Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43
Raspunsuri - Pagina 6
Catalina spune:
Hai mai Cata, chiar ai vazut?! Ma bucur, am zis ca nu am reusit.
Ia zi, tu cat ai avut la 6 saptamani?
Io zic ca e si al doilea pe pozitii doar ca era indispus si nu a vrut sa se arate, mancaias (stiu ca nu se scrie asa, sa ma scuzati) gurita lui (inca nu are, stiu dar ...). Ce stie doctora.
Pupici
Catalina
Catalina spune:
Abia acuma am vazut ca ai postat deja. Mai, deci nu sunt cam mari ai mei? O fi vreo problema asta?
Catalina
utocatalina spune:
Cata vezi ca ti-am scris mai sus!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica
Mishulina spune:
Uraaa,in sfarsit am net! De dimineata ma tot "fatai" pe langa
si ma umplu de nervi ca nu reusesc sa vorbesc cu voi! Si uite ce era sa ratez:
Catalina
bravo tie,bine ca sunteti ok toti 3,cred ca esti o mamica fericita si emotionata asa cum si eu sunt o "matusica" fericita pentru voi...acuma poate te linistesti si tu un picut,ca aveti nevoie,da? Va pupic pe toti 3! 
Cata nu-ti mai face griji,infectia aia trebuie tratata,noroc ca e la inceput si nu necesita decat doze mici si pe perioada scurta...Daca o lasi netratata,poate fi mai rau! Sanatate multa si sa te faci bine!
Andicule,ma bucur ca mai iesi si tu din casa dar pe distante scurte sa nu obosesti..Ia-o usurel si incet-incet o sa fi in forma buna pana la toamna....
Liliana daca tot s-a amanat plecarea la munte nu faci un b-Hsg pe luni dupa ce veniti de la mare?
Tin pumnii stransi
la toate fetele care fac teste de sarcina zilele astea (Doamne,ma gandesc cam in ce hal voi fi eu saptamana viitoare pe vremea asta) si va
pe toate celelalte!
Ina
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! 
Ma inscriu si eu, aici, la voi !
Am o fetita dar imi doresc neaparat inca un copilas si de 3 luni incercam, insa fara rezultat.
Cristina s-a prins in a 4-a luna de incercari, astfel ca banuiam ca nici acum nu se va prinde din prima.
Luna trecuta, la 7 zile dupa ovulatie am avut cateva pete maronii si m-am bucurat presupunand ca sunt de la implantare. Dar, cand am vazut ca apar in continuare cateva pete in fiecare zi, am inceput sa presimt un nou CM. Si asa a fost ! ![]()
Acum, sunt in ziua 4 din CM si astept cu nerabdare sapt. urmatoare sa prestez cand trebuie si nu numai.
Felicitari, Catalina, pt. bebei, le-am vazut poza ! Sanatate si sarcina usoara !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51193" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Mishulina spune:
Anina,bine ai venit printre noi
si sedere scurta in pozitia de aspiranta la bb 2,ai nimerit un sezon norocos! Si salutari micii printese!
Ina
MRL spune:
Hai ca mai am cateva ore pana plecam si mai intru si eu pe apucate sa va citesc.
Catalina, si eu am vazut poza. Am vazut un punct mare si unul micut mai jos. Cei doi puiuti ai tai sunt acolo unde trebuie. Abia astept sa ii vad cum cresc.
Cata, imi pare rau ca trebuie sa iei antibiotic, dar o sa fie bine pt. samburica mic. Poate o sa strambe putin din nasucul lui micut ca bulinele sunt cam amare la gust.
Andicu, mishulina are dreptate. Pana in toamna o sa fi refacuta complet. Ai grija de tine
Mishulina mica si dulcica, la inceputul saptamanii care vine sigur fac un HCG. Dr. mi-a spus sa fac unul in ziua 14 de la inseminare. Stie ca am faza luteala pana aproape de 16 zile dar i s-a parut putin ciudat ca de 2 luni am avut intaziere in jur de 3-4 zile, deci ajunsesem sa am faza luteala in jur de 19-20 zile. Eu i-am explicat ca banuiesc ca de vina este Utrogestanul, dar doza pe care mi-a dat-o ea este mica (doar 1 capsula intravaginal). Acum ma gandesc ca CM nu se poate declansa dupa 7 zile de la inseminare, sper sa nu fie dereglare. Marti se implinesc 14 zile de la inseminare si daca nu ma navalesc hoardele de barbari rosii trag un tes de sange beta HCG. Atunci o sa stiu sigur daca este alba sau neagra. Multumesc mult pentru gandurile tale si te pupicesc dulce. Si sa sti ca te vreau vesela si ca sa fiu sigura ca zambetul este pe buzele tale iti trimit o
si la distractie cu tine 

Pupici pentru toate fetele gravidute si viitoare gravidute
iepurila spune:
Hop si eu,
Catalina, mamico, sa-ti traiasca puiutii, sa ai sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii. Te pup si astept sa ne tii la curent.
MRL, ma gandesc ca si amanarea plecarii face parte tot din categoria semne. Cel putin eu asa as interpreta. A trebuit sa stau in oras ca sa nu ma obosesc pe munte. DA DOAMNE!
Danuta,succes cu tratamentul de la Techirghiol
Motzunica, sigur ai s-o rezolvi tu si pe asta. Te pup.
Lui Mishulica multi pupici dulci.
Va pupez pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
Princess, selectezi intai subiectulGeneratia despre copii.com si apoi la fiecare subcapitol in parte (deci si la cel de Asteptand un ingeras in viata noastra), in partea dreapta, in ultima coloana ai simbolul folderului cu un A pe el. Dai click.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.