Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

sofiabebe-uite la asta nu m-am gandit, dar chiar existqa psihopati care...e o lume bolnava. Noi in Romania nu ne facem asa multe probleme dar aici au descoperit cazuri multe- de copii molestati, de unii care se uitau pe internet la asa ceva...Pe de alta parte e ok sa faci baie gol cu bebe, sau sa-l lasi gol in curtea proprie...dar nu in spatiu public....
oricum americanii sunt mai exagerati cu anumite reguli- imi lipseste situatia mai relaxata de acasa- de exemplu Alex nu a putut sa joace fotbal in pauza daca nu i-am dat scris la mana ca autorizez eu...pe de alta parte baietii nu se bat ca la noi la scoala (cum se batea alex cand era la scoala in Romania, si nu s-ar fi batut nici acolo decat ca sa se apere). Alta exagerare- pe un pusti care facea scandal l-au luat cu politia cu catuse la mana, pustiul avea 7 ani...pentru un pumn un ochi te suspenda chiar daca ai 5 ani...nu ai voie sa lasi copilul singur in casa -daca nu are 12 ani (desi peste regiula asta mai sarim) sau in masina-nici un moment....pe de alta parte invatamantul special pentru copii cu probleme de invatare este bine pus la punct ca sistemul social pentru cei care au nevoie de assisted living- am vazut la targul la care am mers acum o saptaman ca toti angajatii aveau Sindrom Down- de obicei traiesc in comunitati, dar apartamente separate, au slujbe usoare-pun cumparaturi in pungi la supermarket, si exista societati sau asistenti sociali care ii ajuta sa plateasca facturile si sa-si organizeze viata.

Pt georgiana-m-ai intrebat daca doctorii poarta manusi la orice control. raspunsul e nu, m-am uitat specila la controlul Liei de saptamana trecuta....
roandre-poate asa frig o fi si la ea in casa cu AC...dar picioare goale pe ciment.hmmm...si sotul o mai scoate pe Lia fara sosetele dar nu o pune pe jos si numai cand e f. cald afara....h, aici majoritatea umbla in casa in picioarele goale-eu ca port papuci sunt o raritate...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata tuturor si La multi ani sarbatoritilor. Suntem treze demult din cauza trasnetelor si am vrut doar sa va zic ca am vazut pozele de la mare de la Elyanne si pe cele ale Mihaelei din America, mi-am umplut sufletul de frumuseti. Superbe poze!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumim Anamari de urare! Mai dar ce nas carn are bebe3!!! Liam cel carn si scumpic din burtic Vai, dar ce costumas rozuliu are Liuta! E o super scumpica !!!! Wow, acolo politia ia pustii de 7 ani galagiosi cu catuse la mana? Or fi testat tehnica si-i cuminteste cine stie.. dar pe mine m-a socat
Sa fie sanatosi si frumosi si destepti si norocosi toti bebeii nascuti pe 10 si in toate celelalte zile ale lunii! Sa ne bucuram de ei si impreuna cu ei de frumusetea vietii de mamica!
Mihaela, neaparat sa-i iei Alexiei costumas de baie! Ce, si cu sutien ce are, e si ea domnisorica... mi se pare ieftin 4$ asa ca... go shopping Dar costumasele astea daca sunt sintetice nu fac rau pielii micutilor? Sau nu sunt sintetice?!
Cat despre bebei eu n-am fost prin afara dar am vazut si auzit de faza asta cu plimbatul peste tot al bebeilor mici-mici, cine stie ce fel de doctori si educatie au oamenii aia... si gemeni ma gandesc eu ca poate fiindca foarte multi oameni apeleaza la tratamente pt fertilitate rata nasterilor gemelare a crescut... Mama m-a apucat filosofeala Acum am vazut ca si anamari e de aceeasi parere
Sa mergeti la ocean ca e aproape si sa faceti poze multe-multe!!! Iar la Flume George e un vis....
Elyanne, si maimutei mele ii place la nisipar in parc, sta jos si scormoneste prin nisip cu formele de plastic si se mira in continuu cum de nu poate sa tina nisipul in mana
Sofiabebe, multumim ! Da, e groaznic cand se ineaca cu mucii, inainte cand plangea de "mofturi" era altceva, o mai si luam la rost nitel dar acum imi vine sa mor ca nu pot face nimic aproape...
Va pupacesc acum, noi ne-am sculat si tusim asa ca ma duc la tati si Gogo sa vedem cum ii ajut... Va pup si o duminica frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela, am vazut pozicile, foarte frumos acolo unde sunteti!Distractie maxima!Cred ca iti este dor de micuta Alexia, dar ce bine de voi ca aveti o asa vacanta!! Ce zic parintii tai?mananca Alexia sau tot asa de mofturoasa este?Nu retin daca ai pomenit ceva despre asta...
Pupici multi de la noi si mai asteptam poze!!!!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

