Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
philip spune:
mai, mai, dar ce frumoasa e stefi, ieseanca noastra cea mica...numai pe mami ei n-am vazut in nici o poza, cea care...bea vin. ei, la's sa va fie de bine
philip&andreea
philip spune:
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
Eu in afara de marar si patrunjel i-am mai pus si oregano,a si intr-o zi mancam piept de pui cu mujdei si a stat "milogu srl" langa mine si a lins la piept cu mujdei de credeam ca o sa i se faca rau,da nu a patit nica;de atunci ii pun in diverse mancarici si usturoi tocat.
da, si eu ii pun lui pupi usturoi in mancare si ii place, i-l fierb acolo cu ce fac
philip&andreea
Dorsilia spune:
Buna seara tuturor si La multi ani bebelusilor/copilasilor care s-au mai aniversat in rastimpul cat noi am fost la bunici, acum ne-am intors. Casa noastra inca nu e gata, ca deh, asa e cand depinzi de niste muncitori care au obiceiul sa lucreze in t-spe zari.
Oricum, vizita la bunici pt Danut a fost ok, primele 3 zile cand se trezea plangea pt ca nu recunostea spatiul, era dezorientat, s-a foit in pat noaptea, dar per ansamblu a dormit cate 14-15 ore pe zi acolo la racoare si liniste, 12 ore noaptea si vreo 2-3 ore dupa-amiaza. De stat nu a prea vrut sa stea decat cu mine, si cu fratele meu, pe care-l stie de cand s-a nascut, ei au petrecut mult timp impreuna de la inceput deci pt Dani a fost o usurare sa-l intalneasca acolo. La inceput primele 5 zile nici nu i-a lasat pe bunici sa-l atinga, dimpotriva in prezenta lor devenea agitat, nervos si facea un gest comic rau de tot: mergea la usa si o deschidea apoi se aseza in cadrul usii si facea un fel de invitatie "hai iesiti afara", pe limba lui insa suna doar ca un "haiiiiii", si batea din picior. Abia printr-a 7-8 a zi i-a mai acceptat sa-l plimbe prin curte si sa le smulga ochelarii, insa nu pt mult timp. Totul era ok daca eram si eu de fata. La drept vorbind nu ma asteptam sa reactioneze altfel pt ca pana in prezent cu ei nu a petrecut decat cate o ora de 1-2 ori pe luna cand ne vizitau. Oricum ideea e ca nu m-am odihnit deloc, asa cum planificasem/sperasem, ca se auzeau urlete ca din gura de sarpe dupa maxim 20 de minute in care-l lasam singur cu bunica-sa, asa ca am venit cu un minus de 2 kg de acolo. Si am stat doar o saptamana. Oricum mi-l aducea mama urgent cand il auzea cum urla si ce torent de lacrimi avea. Eh, asta e, sanatosi sa fim si sper ca la viitoarea vizita sa fie mai usor.
Eu trag din greu cu 2 probleme: sunt constipata rau de tot, dar rau, de cand am plecat am facut o data si aia cu supozitor si vreo 4 laxative, scuzati detaliile, nu functioneaza smochinele, compotul de prune, perele cu apa, caisele, iaurtul, nimic, ce sa ma fac? ma simt tare rau. Nici cand eram gravida nu am patit asa ceva. De la ce sa fie? de la deplasarea asta? In plus de cateva zile mi-a iesit ceva ce nu mi-a mai iesit de cativa ani in gura si anume o afta nenorocita in vestibulul bucal de ma nenoroceste ce ma ustura. Mi-am luat azi o solutie antiafte sa vad ce rezolv. Se iau aftele? adica se transmit de pe vesela sau asa? ca tata avea afte si ma intreb daca am luat de la el folosind aceleasi cani de apa sau vesela, ma tem sa nu-i dau si lui Danut ca ar fi nasol.
De vaccinul facultativ contra meningitei bacteriene stiti ceva? il faceti puilor vostri ?
