Mamici/tatici din Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire!
Eu din pacate am fost azi la cosmetica si am lesinat. Cred ca e lipsa de calciu. Sperietura a fost mai mare! In rest suntem bine! Daca totul e ok, venim si noi sambata la marea intalnire! Sunt curioasa de mor!

Silvana: sotului! Tot ce va doriti si numai bine!

,
Mary 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fetelor, faina ideea cu titlul nou. Pana acum mi-a placut cel mai mult Timisoara - hot city. Da ce ne facem la iarna???
Doris - M-ai facut foarte curioasa, mai ales ca pare o treaba o.k. dar ... samabata in 16 sigur nu ajung ca e meciul ala Romania-Brazilia si am corespondenta de la el . Nu imi poti comunica despre ce este vorba pe PM? Tot din cauza de fotbal am lipsit si vineri, la intalnirea 4 : s-a intors Poli din Austria si am facut de planton la Aeroport ...
Giova - imi place titulatura ta.
Mary - Ai grija de tine si ... ia calciu.
Majaginn - firma de baby sit. nu stiu dar pentru muzica poti, pur si simplu, sa suni la facultatea de Muzica si iti recomanda ei pe cineva de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Merci mult fetelor. Daca voi nu stiti ca exista o astfel de firma, inseamna clar ca NU EXISTA ca doar voi tre' sa le stiti pe astea, nu???

Tare va mai invidiez cu intalnirile si inghetatele vostre saptamanale, pacat ca stam asa putin la TM si in Ro si ca nu pot sa va intalnesc,hm...maybe some day

merci mult ..mai sper totusi ca cineva stie ceva.

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Doris sunt ineresata de anuntul facut, sper sa ajung, daca nu apare ceva neprevazut.Mersi pt.mesaj.Silvana la multi ani pt. sotul tau si tie tot binele din lume, alaturi de el.Va salut pe toate,cu drag.Acuma cam asa arat.dar ne revenim noi.Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu sper sa mai apuc ziua cu intalnirea in formula 2 in 1 ... ca daca nu o sa te rog sa imi comunici telefonic/pe mail/mesaj ...

Momentan sunt ok, dar cu paranoia cat casa Mi se pare ca nasc acusica ...

Giova, nu dispera! Mai e un pic si gata cu ele gretzuri!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

In sfarsit, Timisoara s-a trezit!
Iaca, fac si rime...
Deci, vad ca anuntul meu v-a starnit curiozitatea, asta e foarte bine, primul obiectiv, indeplinit cu succes! pt. mine...
Gabi, nu-ti fa probleme, ca mai apuci sigur formula asta minunata...asa ca macar pentru 15 minute, iei un taxi si vii, ma ofer sa te iau eu, mergem impreuna, sa fii linistita ca am grija de tine, poate iti prieste intalnirea extraordinara si nasti si tu dupa cateva zile, ca Amutza!
Lili, merci pentru intelegere, sigur te va interesa, daca nu imi turtesc doua rosii intre ochi...
Danitin, imi pare rau ca nu poti veni, ma mai gandesc daca iti spun, intelegi, daca iti raspund tie pe PM, vor mai vrea si altele acesta varianta si nu mai vin la intalnire, ca le cunosc eu....banditele....
Deci, fac o extraordinara exceptie pt. tine si iti voi spune pe PM.
Fara suparare fetelor, chiar nu poate veni!!!
Mary, cum ai lesinat? esti ok, acum?
Daca nu mai lesini pana sambata, te asteptam...e important!!!
Giulia, jos palaria, ca de obicei prezenta!
Alexa, ce bine ca vii, chiar ne vei putea ajuta...si ne pove mai multe de cel mic...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

TIMISOARA wake up!- este propunerea mea pentru noul topic.
Ne-am intors azi ... am avut 5 minute timp de forum, ca am fugit din nou la Vasile. Se pare ca a iesit testul slab pozitiv, ceea ce inseamna ca ori am ovulat deja, ori voi ovula zilele viitoare. Maine fug pana la Odobescu sa-mi masoare foliculii.
Ce dor mi-a fost de voi ... v-am citit cu sufletul la gura.
NORMAL CA VIN LA INTALNEALA. Sotul va fi la meci ... apoi vom pleca in concediu 2 saptamani, asa ca ... PROFIT, e singura data cand va mai pot vedea, inainte de concediu.

Bun venit pentru Toria pe acest topic.
Doris ... super tare fazele cu Ines. Sa-ti traiasca fetitza.
Faine si pozele. Mie imi place una in mod deosebit: se numeste tentatia ... unde se vede inghetata lui Doris .. iar in fundal se mai vede si inceputul titlului cartii pentru Doris "dieta". Super tare: tentatia si dieta.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Miro, Tentatia si Dieta....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Dragi fete,dragi.M-ati uitat?Eu pe voi nu.V-am citit in fiecare zi,numai ca nu am avut timp sa scriu.Am avut musafiri 2 saptamani.Vineri au plecat.
Acum ne pregatim de concediu.Plecam sambata pt. 2 saptamani.
Pana atunci va pup pe toate si sa ne"vedem cu bine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Doris
Pai sa nu te killaresc io pe tine cu secretoshenia ta?
Ce, crezi ca pe mine nu ma intere? Ca la un mom dat, peste neshte ani, o sa fiu si io mamica in Timisoara
Asa ca vin cu ruga (nesimtita de altfel - recunosc) sa primesc si eu detaliile pe PM

Fetelor, eu maine plec din Timi
Uuuuuuuffffffffff ce dor o sa-mi fie de tot de aici... N-aveti idee ce va invidiez ca locuiti aici...

Miro, pove cum o fo la nunta Ai poze?
Si spor la zilele astea ! Daca zici ca se lasa cu ovulatie, sa se lase si cu gica si cu burtica

Va

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput