Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 2
andra10 spune:
Dragele mele nu am mai scris de foarte multa vreme de citit insa va citesc zilnic.Nu am noutati am suferit citeva interventii chirurgicale doar doar o sa se prinda ceva dar se pare ca m-am chinuit degeaba.Incet,incet imi dau seama ca pentru mine e aproape imposibil sa mai ramin insarcinata,fara ovulatie,cu trompele ingrosate vai de mama lor ce sa mai zic.M-am saturat si de prestatul la comanda parca sint un robotel.M-am gindit pina si la faptul ca poate alimentatia este buba,stiti careva ceva?Eu una beau foarte multe sucuri si mai ales coca cola ajung si la performanta de 2 litri pe zi.Credeti-ma ca as fi in stare sa renunt la ea daca as sti ca asta e problema.
Vad ca sint din ce in ce mai putine aspirante care trec la gravidute si asta ma intristeaza si mai tare.Sper sa nu va transmit si voua starea mea asa cum sper sa nu ma tina si pe mine prea mult.
Va pupacesc pe toate si sigur mai vorbim.
irinacodrina spune:
Sus moralul fetelor!
Eu abia am venit de la servici
, cu schimbarea leului e o nebunie totala in comert. Acu trebuie sa listam etichete noi pentru toate produsele din magazine. Maine ma astepata inca o zi la fel de incarcata, si sambata iar sunt de servici.... apoi tr sa merg la tara, la cules cirese si visine, la pregatit pt.dulceturi... oare cand oi apuca sa ma odihnesc si eu?
Am facut un test.... e negativ, normal... la cat am prestat luna asta.... abia dupa ovulatie s-a intamplat minunea.
V-am pupat
irinacodrina spune:
Iepurila, cand oi ajunge prin Iasi am sa dau mesaj pe forum, tel meu e 0741022072. Poate ne-om vedea.
Ardit.... eu am zis primul cuvant la 3 ani, credeau ai mei ca-s muta. Si stii care a fost cuvantul? BUDINTA (bundita as fi vrut eu sa iasa), am vazut eu ca nu a iesit cum trebuie, am mai tacut 2 sapt, apoi am inceput sa innebunesc pe toti.... si-n ziua de azi turui.....
M Oana spune:
Andra 10, eu, cand nu-mi iese ceva, indiferent cat m-as zbate, las balta o perioada problema respectiva, ca mai rau ma adancesc in mlastina necazurilor daca ma zbat.
Ma concentrez o perioada pe altceva, ma incarc pozitiv din alta parte - trebuie sa gasesti niste supape - si cand creierasul a ajuns la o stare de normalitate si poate pune coerent problemele cap la cap, va gasi si puterea necesara pt desfacerea itelor fertilitatii.
Azi e clar ca nu vei rezolva problema copiilor, deci n-are nici un sens sa ai acest subiect in prim plan. Altceva chiar n-ai vrea sa-ti ofere viata? Macar intr-un viitor de cateva zile? Cere altceva sortii si bucura-te din plin de o alta reusita.
La mine tine treaba asta!
andra10 spune:
MOana ce mult as vrea sa pot sa ma gindesc si la altceva.Ma gindesc cu groaza ca timpul zboara si stii si tu cum scad sansele odata cu inaintarea in virsta.In plus nu am avut nici o perioada asa de grozava si daca as ramine insarcinata as putea privi viata cu alti ochi.Dar bineinteles ca nu se v-a intimpla cind vreau eu asa ca nu am decit sa pling si sa sper ca luna viitoare cine stie voi fi si eu in sfirsit fericita.
MirelaV spune:
buna dimineata fete frumoase! va urez un inceput de week end frumos si linistit. la mine azi se anunta o zi destul de nasoala...si lucrez si maine. de maine..incepem operatiunea bb (ca ne intalnim amandoi acasa
)
MirelaV
pupicei pe burticei
gogosar spune:
Buna dimineata dragute aspirante.
M.Oana,Carmen.cita,Elenya.M, v-am trecut pe listuta, dar as vrea si numele voastre adevarate.Asta daca vreti.
Bine ati venit in randurile noastre, si va dorim sa nu stati pe listuta cat noi....adica mult.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!!
Mama, ce frumos e afara, de-ar tine vremea asa si in week -end sa pot si eu sa ma duc in sfarsit la
.
Azi de dimineata am fost la Terchirghiol si m-am programat la tamponari de pe 25 iulie
. In timp ce eram la doctor in cabinet, a sunat cineva care a zis ca o tipa care anul trecut a facut tratament in august acolo si a ramas insarcinata imediat dupa aceea prin inseminare artificiala si acum a nascut 2 baietei. Cand am auzit chestia asta parca mi-a mai dat putin curaj si incredere ca poate s-o rezolva si la mine problema.
A si m-am mai programat si la dr. homeopat tot pe 25 iulie.
Acum caut si un psiholog sa ma programez si acolo, ca stau cam rau cu "pisicul" si imi dau seama ca-l tampesc
pe barbatul meu de cat ii trancanesc intr-una numai de copii.
Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas