Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,hi..ai fost tare !! Te-o fii auzit?
Voi faceti ceva petrecere pentru Pupi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai eu as vrea, si n-as vrea...adica nu vreau sa treaca neobservata (ca doar implineste un an, nu?), dar nu cunostem multa lume pe aici. oricum il vom invita pe nasul copilului, de ce nu, sa-i taie si motul si sa-l punem sa aleaga de pe tava si inca un prieten roman. in rest...ar fi o familie vecina care are 2 fetite, una cam de-o seama cu pupi dar nu suntem in relatii. de dragul copilului, m-as indura si i-as invita si pe ei. asta insa presupune sa ma si pregatesc cu ceva...si tot asa. mai vedem. tati vrea la parcul de distractii, dar pupi e prea mic pt asa ceva iar eu prea fricoasa.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

voi pe cine invitati...pe sanca? ce varsta au copii ei?

philip&andreea

Mergi la inceput

Hi,hi..de unde o stii pe Sanca? Copii ei sint mari ..la scoala ...Nu pe ea...ea este departe...ziceam de o famile cunoscuta aici pe DC..pe ea o cunosc mai demult si nu de pe net...
Este prea mic pentru parcul de distractii..eu asa cred...
In rest ..noi fara prieteni sau vecini....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Eu ii pun verdeata, in supa, la fel ca si la noi, la sfirsit, dupa ce dau craticioara deoparte.
Kim, hehehe, nu pot decit sa ma bucur daca mi s-a simtit lipsa... Inca nu am intarcat-o pe Ilinca. Maica-mea este la noi, pleaca marti, binenteles ca si Ionut cu ea si dupa aia sa ma vedeti... ori la bal ori la spital.
Andreea, sunt pe felie, vreo ora, asta ca sa nu te plictisesti si sa omori aspiratoru` ala.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Carmen de saptamina viitoare nu te mai prindem pe aici???:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buuuunaaaa searrrra!
Bai ce naspa e fara net,ce m-au ofticat astia de la firma...i-am sunat de la 8 dimineata ca nu merge netu'....si s-a reparat la 21 seara....firar sa fie de birocratie...am nervi.

Noi suntem singurele,tati e la Techirghiol,la o lucrare,tre sa pazeasca muncitorii,se intoarce maine...Andreea,ciorba de burta,mmmmm,preferata mea...eu chiar acum ma servesc cu un pahar de "beciul domnesc"...pot sa aduc neste ciocanele la cuptor...s-o punem de-o petrecere.

Mihai Bradut si Stefan David,sa cresteti mari,sanatosi si mult noroc in viata.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hop si io!!!
am fost singura in seara asta ..a murit bunica sotului meu si el s-a dus pe acolo sa ajute la pregatiri..
e tare greu fara el ...el ii face baie d-lui Pufulescu si unele ritualuri de seara ..saracu' a fost tare nedumerit cand m-a vazut ca-i fac eu baie ..oricum , numai baie nu s-a numit aia ...
l-am si culcat mai devreme ca era frant ...
Andreea , bafta multa la interviu !!!!va fi bine cu siguranta !!!
si mie imi place mult ferma ..hmmm, ce jucarii frumoase ..si de ce sa nu-l duci la parcul de distractii ...sunt sigura ca au ceva pe acolo si pentru el ..sau te poti da tu cu el ..sau simplul fapt ca vede atatea luminite si miscare si agitatie ...

OLivia , azi mi-am adus aminte de patania cu "testatul" a lui Luca ...si d-l Pufulescu a fost tare curios sa vada ce produce el in olitza .....noroc ca am fost pe faza !!!
pe mine nu ma musca ..dar ma apuca de pielea de pe mana si isi infinge unghiile ...si strange rau de tot ..de mi-a facut o vanataie
Olivia , parca ziceai la un moment dat de un program care sa-ti permita sa stai mai mult cu Luca ..ati renuntat la idee?

nu mai stiu ce vroiam sa spun ..cu toate ca ne asteptam de ceva timp sa se intample ..m-a intristat moartea bunicii ...ea l-a crescut pe sotul meu ...si mai rau maine e ziua lui ..ce cadou urat i-a facut viata !!!!dar las' ca rece si asta ..of, of !!!
pupici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Simona, condoleante, cind te astepti mai putin mai iei un sut in fund de la viata... la multi ani sotului tau, sa depaseasca cit mai usor "cadoul" asta...
Kim, ntz!
Fetili, ce mai face Lia, a mai intrat pe aici?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Simona condoleante...Da spuneam de un program de genul asta dar nu merge ..ar trebui sa lucram 12 ore /zi de luni pina joi ..si vineri liber...dar nu-mi tine nimeni cupilul atit de mult la cresa..si parca-i prea multi timp acolo...asa ca am renuntat..Mai nasol este ca se pare ca dupa 6 luni nu mai pot obtine alte 6 luni..pt MP ce o sa fac..nu stiu ....decit s-o tin ilegal..ce naiba sa fac?
La multi ani pentru tati!!!!
Andreea B chiar ma gindeam unde ai disparut...
Lia parca-i in concediu, nu?

Mergi la inceput