Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 13
Relya spune:
Da Ancutz, esti de milioane ! Chiar daca stilul tau e acid uneori, am recunoscut ( in sinea mea
) de fiecare data , ca ai dreptate ! Si in plus stii niste bancuri ...SUPER !
acina
felicitari ! sa creasca mare buburuza , sanatate multa si sarcina usoara !
relya
monica_b spune:
Nuuuuuuu! Anca, nuuuuu!
Pliz, pliz, pliz. Fii acida cit cuprinde! Ca cea mai buna aparare de depresii mi se pare (auto)ironia.
Recunosc ca am ajuns sa te citez cind ma prezint: "Stearpa, senina si cretina". Tu esti autoarea, nu? (sper ca nu tre sa parafrazez: "stearpa, senina si senila")
Leditia, multam de incurajari. Conform citatului din Anca: pe linga stearpa am noroc ca-s si senina, asa ca imi duc crucea fara sa ma pling prea des
. Io as zice ca un HSG nu e mare scofala de facut. Chiar si fara vreo banuiala, doar ca investigatie care sa-ti confirme ca esti sanatoasa tun. Sint mai multe probleme care pot fi diagnosticate prin HSG si nedepistate la echo si e de preferat unei histeroscopii sau unei laparo (zic eu). Si va promit ca va tin pumnii la amindoua sa faceti degeaba procedura: adica sa aflati doar ca sinteti perfect in regula! 
Monica
Aspiranta in stand-by
Anina_n spune:
acina, FELICITARI !!! Sanatate si sarcina cat mai usoara ! ![]()
anis, nastere cat mai usoara ! ![]()
Relya, oricat de mult imi va place aici, sper si eu sa nu prind radacini ! ![]()
Nina
gogosar spune:
Acina felicitari.
Te-am sters de la aspirante si te-am trecut la burticoase....vrem si noi......

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
M Oana spune:
Anina, pt BB 2 tot optimismul din lume si mai ales noroc, ca asta bate cele mai ale naibii boli, daca are chef sa traga la tine.
Acina, la tine
trimit niste sanatate si poate ne povestesti, care-i cauza succesului, Dom'le, ca noi pe acest motiv stam la discutii din zori si pana-n miez de noapte si mai mult cu discutiile ne alegem, nu ca tine!!!
Anis, sa fii barbata, ca cel mic tre' sa se laude cu mamica lui, cum ajunge printre colegii de patut. Iti dai seama ce discutii lungi poarta ei acolo si nu poti sa-l pui intr-o situatie jenanta... nu?!
Anca Wish, pe fruntea mea de 10 ani se tot scrijeleste cu litere din ce in ce mai adanci: caut copil nenascut inca, pierdut in conditii neelucidate!! Mai acid de atat nu-mi iese deocamdat', dar promit sa ma pun la punct cu chimia autoironiei, ca, curat tratament naturist e la pisicut.
Avalon spune:
Offf, povestea sinechiei continua... o concluzie tot am tras, si anume ca se poate sa ai sinechie uterina si sa nu ai simptome (asta pt ca exista si sinechie partiala)... in sufletul meu trageam speranta ca nu se poate fara simptome, dar iata ca mai vin si alte marturii care spun ca da. Monica b, multumesc pt lamuriri (mama, dar 10 ani?!)
. Se pare ca de ce mi-a fost frica nu scap, anul trecut cand ma controlam eu de zor am hotarat sa fac HSG, prima luna mi-a fost frica... urmatoarea luna am pus piciorul in prag si am zis gata, o fac! Asteptam eu cumintica sa vina ciclul ca sa pot sa ma internez la giulesti sa o fac si pe asta... si ciclul nu mai venea. Ei bine, ramasesem insarcinata... din pacate am pierdut sarcina la 7 sapt. si a fost nevoie de curetaj. Si de atunci... n-am mai ramas. Se pare ca a venit momentul sa fac si HSG. Multumesc tuturor fetelor care m-au lamurit.
O aspiranta optimista 
M Oana spune:
Avalon, eu am bifat HSG, asa, de control, anul trecut prin septembrie. Rau a fost pana sa fac pasul, ca ziceai ca numai pt a merge la spital pret de o zi nu ma pregatesc, chiar daca ma imbarbatam eu ca ma trimit la un control de rutina si nu la decapitare.
Prin spital am stat cu totul 2 ore, iar operatiunea in sine a durat vreo 15 minutele.
Greu a fost sa fac pasul, greu si-n timpul actiunii, dar asa fericita am fost cand am ajuns acasa cu poza in mana si cu un rezultat demn de Missss Sanatate.....
Daca trebuie sa parcurgi si etapa asta, accepta ideea, treci la actiune si sa stii ca eu iti cedez cu placere locul la Missss Sanatate.
Avalon spune:
Oana, mercic mult... stiu ca nu e un capat de tara dar eu sunt mai fricoasa... poate luna asta se reediteaza povestea de anul trecut (dar cu alt final), raman si nu mai e nevoie s-o fac... hihihi ce optimista sunt!
ardit spune:
pai fetelor, nu oricine face sinechie uterina, daca ati facut avort, daca ati avut un avort spontan sau ati purtat sterilet, "sansele" de a avea asa ceva cresc (eu am bifat deja 2 cauze), si cred ca cea mai buna este histeroscopia, care nici nu este dureroasa (in occident se face chiar sub anestezie generala) daca doza de anstezic (local) este corecta. Eu am facut-o la giulesti dar sunt convinsa ca se mai face si in alte locuri
anis+anisuka pupe mama pe fete
acina ai vazut?! felicitari la fata, sarcina usoara!
anina spor la bb, fa-ti analizele, ia obligat acid folic
ardit spune:
relya mamiko
, ce a zis endocrinologul? ori n-am fost pe faza ori am uitat, bate-ma, asta este roza, ce vreai, acuma va intreb din nou daca androixa a ramas gravida, eeee![]()
si io cu seni(l)itatea mea