Constanta la apel(41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, LA MULTI ANI!!!!
wow Adriana gemeni, ce misto....sarcina usoara surorii tale
Loreeen imi pare rau ca tot asa prost stati cu somnul....nu s-a mai reglat Delia? stiu ca suna cam atoate-stiutor dar la noi a mers ff bine militaria: pus in pat la aceeasi ora in fiecare zi (si ptr somnul de dupa-amiaza) si l-am lasat acolo chiar daca chitzaia maxim 15 minute. dar nu il luam de acolo, doar dat suzi, calmat, etc. ca au tinut fitzele cam 2 saptamini, dupa care zic eu a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Avem doua sarbatorite astazi, se pare:

Cristina(crixia), Alina(mav): La multi ani! Sa fiti sanatoase si iubite!

Nu degeaba se spune cand vine un necaz...vin toate: azi a cazut Bibi din patut direct in cap.A facut o vanataie mica, aplans mult si a vomitat putin. Bineinteles ca eu nu eram acasa...Eram la mama la spital, doar ce ajunsesem de 10 min la ea. Anduta saracuta, isteata, m-a sunat imediat pe mobil si a anuntat-o pe vecina de langa noi. Pana am ajuns acasa Bibi se linistise se juca si parea normala. N-am plecat la spital , doar o supraveghez. Daca apare ceva suspect am si plecat!Acum doame linistita.Dar nu stiu cat o sa ma mentin pe linia de plutire. Simt ca o iau ..razna. Nu stiu...dar simt ca toate se intampla cu un ...scop...Sper ca nadejdea in D-zeu sa nu-mi fie zdruncinata niciodata!
Multumesc iubitele pt. incurajari si pt. faptul ca va ganditi la noi!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uf Tania bine ca e ok si ca Anduta e asa fata descurcareata! tot ea e baza. pupici Bibitzei scumpe. cred ca nu o sa fie vreo problema. daca mai sunt vesti de la mama ta tine-nte la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare si multumesc pt urari!

LA MULTI ANI FERICITI, CRIXIA!!!! SA FII IUBITA SI SA TE BUCURI DE VIATA TIHNITA, ALATURI DE CEI DRAGI, DE MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI!
SA-TI ADUCA ALEXIA NUMAI, NUMAI BUCURII! SI SA TERMINATI CAT DE CURAND SI CASA, SA FITI MULTUMITI DE EA!

Tania.... merci ca ti-ai amintit de ziua mea, cu toate problemele pe care le ai pe cap, pe suflet....
Bibi pare predispusa la... cazaturi in cap.... Tre' sa aveti mare grija de ea! Noroc ca Anduta a avut prezenta de spirit si nu s-a pierdut cu firea.... Multa sanatate si curaj!!!!!

Adriana, muuulta sanatate viitoarei mamici de... gemeni!!!!
Si noi ne gandim sa mai plamadim un bebe si sper... sa nu fie chiar doi odata! Daca-or fi... sa vina sanatosi!

Acum ceva vreme, gasisem pe DC niste subiecte despre hemoroizi. Din pacate, n-am salvat... Daca stie cineva topicul, ziceti-mi si mie adresa, please!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

LA MULTI ANI, ALINA!

Loreen, cum adica, nu ti-au platit pagubele? CE magari!!! Si cica vor sa ne bage obligatoriu asigurarea pt locuinte de la anul!!!

Fetelor, se pare ca maine merg sa iau masina! Sunt tare incantata!

Pupici la toata lumea!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Intru si eu in fuga...

La multi ani Crixia!!!!!!!!!
Si la multi ani Mav!!!!!!
Bine ai venit Roxa!!!!!
(am uitat ceva??/)

Abia am aterizat acasa, si suntem obositit si putin tusim (din cauza ca in Brasov David a stat numai in balti!!!)
In seara asta plecam iar la munte...
am pus ceva poze noi...(albumul Brasov)
Va pupam pe toate si pe toti copilasii...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Cristina si Mav!
Sinzi cum a fost la Londra?
Adinutza, si poti sa te tii de regimul ala disociat 3-3-3? Ai inceput cu 3-3-3 sau cu 1-1-1? Am inceput sa citesc subiectul dar am ajuns de-abia pe pagina 3, e f. lung, oare da rezultate?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara!

Madalina(Figuelle), Mav (Alina), Roxana, Sanziana, Dady(Tania)va multumesc pentru urari!
A fost o zi plina( ca-i lucratoare ) dar frumoasa!
Frumoasa din partea prietenilor, colegilor, celor apropiati si nu in ultimul rand a FORUMULUI! Am primit floricica!
Fug, ca ma asteapta sotul deja la masina! Evadam in seara asta!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Suntem bineee!N-a manifestat nici un simptom mai ciudat bibiluca.
O noapte linistita tuturor...mai putin sarbatoritelor care trebuie sa chefuiasca!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Sofi tocmai a vomitat laptele...in somn...nici macar nu s-a trezit. Ati patit vreodata asa ceva?

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput