Aspirante Optimiste(143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

ihi, mai sunt cateva ore de soare da' io-s tot ca cartita in casa de trei zile:))) incerc sa-mi refac si io pisicu' deranjat si unde e mai bine ca pe .
Ma'c sa mananc floricele de porumb ca a imputit sotamiu toata casa si mi-a facut pofta.
Somn usor miss carmencita si oana (altu' mai artistic n-am gasit)

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oauuuuu, Oano Bebe, dar de ce-n oglinjoara mea nu-s atat de missss ca-n pictorialul tau, iubit-o?
Cred ca mai misssss sunt la pisicut, cum zici matale, ca toata ziua stau sa-l gatesc cu toate cele si-i mai trag si niste cosmeticale pe deasupra, ca sa stau bine cu mirosurile si sa se simta lumea bine in prezenta mea si astfel sa ma simt si eu, ca meritam cu totii.
Iar tu, Carmecito,sa-ti vezi steaua norocoasa cu ochii, ca de 2 Oane in miez de noapte avusi parte.
Cat timp creierasele noastre sunt optimiste, ce mai conteaza, Dom'le ce vrea soarta de la noi, frumoasele lumii!?
Ne vedem peste cateva ore, cel putin la fel de optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Neata fetele!
M Oana as vrea si eu sa cred ca va veni soarele si pe strada mea!

Leditia chiar nu ma intereseaza gura lumii si de aceea chiar nu am facut un secret pentru cei din jur din faptul ca ma chinui sa am copii, dar sunt eu prea sensibila la loviturile sub centura.

Avalon eu nu a avut nici un simptom referitor la sinechie. A vrut dr. sa imi vada trompele si am facut HSG. Atunci a fost depistata si apoi prin histeroscopie inlaturata. Ca si polipii de altfel. Deci pana la histeroscopie nu am avut nici o problema: CM la 28 de zile in aceleasi cantitati ca si pana atunci. De la histero s-a schimbat povestea, nu stiu daca are legatura dar am inceput sa am CM neregulat, sangerari maronii in fiecare prima zi de CM, (la ultimul CM chiar m-au tinut toate cele 5 zile), cantitati diferite de la luna la luna. Cineva de aici mi-a spus ca nu are legatura cu histeroscopia dar mi se par niste coincidente cam mari.
Nu stiu daca ti-am fost de folos intr-un fel dar uite ai o floare de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sanziana, mersi mult, deci se pare ca nu scap de HSG (daca zici ca se poate si fara simptome...) Dar ia spune, polipii unde ti-au fost descoperiti, la HSG sau la histeroscopie? De ce nu se vad toate astea la eco, ca nu e dureroasa deloc?(era o intrebare retorica, nu astept raspuns) Macar histeroscopia ai facut-o cu anestezie? Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neata ' fetelor.
Ce matinale sunteti..

Oana pe mail ti-am spus ca nu stau sa ma cert cu nimeni pe forum,iar daca ai ceva cu mine rezolvam problema pe PM,sau mail.Pt ca de cand sunt io pe forum nu prea m-am certat cu nimeni..poate cu un troll-2..si aici/acum chiar nu am chef de asa ceva.
Si daca mai ai vreun emoticon de trimis mi-l trimiti pe privat,daca-i mai deocheat asa..Nu am nimic cu tine,mi s-a parut ca tu ai avea cu mine..tocmai de aia ti-am zis ca astfel de probleme le rezolvam in privat..

Avalon,pt putin scumpa.Eu am cautat si pt tine si pt mine.Sper azi sa nu aud de chestii din astea,ca lesin pe acolo si viu acasa si devorez tot baru'..Iar mie daca-mi face ceva,sa-mi faca cu anestezie generala..
Insa sper eu sa nu fie cazul..desi m-a cam pus pe ganduri ce-a spus sanziana.
Sanziana,bravo fata frumoasa.
Anca dupa concediul asta relaxant eu te astept cu vesti bune scumpa.si eventual poate ne mai intalnim si pe chat sa mai vorbim,ca nu te-am vazut de mult.

Eu fizic m-am pregatit sa merg la dr.,da psihic..aoleu ce mi-e frica.Oricum ma duc cu speranta ca totul a fost o intamplare pana acum..nefericita ce-i drept si ca data viitoare v-a fi totul bine.Ca sincer deabia astept sa aud din gura dr.."gata poti sa te apuci de treaba,esti ok"..
Pupici cu lipici la fete frumoase si optimiste.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Fetelor,am uitat..stie careva dintre voi unde gasesc si eu produsul asta <natures sunshine nf-x>la noi in tara?In Bucuresti?Ca zau ca nu pot sa dau o fuga pana in SUA sa-l iau.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata! e luni iar...sa aveti o saptamana usoara si frumoasa.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ladytia, fondul problemei e optimismul sincer si orice alta intentie e departe de mine, dar vaz ca uneori forma e.... groasa... Incepura si razboaie mondiale de la un semn in vant....
Tin pumnii sa te intorci cu vesti de bine si cu bucurii in suflet!!
Sanziana, functionam iubita, cu 2 motoare: cu unul pesimist si altul optimist. De multe ori, il scoatem pe cel optimist si ne-o luam, uite asa , de la viata si de la mediul inconjurator. Daca bagam pesimismul la inaintare, tot la , ajungem, daca asta ne e soarta.
Dar eu prefer varianta cu optimismu', ca macar, pana la m-am bucurat de viata. Si io m-am bucurat, cat soarele a plecat prin tarile calde, iar in ziua cu noroc, cand si-a intors capul spre mine, m-am simtit implinita la maximmmm.
Oare soarele din sufletul meu ti-l pot trimite virtual, ca nu ma costa nimic s-o fac!? Se zvoneste ca soarele e la cateva strazi de cea pe care stai tu, asa ca mai ai putintica rabdare si-o sa-l vezi la colt de cartier!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai, fetelor, m-ati omorat . Eminescu e panataloni scurtzi pe langa voi.
Tineti-o tot asa!

Ledi, tu unde ai stat ascunsa pana acum de nu te-am vazut?

Ce stiti de Tumpi? s-a intors?
Lauricipani, Sorina, Vale, Ardit...uni-s fetele astea?????

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Ancutza,scumpa, n-am stat ascunsa,doar ca pana acu' n-am prea fost optimista(doar sti,ca am mai vb pe chat)..desi aspiranta la titlu de mamica sunt de cand ma stiu.Asa ca ce sa caut eu la "aspirante optimiste"??
Acu' am prins curaj si-am zis sa fiu politicoasa si sa trec mai intai pe aici,desi marturisesc ca tinta mea e mai jos la mamici cu burtici.
Da' nu ma bateti fetelor ca promit sa va iau de manuta pe toate dupa mine..
Pupici cu lipici.

Oana,oricum nu conteaza..eu sunt intr-o pasa buna azi asa ca te tzuc dulce

Mergi la inceput