Aspirante Optimiste(143)
Raspunsuri - Pagina 11
M Oana spune:
Ladytut,io fusai si ieri intr-o pasa buna, ca ma inrudesc cu Eminescu ala si sa moara optimismu'n mine care-le avusa vreo intentie sub centurica.
Uite asa
ma joc toata ziua cu gandurile frumoase si cand nu ma conversez cu Eminescu al meu, trec si pe la voi sa ne jucam, ca fetele care au in steag scopu' asta cu copiii.
Hai noroc! 
gogosar spune:
Buan dimineata pe la pranz dragutele mele.
Ancutza mea iubita bine ai revenit din concediu.Stai linistita ca asa voi fi si eu cand voi pleca la mare.Am facut zilele trecute calculul si ....asta e.Nu am cum sa plec altadata, ca plecam cu gasca si...stii cum e.Da lasa, ca abia astept sa vad marea, sa ma odihnesc....
Chiar vroiam sa intreb, Ce o mai face Tumpiliciul nostru iubit?
Restul fetelor va pupic dulce, dulce pe toate.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
ardit spune:
buna demeneatza la fetele frumoase!
ancutz
prezenta! ce face fata bronzata?!
io cu statul acasa in we, a inceput sa-mi placa, am dormit, mi-am vazut de gradina din balcon, am desfacut cutii facute cand am inceput renovarea
despre sinechie, am facut un HSG si "dasteptul" de dr. a vazut ca lichidul intra greu in uter si cu dureri ff mari dar nu i-a picat fisa, io nici atata ca nu eram inca pe DC-u sa fiu desteapta cum sunt acum, so: marinescu cand a vazut filmul de la HSG cred ca a banuit el ceva ca m-a pus la o histeroscopie, sau poate ca face asta uzual, nu stiu, ca comunicarea mea cu marinescu a fost zero barat, si nu din cauza mea, chiar inainte de fiv mi-a dezlipit peretii, aderenta era mica dar te pomenesti ca asta a fost unul din motivele ca nu a reusit fiv? nu cred, ca totusi embrionashii s-au prins, in fine, ar trebui sa mai fac o histeroscopie ca atunci va dati seama ca nu avea sens sa-mi puna nici sterilet nici balonash.. si oricum n-as fi acceptat sterilet, ca experienta mea cu steriletul pus la opspe' ani a fost cam... sangeroasa, ca sa zic asa
concluzia mea a fost ca greselile ne urmareasc, chiar daca nu au fost ale mele
haide fetele va pup pe toate, si pecele care au treaba si nu intra in perioada asta, si pe cele din coced, ma duc la munci, sa avetzi o zi faina!
Anca Wish spune:
Gogosica mea, cred ca abia astepti sa pleci. Eu, draga de mine, am bagat un OB si hop..in apa. Al meu zicea ca daca se coloreaza apa sa strig "rechinul, rechinul...!!!"![]()
![]()
E prima oara cand am intrat in apa asa dar mi se rupea sufletul sa nu intru.
Arditutz, fata bronzata face bine. M-am cam plictisit acasa. Mai am 2 saptamani de concediu.
Ai vazut ce freza mi-am tras? Cam ca tine...asa! Mult mai bine. Cand am plecat in concediu nici nu mi-am luat pieptanul![]()
Stie cineva cand naste Anis?
Daca ne citeste o salut si ma gandesc la ea.
M-a sunat Lachioanea. Va pupa pe toate!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ilenya spune:
Pup fetele 
Ancutza
, bine ai revenit!Mare figura esti, cum se lipesc toate belelele de tine...important este ca te-ai relaxat , se vede din poze.
Ardit dragutza, dar tu la mare cind mergi? Cred ca acum un an pe vremea asta vorbeam de Vama Veche, de pizze si ciorbe de burta.. Eu tintesc la un Week end cu cortul, dar nu stiu cind...
Gogoserica
las' ca pui un tampax si esti libera ..la mare...Te indopi si cu nurofene si nici nu o sa stii ca esti cu rusii..
