Mamici/tatici din Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 9
gabirus spune:
Simina si Cosmina, va doresc concediu placut si relaxant! Sa reveniti vesele si vorbarete!
Miro, pai astea sunt vesti super! Inseamna ca totul merge spre bine! Stiu ca nu vrei sa iti faci false sperante, dar iti tin pumnii si sunt cu sufletul alaturi de tine. Doamne ajuta!
majaginn, am sa incerc sa ma interesez de elevi sau studenti la muzica, dar nu promit nimic pentru ca nu m-am mai intalnit cu "oamenii de legatura" de multa vreme ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE
Doris-Alina spune:
Timisoara, wake up!!!
Albi, stai linistita, vei primi detaliile pe PM...
sunt sigura ca vei fi de acord....
Cosmina, nu te-am uitat, iti dorim concediu placut, sa tina vremea cu voi, ne pare rau ca nu poti veni la intalnirea extraordinara, deci, cu acordul fetelor, vei primi detaliile pe PM, dupa care astept un raspuns, pe care sa-l pot transmite fetelor sambata...
Miro, bafta multa!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Giova spune:
Neatza!!!
Nici azi nu e prea roza situatia, dar de la munca nu mai pot lipsi ca stramba sefii din nas.Asa ca, cu pungi si servetele langa mine, sper sa o pot scoate la capat.
DORIS nu am luat nici un medicament, mi-a recomandat si GABI unul, dar mai bine fara.
De ieri dim. ma doare spatele, dar tare.Ce sa fac sa-mi treaca? Sau cum sa dorm noaptea?
Poate v-ati intalnit si voi cu problemele astea si stiti sa-mi ziceti si mie. Si din ce cauza apar durerile?
Nu am avut niciodata probleme cu spatele.
poze
gio si bb 13+
silvana75 spune:
Ce ma termina vremea asta, as dormi intruna.
Miro, bafta multa, tinem pumnii si Doamne ajuta!
Cosmina si Simina, concediu placut, sa aveti parte de vreme faina si multa odihna. Simina cum se simte Deian?
Giova, cum te simti azi?
Albi, lasa ca te muti tu in Timisoara si vei fi alaturi de noi la fiecare intalnire
Doris, super poza cu tentatia si dieta. Ines cum e?
Cine are ID pitinel2004?
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Albi` spune:
Acum plec si eu din Timisoara
Doris, astept detalii pe PM
Fiti sigure ca o sa ma alatur voua si o sa ne vedem la fiecare intalneala
Gata, am fugit!
Ne auzim deseara, poate va gasesc la CAPITOLUL 13 - cu noroc
Va
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Giova spune:
ALBI drum bun!!!
Ma simt si eu mai bine, dupa o portie de .
am papat niste cereale si struguri.
poze
gio si bb 13+
Mirona spune:
Salut fetele,
sunt in pauza de masa.
Silvana - eu sunt cea cu ID-ul. Uit intotdeauna ca tre sa cer voie sa bag pe cineva in agenda ... si mai uit ca am un user ... naspa si nu-si da nima seama cine is. Sorry.
Albi - drum bun si te mai asteptam in Timi.
Am ajuns pe la 8.15 la spital. Nu-l sun pe dr. ... ca eu is fata simtita, il las sa apara de la vizite. Dupa ce am facut 13 14 vre-o ora, in fata cabinetului ... apare intr-un tarziu dr. V si ma saluta, dar nu ma recunoaste. Ia pe una inauntru, mai intra si alte 7 interventii si io raman blocata. La vre-o juma de ora iasa el cu o uiaga de wisiki in mana si spune ca o duce la masina.
Cine sa se mai intoarca nene?
Pe la 10 il sun pe mobil ... sa nu uite de mine. Pai unde sunteti? Aha. Vin.
Ma recunoaste, facem eco ... folicul de 18 mm azi, deci ... concluzia e ca ovulez.
Cand? Nu stiu. Ovulatia exista. Ca a fost deja? Ca se va produce zilele astea? Nu se stie. Iar sunt in ceata. Fug repede la fetele mele de la endometru sa le pun cateva intrebari si revin deseara cu amanunte si la voi, ok?
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
Mary_25 spune:
,
Hai ca ma inviat si eu!
Doris: bb a vrut sa faca impresie ! Mi-am dat ochi peste cap si am fost putin inconstienta, nu stiu exact cat, ca tipa de la cosmetica inca se afla sub stare de soc cand m-am trezit eu. Cred ca s-a lecuit sa mai epileze gravide! Dar acum e mai bine, maine mergem la control, sper sa fie totul bine. Apropo: mi-am copiat lista cu restaurante. Mersi. O studiez si te tin la curent!
Mirona: Stam cu pumni stransi! Sa dea Domnu sa fie cu ochi!
Albi: Drum bun! Sigur ne vedem la urmatoarele intalniri!
,
Mary 30+
Giova spune:
ma simt mai bine acum.
sunt bucuroasa: mi-a trimis sora-mea pachet din Italia.
sunt asa de micute si frumoase!!!Doamne, ciorapei, caciulite, unghiera,body-uri, jucarii, super, super!!!
cred ca dorm cu ele sub perna.
poze
gio si bb 13+
Doris-Alina spune:
Salutare!!!
Giova, neaparat culca-te cu ele langa tine si poate ai parte de o minune, sa nu mai ai greturi...
Ce frumos, nu? mi-am adus aminte cand primisem si eu primele lucrusoare pt. Ines, erau asa mici...
Mary, sperii lumea...cu placere pt. lista, la Cina este nasa mea, daca ai nevoie, se rezolva...
Cum iti sunt picioarele? S-au mai desumflat?
Ce face Brigi?
Sper ca vii la intalnirea extraordinara, sambata, si neaparat avem nevoie si de Brigi, macar 15 minute, va rog...
Miro, esti fenomenala, ori a inebunit Vasile, ori inebunesc eu in curand...
Pai de ce ai lasat pe alea sa intre, eu intram cu tupeu prima, lasa data viitoare vin eu cu tine, sa fac ordine acolo...
Nu stiu daca ai -la 18 mm foliculul- ovulatie, parca imi aduc aminte ceva de 20, dar esti pe aproape, asa ca de azi, incolacirea....
Ca sa va fac in ciuda, va spun doar atat:
Cu fetele care nu pot veni sambata, din motive clare, concedii, transmiteri TV, etc...am vorbit, pana acum toate sunt super incantate de idee si ne-au dat acceptul de la A la Z...
Deci, sunteti si mai curioase sa aflati, nu????
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI