Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey ...io ma hotarii sa intru in greva....muncesc prea mult!!! Si cind ajung acasa la puiu meu ..nu mai sint buna de nimic..ce sa ies cu el afara la plimbare!
Andreea baga-l eventual putin chiar si la congelator...Depinde f. mult de ce biscuiti ai folosit...sper ca nu i-ai inmuiat f. tare...eu abia i-am stropit...Te astept miine cu vesti bune..si sa dai de baut!
Simona ..m-am uitat...eu am Graco ...care este mai misto decit cel mai scump de acolo...si a fost doar 170$(eu l-am primit cadou de la colegi) deci mai ieftin decit in Ro...
Mey ..nu mai are nimeni poze noi...???
Plec si eu spre casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Mihai Bradut !!!

Matei Stefan !!!

la sarbatorirea primului anisor din viata voastra, va uram sa cresteti mari si voinici, sa fiti sanatosi, sa aveti tot ce-i mai bun in viata si numai impliniri!

parintilor le uram "sa va traiasca minunile de copii" si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de ei, ciocnim cu voi o cupa de sampanie virtuala !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Bei, ce-i cu linistea asta pe aici???

Ia! Strigam catalogul! Mamicile de iulie august 2004 la apel!

Haideti ca nu s-a mai iantamplat pana acum sa ne treaca subiectul pe pagina a doua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, cred ca am scris mesajul cam in acelasi timp!

La multi ani pentru Mihai Bradut si Stefan David!!!!!! Va pupam si va uram sa mai impliniti multi multi anisori sanatosi si fericiti de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Offffffff!

Dragelor, vreau sa stiu a facut cineva ROR la pui?
Ca eu i-am facut marti vaccinul si de marti pana azi dimineata a facut febra (390, il doare capul (se tine de cap), plange, chitaie, face urat de tot!!

A mai patit cineva asa? Si cat l-a tinut?

Pentru Andreea: Victor manaca cam de toate, dar cu predilectie
supa pasata de legume si carne de vitel/pui;
gris cu lapte;
orez cu lapte;
iaurt cu fructe;
branza topita sau cascaval cu paine;
peste;
fructe strivite cu biscuite si branza de vaci;
fructe goale, bucatele;
paine, chec, corn, covrigei, painea sa fie alba
ciocolata alba;
chec insiropat; biscuiti;
dulceata de capsuni cu unt si paine;
inghetata de vanilie si de ciocolata;
supa cu galusti;
supa de pui;
ciorba cu bors (asta daca vede la noi in farfurie);
sunca slaba (dar mai rar ca sa nu faca alergie)

Pentru Monica: eu i-am cumparat lui Victor tricicleta din aceea de 120 RON, dar dupa o luna si 10 zile s-au spart rotile. Acum ma chinui sa ii caut alte roti. Va rog frumos, stie cineva de unde sa ii iau alte roti?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tuturor copilasilor ce implinesc azi anul !!!

Revin cand pot ca m de lucru ... vreau si eu greva !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Noi incepem sa ne pregatim de vacanta...bagaje, cumparaturi, cadouri...agitatie mare.

Andries,
m-a intepat inima cand te-am citit...adica de marti tmperatura crescuta pana azi?!....i-ai dat ceva antitermice?....saracutzul Victoras....imi vine sa plang.Noi avem programare luni pt. vaccin iar miercuri trebuie sa plecam de acasa...of, ce emotii am.Andreea nici nu mi-a facut temperatura mare pana acum....nu stiu cum se comporta la asa ceva.

AndreaB adica mimutzica nu mai papa nimic de la ora 12 cand isi bea lapticul pana la ora 18?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Andreea, pupacim pe Victoras sa se faca bine, si ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata!
stiu ca mai sint bebei bolnaviori, pupacim pe toti ...da, se pare ca in Romania doctorii pun rapid si fara sa stea pe ganduri acelasi diagnostic "rosu in gat", a devenit ceva banal pentru ei!

Felicia, veniti in Romania? daca stati mai mult poate de data asta chiar ne vedem!

fetele, ati vorbit cu Corina, mai e in tara?

Alina, Gabi ...ce faceti mamicilor de puiuti sarbatoriti?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI ,Mihai Bradut!
LA MULTI ANI ,Stefan David!

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi....sa aveti parte de ce e mai bun in lume!

Nicole, asa mult imi doresc sa ne intalnim....of, e atat de scurta vacanta asta...
Ajungem vineri seara, duminica rupem turta Andreei.....marti-miercuri poate vedem si noi marea vre-o 4 zle....ne mai invartim putin prin Pitesti ca trebuie sa cumparam materiale pt. achizitia noastra/apartamentul...in week avem o nunta de onorat ...si gata luni inapoi de unde am venit.Vacanta e scurta pt. ca nu mai sunt asa multe zile de vacanta de luat....anul asta deja e a 3-a oara cand venim in ro....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc pentru incurajari. Nu prea dau eu semne de vata pentru ca lucrez destul de mult si nu prea am timp.

Ce sa spun? doctorita mi-a spus ca la acest vaccin numai in cazuri rare se face o astfel de reactie agresiva...ii dau paracetamol de trei ori pe zi (practic ii dau doza maxima din prospect).
Ieri noapte, la 3 noaptea, pentru ca nu ii scadea febra de loc, i-am dat Nevralgin 15 picaturi (asta se da numai la mare nevoie, este un antitermic adevarat, dar nu trebuie exagerat cu el)si i-a scazut suficient cat sa adoarma.
I-au trecut bubitele (am uitat sa va spun ca i-au iesit si niste bubite pe piept si spate), dar a ramas febra. Imi vine sa plang de mila lui, dar asta-i viata. Acest vaccin este optional in Ro, acum imi pare rau ca i l-am facut.

La febra moderata (37,5) reactioneaza bine, nu plange, chiar se joaca. Bea apa multa. Dar la 39 se apuca cu manutele de cap si incepe sa planga.

Andries

Mergi la inceput