Constanta la apel(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi Mada virusatoarea de computatoare
Tatiana, unde-s pozele de la ziua Biancai????? ca nu vad nici una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt ingrozita de ploile si inundatiile astea!
Inundatiile aau ajuns si in orasul Constanta!!!!!
Culmea culmilor este ca si mie mi-a plouat in apartament (pe langa tevile de la calorifer), desi stau la etajul 1 (din4)!!!! Pe langa faptul ca acum este peretele ud, s-a umflat si parchetul....
La ce ma ajuta ca am asigurare la ap??????? Asta s-a intamplat la numai o ora dupa ce a inceput ploaia la Constanta....
Parintii mei stau la parter si la ei a rabufnit apa atat pe la chiuvete (baie+bucatarie), cat si pe la wc. Groaznic!
Ma gandesc la bietii oameni care au pierdut TOT, mai putin viata. Atatea localitati grav afectate, atatia oameni ramasi pe drumuri, copii amarati care n-au ce sa manance (iar ai nostri fac mofturi)!
Eu cred ca vina apartine intregii omenirii, care a poluat natura, de s-a schimbat clima!
Am ramas fara cuvinte... Sunt tare socata!!!!
Pe ce lume mi-am adus copilul???

Nu de alegeri anticipate avem noi nevoie acum!!!!!!!
Guvernul actual ar trebui sa-si asume responsabilitatea si sa ajute la rezolvarea situatiei actuale si nu sa fuga si sa dea vina pe cei care au fost inainte, ca nu au chemat aia ploile!!!!
Eu, una, nu inteleg: cine isi imagineaza ei ca va merge la vot????
Acei oameni care nu mai au nimic, n-au ce sa manance, n-au unde sa se culce se vor gandi la alti "alesi"??????? Hmmmmm.....
Pai, fratilor, pt ce i-am votat pe actualii "conducatori"??????

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, bine ai cenit (m-am trezit abia acum, ca trei zile nu am deschis calculatorul din motive de lipsa de timp si oboseala)

Tania, inca o data ma gandesc la tine. Sa dea Dumnezeu ca mama ta sa fie mai bine!

Stefan parca e mai cumintel (sa nu il deochi). De fapt, noaptea si dimineata e f. f. cuminte. Dupa amiaza mai are vreo doua reprize de plans. Doar ca eu, cand e el mai cuminte, recuperez zilele de oboseala. Abia atunci ma resimt. O fi si vremea asta de vina?

Va pup,
Cornelia, ammi de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

centru pt gravide in C-ta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52953

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

MAV, ai dreptate cu inundatiile.desi ma mir.eu stau la 4 si nu am strop de apa pe pereti.imi pare sincer rau pentru ai tai.asa a patit vecina mea la parter.poate nu au scurgere separata sau a fost prea multa apa stransa?
iar cu guvernul asa a fost si pana acum si asa va fi.eu ma gandesc cu groaza la razvan.de-abia razbatem noi in viata, cine stie ce o mai fi cand sunt copiii nostri mari?

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Tatiana, sunt o ametita! Am uitat sa iti raspund! Scuze!
Deci pret la cazare nu stiu sa iti spun, ca am fost la vila nasilor nostri. Ne-a costat doar motorina, 2 milioane si mancarea...dar nu stiu cat...Sofi a fost cu noi. A fost mai greu ca ea inca nu merge bine singurica, si nici premergatorul, nici caruciorul nu ne-au incaput in Fiat. Asa ca a trebuit sa fie cineva mereu cu ea, de manuta, si ne-a terminat de spate...Daca vrei concediu linistit, las-o mai bine acasa(parerea cuiva care e patit cu asta)...mai ales ca tu nu ii mai dai san. Eu nu am avut ce face, stii ca ea inca papa tzatzica si nu aveam nici cu cine sa o las, caci bunicii materni au fost cu noi(si ar fi fost singurii cu care as fi lasat-o, la o adica). Noi am fost la Breaza de Fagaras, care este la 30 de km de oras. Pupicei.
PS: azi am vb pe messenger cu sotul tau...

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
intr-adevar tare rau cu inundatiile astea....chiar peste tot in tara...rau de tot.
Mada ce bine ca v-ati simtit bine in conced. da'....rau cu portbagaju' mic.....las' ca creste Sofi si nu mai e nevoie de carucior! sa vezi atunci alergatura.
Cornelia, super ca Stefan a inceput sa se cuminteasca!!! cred ca ati trecut deja de perioada critica. pupi!
va dorim o zi frumoasa....azi cred ca nimerim o plimbare mai lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am intrat doar pentru cineva care trece mai rar pe aici in ultimul timp-motive intemeiate, bineinteles:

LA MULTI ANI, CRISTINA!(CRIXIA), sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Hop si eu...

Tania ai incredere si mai ales speranta ca nu este nimic grav...Medicii se pot insela cum au dovedit-o de atatea ori.Mama mea trebuia sa moara acum doi ani in urma AVC-ului sau daca traia sa nu mai vorbeasca deloc iar de mers cu carje.Ei bine merge singura,vorbeste cat de cat si este pe drumul cel bun...Nu e o consolare ce-ti spun insa ai credinta in Dumnezeu si va fi bine...

Si eu am probleme cu Pc...virusat la greu si pe langa asta si aia de la RDS cu modemurile lor...Azi ma duc sa le dau in cap cu el daca nu mi-l schimba...Asta dupa ce trec pe la OPC...Auzi la ei sa fac contract, altul decat am, pentru telefon fix obligatoriu ca sa-mi dea alt modem mai performant ca asta pe care il am tot de la ei este depasit si nu poate fi reparat...Ce n-am stiut?! Ii ia mama dracului daca nu ma rezolva azi...

Roxanaz multam de intrebare insa cu somnul merg la fel de bine ,adica o sa raman corigenta cat de curand...Imi vine sa urlu de oboseala insa ma abtin ca oricum nu ma aude nimeni...

Si eu am furat-o cu ploaia,da' cea de anul trecut...Aveam si asigurare insa nu m-au despagubit pentru ca ...nu era izolatia buna pe bloc, eu stand la etajul 8 din 8...Aiurea izolatia era perfecta insa au gasit ei o fisura cat un ac si lulu'despagubiri...Niste nenorociti...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata va spun si eu!
tocmai am aflat ca o sa fiu iar matusica(de la sora mea) de doua fetite gemene.mai am de la ea un nepotel de 3 ani si jumatate.si culmea e ca fetitele(alexia si sophia) or sa fie scorpioance ca mine si ca razvan

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput