Aspirante Optimiste(143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Oana,sorry da io chiar nu suport acei bascheti..mi se par aberatii..pai ori is bascheti,ori sunt pantofi cu toc..Pur si simplu nu-mi plac!Asa cum nu-mi plac multe altele din moda asta..
Eu nu ma imbrac dupa moda,ma imbrac in ce-mi place mie,in ce ma avantajeaza,in ce ma simt bine..
Iar acei bascheti fac parte din categoria.."ce anume imi oripileaza vederea"..
Si nici aia in genul celor purtati de boxeori..nu-mi plac.
Pupici cu lipici.
PS:mie nu-mi plac..asta nu ins.ca asa trebuie sa fie toti...vorba cuiva,asa zic eu si nu trebuie sa faci ca mine.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Vorbeste omul de soare si de frumusetea de pe lumea asta si se trezeste cu .
Ce ti-e si cu bunele intentii pe lumea asta!
Io cu elanul creator...
Dar nu sunt de ieri/de azi pe lumea asta si-ar fi chiar culmea sa nu ma bucur de soarele si frumusetea zilei de azi, da' prin alte parti, ca pe-aici ....
Sanatate si soare in suflet!

Mergi la inceput

Pt fete..scumpelor ati incercat sa faceti si tratamente naturiste?Eu chiar ma gandeam sa fac un astfel de tratament pana una alta.
Chiar i-am scris Liviei..mi-a zis cam ce sa iau,da' sper sa le gasesc pe toate..
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna ziua, gagici. Venii si io din concediu. Am bube la nas si la gura, un pic bronzata.
Asa cum va zis Lachioanea mi-a venit ciclu in a 2-a zi de mare. Am intrat in apa pana la genunchi si a venit un val care mi-a tras una peste poponeatza...si gata ciclu.
Pe urma m-a usturat pielea, pe urma mi-au iesit bube. Una peste alta e ca am dormit ca verisorii cu al meu barbat.

Am cunoscut 2 familii super. Care cu toate ca erau mai in varsta decat noi, ne-au aratat ce inseamna distractie. A fost frumos.

Nu am apucat inca sa citesc, dar promit s-o fac. Stiu de Delia ca e burticoasa. Eram sigura ca asa va fi.
Felicitari, pui. M-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii.

Va pup pe toate si acum ma pun pe citit ca am ceva de recuperat.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Foarte frumoase poze Anca.Bine ai venit din concediu.
A fost bine?V-ati mai relaxat?Pacat ca au venit rusii..insa cine stie,dupa un concediu relaxant,poate vine si bb.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ledi, da....a fost frumos. Ne-am incarcat bateriile. Nu mai fusesem in concediu de 4 ani. Asa ca... am profitat din plin!
Apa calda, soare, dar la Costinesti era cam pustiu. Probabil ca nu s-or fi terminat sesiunea si bac-ul abi s-a terminat.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Anca, tot a fost frumos in concediu pana la urma nu? Chiar cu "verisorul", si cu rushii.... si cu bubitele.... macar te-ai odihnit. Si ai vazut la ochi soarele.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by sanziana

Leditia , am facut analize pt. toxoplasmoza, listeria, citomegalovirus, coxiella (aceste analize mi-au fost facute cand medicul m-a trimis la Cantacuzino pt. zoonoze). Am facut HSG: a fost OK.
A urmat o histeroscopie prin care am scapat de o sinechie (capatata in urma ultimei sarcini pierdute) si de niste polipi care cica incep iar sa se regenereze. Am fost cu polipii la laborator si nu sunt probleme.
Acum ma bate gandul sa fac analizele de cogulare ale sangelui.
Stii cateodata ma satur de toate si de analize si de medici si nu mai vreau sa stiu nimic, si se gaseste cate un destept si spune: "dar voi nu va apucati de facut copii ca timpul trece". Nu ma baga in seama!

Off, cu riscul de a fi certata (sunt tot eu, cea disperata cu sinechia uterina)... vreau sa te intreb, Sanziana la tine ce simptome au fost? Si cum adica HSG a iesit bine daca aveai sinechie uterina? Pana la urma ce tip de investigatie depisteaza sinechia si polipii uterini, HSG sau histeroscopia? Va rog sa nu va suparati pe mine, dar eu cred ca ar trebui sa ne ajutam intre noi cu informatiile pe care le detinem... eu vad din ce in ce mai multe cazuri in care s-au ales cu sinechie uterina in urma curetajelor... Va multumesc mult!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar eu cred ca ar trebui sa ne ajutam intre noi cu informatiile pe care le detinem... eu vad din ce in ce mai multe cazuri in care s-au ales cu sinechie uterina in urma curetajelor... Va multumesc mult!

Sigur ca nu ne suparam..Doamne fereste!De unde ai inteles tu asta?Doar pt asta e si subiectul nu?
Eu tot caut de sinechia asta uterina pe net si nu prea am gasit mare lucru.Voiam sa vad simptomatologia si cum anume se depisteaza..
Insa mai caut..Intre timp poate-ti raspunde sanziana ca ea s-a confruntat direct cu aceasta problema.
Multa sanatate Avalon!
Pupici cu lipici

Mergi la inceput

Uite aici raspunsul unui medic:Sinechia uterina este un diagnostic ce se pune in urma unor investigatii de specialitate - in principal, histerosalpingografie. Tratamentul se efectueaza in functie de gradul sinechiei si localizarea ei, de la montarea unui sterilet, pana la interventie chirurgicala.

Aici un raspuns de pe forum de la 555-OB-GYN

Inteleg ca suferi de sinechie uterina (asa se numeste alipirea peretilor uterului, cu desfiintarea partiala sau totala a cavitatii uterine). Histeroscopia poate reface cavitatea uterina prin separarea peretilor doar daca sinchia este partiala (nu afecteaza intreaga cavitate uterina).

Histeroscopia este in acest caz completata cu o procedura chirurgicala (liza sinechiei) care se efectueaza sub anestetie, deci nu este dureroasa.

Histeroscopul este un aparat ca un tub lung metalic ce prezinta in interior un sistem optic care permite vizualizare interiorului cavitatii uterine, o sursa de lumina, niste tubulete pt spalarea cavitatii si drenajul lichidului si niste sisteme de parghii prin care pot fi manipulate niste mici instrumente taioase (lame).

In vederea lizei sinechiei (despartirii peretilor uterini sudati) se procedeaza la dilatarea canalului cervical (ca intr-un chiuretaj), se introduce histeroscopul in cavitate uterina, se localizeaza sinechia sau sinechiile si se procedeaza la taierea acestora. Se extrage histeroscopul si se introduce in cavitatea uterina pt un timp un balonas care se umfla putin pentru mentinerea deschisa a acesteia (astfel se previne realipirea peretilor separati).

Sper sa te fi ajutat cu o idee.Pupici cu lipici.

Mergi la inceput