Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 15
Carmen.cita spune:
Aaaa, Leditia, despre dr.Tutunaru era vorba... Ce sa-ti spun, eu am citit pe aici pe forum despre el si lucruri bune si mai putin placute... Stiu ca are un site despre infertilitate si ca practica mult laparoscopia. O buna prietena a mea care pierduse cateva sarcini (ca si tine) la varste f.mici mi-a vorbit mult despre el (pe atunci eu nici nu stiam de existenta acestui forum, ea mi-a 'facut cunostinta' cu el). Dupa ce a mers pe la mai multi dr. faimosi fara rezultate, ea a ajuns la dr.Tutunaru si a devenit pacienta lui, si mereu imi spunea ce dr.sufletist e, ca nici nu credea ca un astfel de medic exista, a fost foarte impresionata. In sfarsit, ca sa n-o mai lungesc, intr-o dmineata (pe la 6) a facut o criza cu durere puternica de ovare, a lesinat in baie, sotul ei a sunat la dr. si i-a spus, el a chemat-o la spital la 8,30. Cand a ajuns acolo a venit o rezidenta a dr. careia i-a comunicat problema (intre timp durerea a mai lasat-o, luase si un calmant) si i-a spus sa-l astepte pe dr. jos la eco. L-a asteptat acolo vreo 2 ore pana cand a inceput programul lui de consultatii si i-a facut o eco, i-a spus ca n-are nimic (ea suspecta vreun chist care s-a spart), a constatat ca sangera (desi nu se afla in perioada menstruala), a pus-o sa faca un test de sarcina pentru a exclude o extrauterina. I-a zis ca poate are ceva la rinichi (dar stau si ma intreb cum poti sangera vaginal daca faci o criza de rinichi?!) Ea i-a reamintit ca incearca de mult sa ramana insarcinata si ca nu stie ce investigatii/analize sa mai faca. Si-a aruncat o privire plictisita peste analize ei si a zis 'esti beton, ce sa-ti mai zic?'... nu a stat prea mult la discutii, aproape tot timpul asta a vorbit la telefon. Mi-a povestit ca a fost foarte dezamagita de el, ulterior i-a mai scris pe mail de vreo 2 ori, nu i-a raspuns, apoi i-a mai pus intrebarea legata de investigatii pe site... si la fel nu i-a raspuns...
Nu ti-am spus toate astea ca sa te dezamagesc, Leditia, doar ca pe o informare, s-ar putea foarte bine cu tine sa nu se poarte asa, drept dovada ca ti-a dat analize de facut, te-a incurajat, ti-a spus ce trebuie sa faci in continuare... Poate pt tine sa fie un medic bun. Mai ales ca uite, ti-a fost recomandat de catre o pacienta a lui, apropo, fata de pe forum careia ii multumeai, ce mai stii de ea? A avut rezultate?
M Oana spune:
Carmecito, se relaxa si fata noastra si tu mi-o panichezi!
Nici la mine n-a dat rezultate, dar cu el am mai aflat de dr Matei, ne-am mai conversat, am mai schimbat niste bancuri....
Nu-ti spusei ca e om si el si ca toti oamenii le mai are p-ale lui...
Io chiar am intrat in butoiul cu depresie vreo 3 luni pt ca m-a trimis nitam-nisam la cutitu' laparoscopic, dar am inteles ca el asa functioneaza si-am luat-o cu
, si-am cantarit, si per total ''le are p-ale lui, dar e om bun si medic de la care poti afla multe'', parerea mea
, de optimista.
Na, cam zis amandoua acelasi lucru, dar formularea a fost mai altfel, sa nu se spuna c-am copiat la examenul aista.
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by M Oana
[brNa, cam zis amandoua acelasi lucru, dar formularea a fost mai altfel, sa nu se spuna c-am copiat la examenul aista.
OANA draga,

n-am copiat, jur ca n-am copiat... in chestiile astea nu se copiaza
M Oana spune:
Carmencito, pai la ce material didactic ai tu si la ce lipsa de posesie am eu, tre' sa recunosc, Dom'le, esti megaaaartista.
Dar coronita de deasupra capului, e de la talerul meu, nu, caci pare sa fie nasucul meu in pictorial!?!?
Ladytut, unor optimiste le sta bine sa glumeasca si sa se informeze din toate sursele, ca uite asa facem noi, infertilele, copii pe banda rulanta, mai devreme sau mai tarziu.
Carmen.cita spune:
Da
, flacarile pe nari mi le asum eu cu cea mai mare placere!
Dar la isteria in masa... nu ma prinzi!

Leditia spune:
Carmen nu stiu,eu n-am vazut nimic de rau..si-am citit la pagini de mi s-a acrit,adica nu..mi-au dat speranta...Adevarul e ca e foarte obositor si spital,si cabinet si site..si daca se poate si somn..si ce mai vrea omu' sa faca.Ca doar unii din noi ne plangem doar de un job..
