Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
BLUE ANGEL spune:
da ...cam aiurea intr-adevar ..uff, nu ma pricep deloc la chestia asta cu vizele dar trebuie totusi sa existe o cale ..
eu cand voi incepe serviciul voi lipsi 11 ore de acasa ...in fiecrae zi .. si stateam si ma gandeam cine vine sa stea cu Luca sa fie plecat de acasa de dimineata pana seara ..doar sa se mute la noi ...
asa mi-a venit ideea cu vecina ..la prima veder imi place mult de ea ..dar stii cum e..vreau sa o vad " la locul faptei "..iar mi s-a pus golul in stomac
Andreea , cioc -cioc , hai noroc ..buna cioarba !!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
ANDREEABANICA spune:
Ingerasule,condoleante si .... la multi ani pentru tati
Eh,Olivia,credeati ca scapati de mine asa usor.Cam nasoala treaba cu MP,poate reusiti s-o rezolvati cumva,daca se intoarce in tara dupa 6luni,nu mai poate pleca imediat inapoi,nu??Si de fapt e complicat asa,bani de drum....E,fa si tu o ilegalitate,asta e
Aaaaaa,sa va spun,am slabit 3kg,de la inceputul saptamanii,moaaama ce ma bucur,ca de aproape 11luni nu se mai misca nimic pe la cantar.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
Andreea felicitari pentru kg pierdute! Cit mai vrei sa slabesti?
Da Simona 11 ore este mult..poate gasesti alt job...si daca te ridici dupa 8 ore si pleci ce-o sa fie? Chiar nu se poate? Treaba cu vecina este buna...dar o sa vrea sa stea asa de mult?
amironeanu spune:
Buna seara!
Hop si eu, dar cred ca nu mai este nimeni la ora asta.
Simona, condoleante, dintre toti bunicii eu mai am doar bunica care m-a crescut, are 84 de ani si mi-e foarte greu sa ma gindesc ca nu va mai fi cu noi la un moment dat.
Andreea, felicitari pentru test si bafta in continuare!
AndreeaB, felicitari pentru kg pierdute, in curand voi fi singura balena de pe aici . Astazi am vrut sa mananc si eu mai putin si fara dulce, dar am iesit cu Stefi afara si mi s-a facut rau asa ca a trebuit sa bag repede ceva dulce in mine
Olivia, grea problema pentru tine cu bona. Dar cine stie, poate veti gasi o solutie satisfacatoare pentru toata lumea. Iar in legatura cu jucariile si hainele, mie mi se par si mai ieftine si mai atragatoare si mai bune calitativ decat ce gasim in Romania. Chestia ca daca le aduci legal trebuie sa platesti taxe vamale si TVA si nu cred ca mai sunt la fel de atractive ca pret.
Andries, pupici lui Victoras cel bolnavior.
Ca tot ati vorbit de verdeata. In afara de marar si patrunjel ati mai pus si altceva in mancare?
Mai nou, Stefi a invatat sa-si desfaca pampersul. trage de scai pana il deschide. Iar la baie se distreaza de minune cu sapanul. Incearca sa-l prinda, iar daca reuseste imediat vrea sa vada ce gust are. Si ea, la fel ca restul lumii, baga tot in gura. Orice scama gasita pe jos, orice hartie, ambalaj, orice! Din fericire, ea duce si mancarea la gura si inca nu a ajuns sa cerceteze continutul olitei
Ma duc sa aleg niste poze, ca iar s-au adunat o gramada. Daca reusesc sa pun ceva nou dau de veste.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ANDREEABANICA spune:
Haha,Olivia,de abia am inceput,pana la greutatea care o aveam inainte de sarcina e druuuuum luuuuung,inca 17kg,da nu ma las.
Andrea,nu fi suparata,ca si io cu 3 sau fara 3kg,inca ma numesc Fulga.
Eu in afara de marar si patrunjel i-am mai pus si oregano,a si intr-o zi mancam piept de pui cu mujdei si a stat "milogu srl" langa mine si a lins la piept cu mujdei de credeam ca o sa i se faca rau,da nu a patit nica;de atunci ii pun in diverse mancarici si usturoi tocat.
Fetili,sa fiti fericite ca inca nu va musca piticii,eu sunt plina de vanatai,de zici ca ma bate al meu zi si noapte,asa ma musca Alexia,cum ma prinde,ma capseaza.
poze Alexia
philip spune:
ei, simona, sa ne fie de bine...si sa mai ciocnim un paharel si maine de ziua sotului. na, uite la voi. pleaca si omu' sa infulece un castron de ciorba si voi scrieeeeettiii...
andreea, hai si tu la ciorba ca sa pui inapoi kg pierdute
cu parcul de distractii....nu stiu...e si cam scump, si ar trebui sa stam acolo mai toata ziua (ca sa se merite banii) si cred ca s-ar obosi pupi prea tare
carmen, cred ca a trecut ora de cand esti pe felie...eu-s pe-o felie de harbuz (tu stii ce-i ala)
olivia, n-o stiu pe sanca, am "vazut-o" pe la americance si am citit pe topicul ala cu salamul cu biscuiti ceva ca ai vb cu ea etc...am tras concluzia ca despre ea e vorba
pupi a servit ciorba de burta la pranz (numai zeama), tortellini cu carne si sos de rosii, vreo cateva bucatele de ficatel, asa din zbor si o gramada de pepene. s-o fi prins ca nu-i mai da mami laptic si la pranz????
eu azi i-am mai cumparat o cana, de data asta cu pai.credeti ca bea din ea? incearca sa rupa paiul cu dintii. cand v-am zis ca nu scapam de biebron pana la 3 ani. in cel mai fericit caz. ieri am inceract sa-i dau apa cu bibeonul in disperare de cauza. hahaha. radea la mine de parca facusem cine stie ce poanta. asta e. in afar delapte el abia ia cateva gurite de apa sau suc.
philip&andreea
kim222 spune:
Andrea...poate Stefi vrea sa-si schimbe singura pamper-ul...cine stie?:) Al meu nu mai sta la schimbat pampersul ....de multisor....nu mai folosesc nici masa de schimbat...asa ca-l alerg prin pat:) Da asa este cu taxe ....cred ca nu mai sint atractive...
Andreea ...17kg....grea situatie..infometarea este singura solutie...din pacate....
S-a terminat lunch-ul...asa ca fug!
amironeanu spune:
Gata, am reusit, avem poze noi. Va poftesc la vizionare
http://community.webshots.com/photo/374650475/389769078rNFGDl
Am plecat, a venit tati cu un pahar de vin la mine
Noapte buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ANDREEABANICA spune:
Ai dreptate Olivia...infometare...pana acum nu am putut sa ma ating de ele ca am alaptat,dar de acu-ncolo si-au gasit nasu',o sa mananc doar cat sa supravietuiesc
poze Alexia
pako spune:
hallo!
Olivia,daaaa...este ultima oara pe anul asta cand mai mergem in tara ...asta pentru ca nu mai sunt zile de concediu.
Efoarte frumos Pitestiul...tu de unde-l stii?Eu sunt ploiesteanca dar de cand m-am maritat Pitestiul mi-a ramas in suflet.
Simona , condoleante....
AndreeaB, spor la slabit!