dna Trailescu - Polizu

dna Trailescu - Polizu | Autor: toanca

Link direct la acest mesaj

Buna.
Eu sunt noua pe aici si vroaiam sa va intreb daca imi poate da cineva o parere despre dna. Trailescu.....doctorita mea.
La cat se poate vedea sexul copilului?
Noi suntem micuti inca : avem doar 3 luni si 6 zile...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Mie la 17 saptamani mi-a zis ce voi avea; cam dupa saptamana 15, daca ecografistul e bun, se poate vedea. Despre doctoritza Trailescu nu prea am ce sa-ti spun, o stiu din facultate dar n-am habar cat e de buna profesional.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multam de raspuns.
Tu unde ai facut ecografia?
Creadeam ca stiti ceva despre dna. Trailescu......
Si eu o cunosc de f. mult timp, dar nu am mai nascut niciodata si vroiam sa stiu cam cum se comporta la o nastere.....

Mergi la inceput

Mie toate ecografiile mi le-a facut medicul meu.

Mergi la inceput

A..........
Credeam ca se fac la clinici particulare sau asa ceva.........
Tu unde ai medicul?

Mergi la inceput

Polizu. Iar ecografiile se pot face si la clinici particulare, si la spital; depinde unde poate si prefera medicul care iti supravegeaza sarcina; in general, ecografele mai performante sunt in clinici particulare, mai degraba decat in spitale. Si conteaza si daca se pricepe la ecografie, ca nu orice ginecolog se pricepe la asa ceva; daca nu, trebuie sa o faci la o clinica particulara, la un alt ecografist.

Mergi la inceput

multam frumos de lamuriri.
eu ma duc joi la control si vad atunci ce o sa-mi zica medicl referitor la ecografie.
sincera sa fiu mai repede as incerca la o clinica particulara pentru ca la polizu stai si 3 ore si nu te baga nimeni in seama cu toate ca ai programare.....
intotdeauna e cineva care are mai multe pile decat tine.........

Mergi la inceput