Si acum sa revin..eu nu-ti povestesc ca stateam la urgente cu hemoragie mare,pierzand sarcina..iar dr..care erau vb de bine si laudati nu s-au sinchisit sa ma ajute si pe mine sa vada macar daca mai este embrionul acolo.Nu-ti explic io durerea din sufletu meu si chinul prin care am trecut..ca ma gandeam ca daca n-as fi stat 4 ore sa vina desi asistenta il anuntase ca am hemoragie..etc etc..poate cine stie,aveam bb acum..Sti sunt multe chestii pe care eu le-am patit cu dr renumiti si nu vreau sa-mi mai aduc aminte..cu dr.pe care multe fete ii lauda de numa' numa..Dr.care asteapta plicu',dr care te iau cu baliverne in loc sa-ti spuna ceva concret..dr care-si ascund necunostiintele sub diferite forme si te iau cu tot felu' de chestii.
Asa ca am zis sa sterg totul cu buretele..si sa nu-mi mai aduc aminte ca-mi amarasc sufletu si iar ma apuca miile de intrebari..daca,daca,daca..
Eu am incredere in el,iar pana la proba contrarie mai vedem..
Pupici cu lipici.
Edit:si de nu m-ai vedea tu la mamici mai jos si apoi cu bb sa nu-mi zici mie Ledi.
Hai ca te tzuc dulce de tot.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Carmen.cita spune:
Asa sa-ti ajute Dumnezeu, sa te ved cu bebe, Leditia, si iti mai doresc sa nu fii niciodata dezamagita, ca tare amar e gustul dezamagirii cand esti plina de speranta!
Carmen.cita spune:
Ia uitati aici, dr. Tutunaru este iubit inainte de a fi cunoscut, aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit:
Raluca :: alt gen (Luni, 11 Iulie 2005, 16:33)
Mesaj: Dle doctor, stiu ca ati mai auzit-o de mii de ori si ca mereu va creste inima (e normal, nu?), dar vreau sa ma inscriu si eu in randul celor care deja v-au spus ca sunteti DEOSEBIT, sa va dea Dumnezeu multa sanatate dvs si intregii familii pt tot ceea ce faceti pt noi, pt oameni.
Cred ca este o satisfactie deosebita sa aduci pe lume copii, sa vindeci oameni si sa le acorzi sansa sa lase pe lume urmasi, cred ca e ceva peste puterea unui om de a se gandi.
Si eu am un serviciu "deosebit", dar in cu totul alt domeniu, si si mie munca imi aduce multe satisfactii, bine-nteles pe alte planuri si nu atat de mari ca dvs. Ma impresioneaza faptul ca sunteti atat de uman, ca ne raspundeti la ORICE intrebari cu atat de mult clam si rabdare, chiar daca sunt stupide, jenante, prea multe sau penibile.
Va multumim ca nu ne condamnati pt ceea ce va intrebam si ca sunteti om ca si noi si stiti cum e sa treci prin lucruri mai usoare, placute, sau mai grele, chiar jenante. Mai ales ca aveti familie, sotie, copii (copil?).
Tocmai de aceea imi doresc din tot sufletul sa nasc cu dumneavoastra chiar daca nu sunt din Bucuresti. Voi face tot posibilul ca macar o data pe luna sa vin la dvs pe perioada sarcinii si sa nasc la final. Nu vreau sa nasc cu un "robot" care scoate copiii pe banda, ci cu un om care stie ce inseamna nasterea si o apreciaza asa cum merita, stie ce emotii implica si tot ce presupune ea. Chiar daca va fi un efort financiar. E un moment unic in viata si merita toti banii din lume. Va multumesc ca existati. Deocamdata ne vedem curand la o programare pt a discuta despre niste avorturi repetate neexplicate inca. Dar impreuna stim ca vom gasi explicatia. Am incredere in dumneavoastra. Pot sa zic ca nu v-am cunoscut inca, dar deja va iubesc. O groaza de femei va iubesc. Sunteti doctorul nostru, al tuturor. Sanatate domnule doctor! Multa multa sanatate va dorim si miiiiiii de multumiri!
Raspuns:ce sa zic...? merci mult si ne vedem.
-----------------------------------------
Eu ce sa zic, LEDITIA, sincer cred ca ai dat lovitura!
Leditia spune:
Mersic Carmen.cita.
Din pacate gustul dezamagirii il cunosc..si tot din pacate nu o data l-am simtit..asa plina de seninatate cum eram io si cu suflet de copil..
Te pupic dulcic si iti doresc si tie numai bine si un bb sanatos si frumos ca tine.
Pupici cu lipici
Io va tin la curent..si cand o fi fac cinste cu-n laptic cu banana
..imi place tare mult,ca am ajuns ca beau in fiecare zi asa ceva...
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
M Oana spune:
Carmenico, adanca e
asta si o inteleg pana pe fundu' oceanului. Cu caderea de ffffff sus nu e de glumit!
Am ras cu lacrimi, ca tare talentata mai esti si tu, soro, in ale artei!
Lady, pentru optimismu' de care dai dovada esti pupata mea pe ziua de azi, ca io cum vad o optimista, cum imi vine, Veto, s-o cinstesc cu cate-o pupatura
.
Si sa ne ajute la toate, Dumnezeu asta de care tot vorbiti voi! E vreun medic proaspat descoperit sau e tot din cei de cand lumea si pamantul?