Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
Daca ieri eram cu in sus azi imi vine sa-mi dau cu capul de pereti . L-am sunat pe dr. de dimineata si a zis ca rezultatul este pozitiv ( endometrioza ) ,... ca tipa care mi-a raspuns la telefon n-a vazut bine....dar am intrebat-o de 2 ori...nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc dulce pe toate.
Cuvintele voastre ma fac sa ma gandesc ca poate am sanse luna asta. La mine este a 7-a inseminare si sper sa fie cea norocoasa.
Denisam, la tine la prima sarcina ai avut tot asa pete cate te-au tinut mai mult de 1 zi? Eu cred ca nu are cum sa imi vina ciclul pentru ca la celelalte inseminari faza luteala a fost spre 16 zile iar eu acum am inceput sa am pete din ziua 7 DPO. Pupici dulci si multam de incurajari.
Acuma stau si ma gandesc cat de mult sa ma menajez. Am planuri de urcat pe munte si vreau sa urc pe munte. Traseele sunt cam grele in sensul ca pantele sunt mai abrupte. Dar daca merg incet si o sa fac pauze mai dese nu cred sa fie ceva grav, nu? Veau sa merg si cu mocanita si nu stiu daca te zdruncina foarte tare. Am inteles ca merge foarte incet si opreste foarte des. Toata excursia cu mocanita dureaza o zi intreaga, o sa avem si pauze de odihna pe paturica si picnic la iarba verde. O sa iau niste No-Spa cu mine in caz de nevoie si o sa incerc sa nu obosesc foarte tare. Haide ca m-a luat valul si deja ma cred graviduta. Vorbesc de parca stiu de pe acum rezultatul. Ce frumos este cand visezi. Sper ca visul sa fie realitate.
Laura Ioana, trebuie sa am rabdare ca nu am incotro. Plecarea de maine a fost palnificata cu mult timp in urma si nu vreau sa renunt. Mi-am dorit foarte mult aceasta iesire (cu sotul si nepoteii mei). Noi (io cu sotul) ne planificasem dupa inseminarea 6 sa luam o pauza, sa plecam la munte linistiti, sa ne distram. Intre timp eu am fost la cabinet pentru a discuta cu dr. noul plan de bataie iar la eco aveam totul pregatit - endometru, folicul in curs de eclatare. Dr. mi-a spus ca nu ma lasa sa plec din cabinet pana nu fac inseminarea, asa ca mi-am sunat sotul si asa am ajuns sa fac inseminarea 7. Aceasta inseminare nu a fost planificata, dar parca ceva m-a impins sa ma duc la cabinet. In timp ce asteptam in anticamera era o graviduta care astepta sa intre si ea reusise tot la inseminarea 7. Sa fi fost un semn?
princess, mishulina, alexia, va pupicesc dulce
O sa imi iau un test cu mine sa il fac in cazul in care imi intarzie. Oare poate sa imi iasa ceva daca fac un test de sange maine dimineata la Medsana? O fi prea devreme ziua 10 DPO?
Va pup dulce pe toate si sper sa va dau o veste buna cand ma voi intorce. Sper ca listuta gravidutelor sa se mareasca luna asta.

Mergi la inceput

Adriana mica si scumpica, cand ma intorc as vrea sa te vad pe listuta gravidutelor. Cred ca si Amely se pregateste sa ne dea o veste buna. O sa va tin pumnii fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Motzunicule, in afara de asta ce ti-a mai zis T?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Liliana, s-ar putea ca asta sa fie ultima ta inseminare si sa fie bb! Eu asa iti doresc, sa te intorci cu vestea buna (sper ca ti-ai luat si utogestan la tine, just in case...)

Am si eu o intrebare: dr. ta face inseminari la cabinet? Nu este nevoie de un biolog pt inseminare? Cine prepara sperma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Motzunica, n-ar fi fost bine sa ceri rezultatul anatomopatologic pe fax? Ma gandesc ca s-a intocmit un document, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MRL-la mien a fost 1-2 ziel , 2 pete,a sa d econtrol, de ziceam clar c aimivien ciclu siel nua venit is la prima sarcian aveam si dureri de burta de am bagat si 2 tylenol, nu aveam sperantze deloc ca eram gravida.
E drept ca nici cu sarcina actuala nu am avut simptome, chiar deloc, plus ca imi iesisera si toate testele de ovulatie negative si urma sa incep monitorizari.ASA CA FII OPTIMISTA!
Eu zic doar d caflii la munte sa nu fac nimci din care simti ca obosesti, d c poti urca pe munte, urca, nu treb acuma sa stai numai in pat, bine?
AI grija si afla doar ca sa fie bine, eu am luat la a 2-a sarcina proegsteron, de aia mi-am facut test in ziua 28, ca trebuei si noi sa pelcam la cabana si lac si eram stresata ca treb sa pelc cu pastilele duap mien, dar simptome, ciu-ciu.
Asa ca bafta multa!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisam, sarumana mult pentru raspuns. Eu am pete de 3 zile, astazi (ziua 3) ele tot mai exista dar cantitativ sunt doar asa de control. Am dureri de burtica de parca mi-ar veni CM si parca ma simt mai balonata.
Carmen.cita - Utrogestanul o sa stea in permanenta la mine. dar pana nu mi se confirma sarcina nu o sa iau nimic. Dr. Moisa face inseminari la cabinet si tot ea se ocupa si de prepararea spermei. Pe cartea ei de vizita scrie obstretica-ginecologie, andrologie. Stiu ca face si spermograme.
pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, eu nu mai inteleg nik! V-am spus ca am putin mucus egg; pai a fost ditamai "globul" de mucus egg! Cand ar trebui sa fie ovulatia? Azi? Maine? Si de unde ovulatie fara folicul? Se poate mucus fara ovulatie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

MirelaV, a zis sa i-au anticonceptionale daca am dureri mari. Dar ce dureri ? eu am dureri suportabile in 1 zi de CM, atat.
Avalon, as vrea eu dar cine mi-l da ?
Mrl, distractie placuta si sa ai grija de tine.

Mergi la inceput