Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
Motzunica...nu bun...deloc...ma enerveaza situatia asta incerta. mai faci vreun drum la Bucuresti? pup u.
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Bunaaaa Dimineataaa 

!!!
Ce faceti fetelor? Dormiti pe vremea asta frumoasa sau ati fugit cu toatele la iarba verde?
Sper sa fie asa ca mi-amintesc ce
nenorocita a fost week-endul trecut de nu am putut iesi din casa!
Sa veniti bronzate si relaxate si cu vesti bune!
la toata lumea!
Ina
utocatalina spune:
Fetelor in album la eco am pus poza lui bebe de la 11 sapt. jumate. Nu e foarte clara, dar e bebe!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
andicu spune:
Buna fetelor. Am intrat sa va urez we placut si insorit!
Cata, samburelul tau creste frumos, abia astept sa vina momentul cand ne vei spune daca-i samburel sau samburica !

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Alexia27 spune:
Fetelor va pupic pe toate!
Eu am ajuns la concluzia ca nu sunt normala!! Sa va spun si voua de ce: ma duc eu ieri la T la eco, ziua 17, plouata ca luna-i dusa ( in ziua 13 folicul dominant pauza). Si imi spune el T ca am un endometru de 12!! si un folicul de 17!! CAnd Dumnezeu a crescut asa?! Mi-a zis sa prestam aseara, dar a fost sa fie azi dimineata si cred ca e mai bine, ca temperatura tot nu a crescut. Eu cred ca pana la ovulatie mai creste dragutul de el, macar 2 mm sa am si io 19! Maine plecam la mare si venim miercuri, asa ca nu pot sa merg luni la eco sa vad ce a facut Maria-Sa foliculul! O sa dau o fuga pe acolo miercuri sa vad daca a facut POC. Pana atunci, prestare la 3 zile (ca sa fie
hotarati si puternici)!
Pup fetele si cate o
la fiecare!
Alexia27 spune:
Ah, am uitat ceva: nici pomeneala de mucus fertil! A fost doar acum doua zile, si de atunci a disparut! V-am spus eu ca nu sunt normala!
Mishulina spune:
Alexia esti foarte normala! Poate usor "atipica"
dar normala... Poate ca ovulatia ta e mai tarziu,ce-i rau in asta? Eu zic ca la asa parametri sa profitati din plin si poate pana la nunta veti fi 3!
Bebeilor le priesc momentele romantice la malul marii...
Ina
Alexia27 spune:
Mishu, am mai zis eu, esti o bombonica
! Pai luna trecuta a ovulat in ziua 17 sau 18 (eu inclin sa cred ca 18), luna asta ziua 18 (azi) sau 19 (maine), asa ca la mare poate doar sa-l invat pe BB de mic cu apa! ![]()
A fost al meu azi la supermarket si a venit printre altele cu niste rosioare mici-mici cat mingile de ping-pong. Le-a luat pentru Katharina (adica bebica noastra). Om intreg la minte e el?
motzunica spune:
Alexia,
ai vazut ca se poate? si apropo, de cate zile ai CM ? Distractie placuta!
Andicu, we placut si tie si sa te intorci cu forte proaspete.
Mishulina,
fata draga.
Iepurila, tu pe unde umbli?