Vad ca meniurile copilutilor vostri sunt tare variate, noi suntem inca la pasta de legume cu carne/ficat/ou. Nu avem dinti, nu mestecam nimic, totul se trece prin mixer, de la branza, la fructe, legume, si carne, altfel nu papa. E de rau oare? Ii mai dau fructe zdrobite, pe care cred ca le inghite asa, si branza mai buburuzoasa, insa se ineaca si isi face greata de la painica cu iaurt sau carne tocata marunt cu legume, deci nemixata. Oare cand o sa mestece si el ????? Sunca, gem, prajituri, nu i-am dat din aceleasi motive.
Astea-s noutatile nostre, acum merg sa citesc din urma
va dorim multa sanatate
somn usor
polux spune:
Off, offf rau e fara internet. Doua zile nu am avut net acasa (doar la scoala), cat ne-am mutat calabalacul si paraca au fost 2 ani.
Simona condoleante. Si La multi ani sotului. Sti, asta imi aminteste ca anul trecut cu cateva zile inainte de a se naste Adeluta a murit bunicul sotului (ultimul ramas in viata), si am ramas cu ideea ca exista o compensatie in viata, cand moare cineva, altcineva se naste.
GAta, ca ma cheama sotul la smotru.
Liliana
pako spune:
Liliana, nu ne-ai spus ce ai facut la interviu....sau am pierdut eu..?
Spor la "smotru"!
Am vazut poze cu Stefania...ce mare s-a facut si ce colacei are la picioruse....Chiar, pe mami nu prea am vazut-o in poze.
pako spune:
Lia,ce intamplare cu Danut si bunicii lui....pana la urma s-a acomodat doar ca i-a luat timp mai mult.Si Andreea isi vede bunicii foarte rar la cateva luni....cum intram in casa, cum ii vede incepe sa planga ...ii trebuie cam 30 de minute ca sa inteleaga ce si cum.
Constipatia e posibil sa fie si pe sistem nervos...cum spui tu ca nu prea te-ai relaxat...incearca cu lactuloza.
De afte...de la vre-un aliment, de la E-uri....
pupici
BLUE ANGEL spune:
mamaaa ce activitate pe forum la ceas tarziu ..nici voi nu aveti somn?
Andrea , am vazut-o pe Stefi ..e super ..imi place poza in care doarme "ca-n gara"...si cele in care doarme cu funduletzul in sus..imi vine sa o pap!!!
Lia , bine-ai revenit !!!!si multa sanatate ...fructe la greu
pupici lui Danut cel cu personalitate ...
am si eu niste poze noi si haioase (zic eu)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/detail?.dir=19a1&.dnm=1654.jpg&.src=ph
enjoy
pupici mii la toata lumea
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
ANDREEABANICA spune:
Felicia,nu ai somn?
Andrea,micutza domnisoara,mandrete de fata.
Lia,cred si eu ca e pe fond nervos,stres,oboseala,constipatia ta,sau poate doar ca ai schimbat locul? am mai auzit oameni vaitandu-se de asa ceva,atunci cand schimba casa.Pt afta,poti sa te clatesti cu bicarbonat de sodiu de trei ori pe zi,sunt tare pacatoase si dureroase.Ai grija ca se iau.
Pacat ca nu ai reusit sa te odihnesti si din cate inteleg nici acum n-ai vreo sansa,fiindca ai casa cu fundu-n sus...of,of
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
papadie spune:
daca mai e chef indraznesc si io va cinstesc c-o tzuica de valeni
papa care da din gene in ekipa cu Mielu bland care musca adanc
kim222 spune:
Mey ce activitate pe aici...munciti din greu la schimbul 3???
Stefi este frumoasa foc...dar unde-i mami?
Lia bine ai revenit....ceea ce ai tu se numeste constipatia turistului...trece ...
Simona ce frumoase pozici...adica ce frumos cupil!!! Ce mult par are..ca mami deh! Uneori mi se pare ca seamna putin cu Luca al meu...Ce culoare au ochii lui?
Felicia ..nici nu-ti mai dadeam voie sa mai pleci ..ce-i mult se numeste abuz! Deci sotul tau este pitestean? Radacinile mele din partea mamei sint pe acolo...de la Rucar...deci vacantele pe acolo le-am petrecut...