Ce mai face Tumipina? Dar de Valentinag mai stiti ceva? Eu sunt dusa cu pluta de o vreme..
Pup fetele
ilenya spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Gogosica mea, cred ca abia astepti sa pleci. Eu, draga de mine, am bagat un OB si hop..in apa. Al meu zicea ca daca se coloreaza apa sa strig "rechinul, rechinul...!!!"
E prima oara cand am intrat in apa asa dar mi se rupea sufletul sa nu intru.
M-am spart de ris la faza cu rechinul

...e tare haios al tau..Si eu am folosit tamponele si a fost taree bine, de-aia i le recomandam lui Gogo.
monica_b spune:
Deah. Greselile ni se platesc. ![]()
Eu m-am captusit cu sinechia uterina acu 10 ani, in urma unui avort la cerere. Dupa asta m-am "desteptat" si ca sa nu mai ajung la
am inceput sa iau anticonceptionale. Probabil asta a fost motivul pt. care atitia ani nu am avut nici un simptom ca ceva nu e in regula. CM a fost mereu ceas si abia dupa ce am intrerupt pilulele si m-am inscris la "aspirante" am intrat in Twilight Zone. In urma analizelor hormonale si a ecografiilor am primit diagnosticul de PCOS. Noroc ca
a zis sa fac si un HSG inainte sa incep stimularea, sa vedem daca nu-s si probleme mecanice. Asta, repet, fara sa am nici un simptom specific de sinechie. E... la HSG a vazut ce e inside si s-a luat cu miinile de cap. Trebuie sa te incurajez, draga Avalon, ca desi aveam aproape sinechie completa, HSG-ul nu a fost deloc dureros. Apoi am facut histero, ca sa ma decupeze. Din pacate inside era mai rau decit parea la HSG. Inca nu stiu daca s-a rezolvat ceva sau nu... Sint in stand-by pt. un nou HSG, de verificare.
Concluzie: cea mai simpla procedura de diagnostic pt. sinechie e HSG. Eu nu am auzit de altceva mai la indemina. Succese si nu dispera. Chiar daca e - e tratabila.
Leditia, am vazut ca ai pomenit de un balonas care mentine uterul dupa histero. Asa stiam si eu, dar cind mi-am intrebat doctora a zimbit si mi-a zis ca da, asta se foloseste in teri civilizate, iar mie mi-a pus un sterilet pt. vo 3 luni.
Ai cumva idee daca respectivul balonas se gaseste si la vreun spital la noi? Am eu un feeling ca va trebui sa refac operatia, si m-as documenta in prealabil.
Monica
Aspiranta in stand-by
ardit spune:
pai eu nu mi-as mai pune nici batuta sterilet, chiar nu egzista balonas?!?
ancule brava fata, asa te vreau!!
ilenya mare cred ca anul asta mai va, ma doare sufletul dar asta e, tare frumos a fost anul trecut, oricum daca se schimba ceva, o sa fie prin august, in nici un caz acum, si te aunt, ca si noi toot cu cortul, n'a cazut inca banul pe noi![]()
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! 
Ma inscriu si eu, aici, la voi in gasca ! ![]()
Am o fetita dar imi doresc neaparat inca un copilas si de 3 luni incercam, insa fara rezultat.
Cristina s-a prins in a 4-a luna de incercari, astfel ca banuiam ca nici acum nu se va prinde din prima.
Luna trecuta, la 7 zile dupa ovulatie am avut cateva pete maronii si m-am bucurat presupunand ca sunt de la implantare. Dar, cand am vazut ca apar in continuare cateva pete in fiecare zi, am inceput sa presimt un nou CM. Si asa a fost !
Acum, sunt in ziua 7 din CM si astept cu nerabdare sa prestez cand trebuie si nu numai. ![]()
Bafta, tuturor fetelor, sa vina bb cat mai curand posibil !
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anca Wish spune:
Bine ai venit, Anina. Sunt sigura ca bebe2 va veni repede. Chiar nu e cazul sa te ingrijorezi.
Sa-ti traiasca fetitza!
Tine-ne la curent!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish