morfologica..asa mi-a zis T, asa fac. Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Roxee spune:
Cata, cred ca termenul asta de TORCH este acronim pentru Toxoplasmoza, Rubeola, Chlamidia si Citomegalovirus. Am vazut un buletin de analize intitulat TORCH si parca astea le continea. Toate cu IgG si IgM.
utocatalina spune:
Am inteles..cu adevarat trebuie sa le faci...sa stii cum stai..sper sa iasa toate bune! Succes! Eu le-am facut la Medicover..erau mai ieftine..si le-am facut anul trecut!
Cafeluta draguta
13+
Simburica
Roxee spune:
Multam de urare, Cata.
La noi TORCH-ul costa 180 (RON). Mai astept vreo saptamana si cred ca merg sa le fac.
Inca o data, succes la morfologica
! Sunt nerabdatoare si eu sa stiu ce-ti va spune doctoru'!
musete spune:
Pupicesc si eu din tot sufletul, toate moisistele fidele, mancale-ar mama, pe ele!
Amely, Aileen, Chi, AncaWish, Indy, Roxee, Thea, Liliana, Bety,
Pupici, Musete
Roxee spune:
Buna dimineata, fetele
!
Ce mai faceti? De dimineata am fost curioasa sa vad ce-ati mai scris,dar... in afara de Musete...
utocatalina spune:
Eu astept vesti de la Indy..sunt curioasa ce mai face ca graviduta?
Liliana unde esti?
Restul fetelor banuiesc ca sapt. asta este de pauza la Moisa ca este plecata..prietena mea merge maine la T..Doamne ajuta
poate face vineri o ISA la CFR 2!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Chi spune:
Eu, dupa cum v-am zis, sunt in pauza si cum plec in concediu in luna august, sunt decisa sa nu ma mai gandesc si sa ma relaxez dupa pofta inimii.Oricum o sa fie si greu de prestat la ore fixe pt ca plecam cu mai multi prieteni la o cabana.
Va astept pe voi , dragelor, cu vesti bune!
thea_m spune:
Buna dimineata fete dragi!
Eu am inceput acupunctura din nou, iar ieri dupa sedinta abia am ajuns acasa...mi-era un sooomn! La ora 20 eram in pat. COncluzie...m-a relaxat total sedinta. In alta ordine de idei sunt in saptamana de asteptare a unei minuni, ca si Bety. Nici un semn de nici un fel, dar sperante prea multe nu prea am. Cam asta ar fi.
Ce o fi cu Liliana ? Sper ca totul e in regula.
Cata succes prietenei tale.
Pupici pentru voi toate
Teodora
Poze
Amely spune:
'Neata scumpele! eu am fost la un curs cu serviciul ieri si n-am intrat deloc pe forum, asa ca am trecut repede sa va pupicesc pe toate...
Pentru toate cele care sunt in asteptarea minunii, va tin pumnii si ma rog in continuare sa se intample!
Teo
, inteleg ca iti prinde tare bine acupunctura, te ajuta sa te odihnesti mai bine...da-i bataie-n continuare ca sa vezi tu cum vine si bebita acusica!
Roxee, ma bucur ca ai reintrat "in normal" cu CM, dar de ce 5 luni pui? nu-i cam mult de asteptat? mie mi-a zis 4 luni cu totul, iar eu am "reinceput" incercarile chiar dupa 3 luni (nu-i recomandabil!). Succes cu analizele!
Cata, mamico, abia astept sa aflam sexul lui bebe, cine stie ce surprize (placute!) ne asteapta!
Musete, cand faci inseminarea? vad eu ca esti entuziasmata, sigur e de bun augur! 
Indy stiu ca e inca la mare, o asteptam si pe ea cu vesti bune despre burticuta in crestere!
Liliana, sper ca totul e OK cu tine, probabil esti foarte ocupata, noi suntem aici si te asteptam cu vesti!
Va pup pe toate!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."