Aspirante Optimiste(143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Deci, arditule, tu zici sa fac direct histeroscopia? Fetita, daca e vorba de anestezie, tare m-as baga! Ca eu am o experienta taaare neplacuta cu o instilatie acum vreo 3 ani... m-a durut mult mai rau decat la curetaj , de aia mi-e asa frica...Cu cine ai facut tu interventia la giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Avalon, pai tu esti optimista exact, fix, la tanc unde tre', si-anume la rezultatul ala cu 2 liniute perfect paralele.
Asta cu HSG e un hop spre tinta aia de final si nu e nici de netrecut, nici de ocolit, daca chiar tre', nici de panicat pisicut.
Ori candidezi la Misss Graviduta, daca ne vii cu testisorul, ori la MIsss Sanatate, asa ca, cum o dai, tot iese ceva bun, ca doar vorbeam despre optimism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

O s-o fac, fir-ar ea de histerosaplingografie sau de histerscopie sau ce naiba de torturi s-au mai inventat! Fac orice pt un copilas!

OANA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

avalon eu cred ca la HSG doar se poate banui sinechia, histeroscopia este relevanta in ceea ce priveste situatia uterului (hsg-ul este bun pt verificarea trompelor, e adevarat ca lichidul ca sa ajunga in trompe trece prin uter dar uite ca la mine nu a fost suficient ca sa-mi diagnosticheze sinechie), eu am facut la giulesti cu marinescu, m-a durut un pic, oricum eu cred ca in cazul meu au fost un pic neglijenti si nu au calculat bine doza de anestezic, pe alte fete le-am auzit ca nu le-a durut, in orice caz nu am avut asa durere ca la HSG unde imi venea s-al bat in cap pe doctor cu masa pe care stateam!!! oricum la histeroscopie iti vezi interiorul uterului live pe televizor! color!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci am venit..ptiuu ca am murit acolo de stres pana sa intru.Super dr...super,super.
Mi-a dat de facut analize,mi-a explicat o gramada de chestii,mi-a facut si-o echografie transvaginala...si culmea..n-am domne ovare micropolichistice cum mi-au tot zis diversi dr.tare "destepti"si laudati..deh..Sunt ok..ok..nu-mi placu echo aia..da' daca-i musai e musai.Si cica sa merg acasa si sa ma pun pe treaba ca sunt ok si cu el n-o sa mai pierd io nici o sarcina..sa stau fara griji.Vai fetelor mi-a dat o asa incredere in mine si in ce va fi..in sfarsit sunt pe maini bune.Off de-as fi dat eu mai devreme de dumnealui..
Va doresc bafta..eu prestez..insa pt bb ma apuc de prestat si poate de ziua mea il si proiectez..adica luna asta..Doamne ajuta!
Va doresc tuturor bucuria pe care eu o am acum in suflet si starea asta de bine,de optimism.
Va pupic dulcic,dulcic.
Maine incep si analizele..si nu e ce voiam/credeam eu..na!ca doar de aia te duci la medic,el stie mai bine..

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mai Leditia, pai l-ai prins mama pe Dumnezeu de-un picior! Ce doctor e asta, cum il cheama? Asa ti-a promis ca nu mai pierzi nici o sarcina cu el? M-ai facut tare curioasa... Cred ca e o coada la el... Cate luni a durat programarea?

Mergi la inceput

Carmen.cita..scumpa mea,de ce ai tu impresia ca dr. super buni trebuie sa fie asa super aglomerati?Uite eu am fost la dr din astia..si nu m-a ajutat niciunu'.Daca e vestit/laudat asta nu ins.ca e si destept sau bun..
Uite eu la dr.Tutunaru am mers ..si inainte de toate e un super om.Ceea ce pana acum nu am vazut..asta ca tot am fost pe la Giulesti la unii renumiti..laudati..cum vrei tu.
Eu vineri mi-am facut programare pt azi la 5..mi-a zis daca vreau azi la 17 si io normal ca am raspuns afirmativ
Sunt foarte multumita..am ramas c-o stare de bine dupa discutia cu el si e foarte bine pt mine si psihicul meu.Iar detalii despre el s-au tot scris in 6 capitole parca mai jos.
Mie mi l-a recomandat in iarna o fata pe pm,cu ocazia asta ii multumesc..si de atunci tot am zis ca merg..deabia acum mi-am luat inima in dinti si-am zis..gata,merg,incerc din nou.
Te pupic dulcic scumpa.

Mergi la inceput

Ladytut, ai vazut, fata optimista ca fu bine si ca n-ai tot felu' de d-alea care panicheaza numai cand auzi cum se numesc.
DR T e tare dus la biserica si tare cu pisicutu' setat pe optimism si daca are timp sta si de bancuri.
Vezi ca are si site si forum: infertilitate.ro. Si raspunde si la intrebari pe site-ulet, dar in caz de urgenta recomanda telefonul direct.
La mine a incercat omul sa ma ajute cu o laparoscopie, dar l-am refuzat diplocalifragicus ca am toate analizele super bune si sotul cu defectiuni greu de ignorat.
S-auzim de 2 liniute total paralele!!!

Mergi la inceput

Carmecito, daca n-ai bifat inca vizita la dr T, bifeaza macar site-ul, ca sigur mai afli noutati demne de memorat. Asta daca nu l-ai bifat si p-asta deja....
Omul asta, soro, e un univers intreg... si inca unul usor accesibil si la indemana intregului popor.... Acu' sa nu te astepti sa-l gasesti in el pe Sf Petru, ca este si el om, dar e un ucenic de-al sfantului!

Mergi la inceput

Da Oana..deh,io mai panicoasa si mai stresata.Acu ca stiu ca-s pe maini bune si ca-s ok,mai am analizele de facut,ma simt tare bine..sunt tare relaxata..imi place starea asta,ca de mult n-am mai fost intr-o stare de genu'..bine asa n-am fost niciodata de fapt,cand a fost vorba de sarcina..ci stresata sa n-o pierd si pe aia..etc..
Carmen scumpa,eu te-as invita sa citesti cele 6 capitole despre el,pareri de-ale fetelor...sa te uiti pe site-ul lui si daca si mergi la el,ne zici si noua cum a fost.
Iar Oana a vorbit foarte frumos despre el..si are dreptate.
Pupici cu lipici scumpa

Mergi la inceput