frumoase poze, Mihaela!
si frumoasa vacanta!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Nu m-am putut abtine si vroiam sa va zic si eu cate ceva despre costumasele de baie la americani,la bebelusi,sau copilasi mici.
Dar mai intai sa urez la multi ani celor sarbatoriti azi!
ELIANA SI MIHAELA,super poze si super vacante!...fetita ta Eliana,e tare draguta si ce bine ca sta sa de cuminte jos,eu de aia nu prea vreau sa merg departe cu el ca nu sta mai mult de 5 minute in fundulet,dupa care vrea sa vada too si numai in picioare ca de-a buselea nu mergem!... dragalaselor!
Mihaela dar in ce zona ai mers,ca am vazut ca era cam racoare dupa cum erati imbracati?
Deci fetelor,stiti de ce vor ei costumase pt copilasi,de fapt nu neaparat costumas,un chilotel si maieu,la fetite?....pe langa faptul ca sunt multi psihopati,ei se gandesc ca daca un bebe merge in fundul gol si face caca peste tot,altul vine si se aseaza acolo,plus ca nu este nimeni obligat sa suporte mizeria copilului tau...cam asa gandesc ei...si eu m-am cam crucit cand am vazut,eu am stat in Florida,si la ocean am vazut multi copii,si am si aflat motivele...sunt multi oameni pe care nu ii induioseaza copiii,sau pur si simplu asa sunt ei,sa nu deranjeze pe nimeni dar nici sa nu fie deranjati,in nici un fel....atunci s-au introdus legi de genul asta,ca lumea sa nu se certe pe plaja....si am vazut mame disperate,care fugeau dupa copii,dragutii,ca vroiau sa-si dea jos maieutul,si exista si amenzi daca porti copilul dezbracat...cam asa stau treburile ...poate pe undeva e bine,poate nu...
Gata fetelor ca nu mai pot sta,puiutul trage de mine
la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu n-am sa-l las nu din pudoare, ci pentru ca nu-mi place sa se umple de nisip.

si cum el e mai lenes la mers, pana se va deplasa prin nisip poate scapam de pampersi, sa nu mai caut si pampersi impermeabili...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

crismir-multumim pentru explicatie...
da's haiosi cei de 2-3 ani care se dezbraca singuri....

chestia cu pustiul de 7 ani am vazut-o si eu la stiri...se astepta ca parintii sa dea in judecata scoala. Nu cred ca e prea comun...dar am citit articole ca la 5 ani-la gradinita cand se mai panruie copii intre ei chiar ii suspenda...rezultatul pozitiv ar fi ca in clasa a 4a - 5a nu mai sunt probleme de gen bataie , paruiala-vorbesc de baieti-cum erau la scoala in Ro....ii invata de mici sa nu se calce pe bataturi, se pare...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gata, noi sunteti echipati cu costume de baie si plecam la Ocean la plaja...asta daca se grabeste putin sotiorul meu drag...

Crismir, explicati ta referitoare la costume de baie pt bb cred ca e adevarata. Am vazut ca sunt de ex pancarde pe care este treceut faptul ca daca animalul tau isi face nevoile in spatiul public trebuie sa strangi caci altfel platesti amenda.
Tot la fel primesti amenda daca hranesti ratele si gastele de pe lacuri...pt orice primesti amenda aici...hihihi
Politistii aici umbla chiar si pe biciclete.
Nu ai voie sa te dai jos din masina pt ca se considera ca vrei sa fugi, ai arme, etc...nebunie mare!

Ana_a, si acum am vorbit cu ai mei si zic ca Alexia e bine, ca mananca binisor dar ca e topita dupa pufuleti. Numai pufuleti ar manca toata ziua.
Cred ca e bine pt ca ea se intelege foarte bine cu ai mei, ii iubeste foarte mult si e atasata de ei.

Andora, costumele de baie sunt din sintetic...n-am vazut din bbc.

Va pup ca ma ia sotul pe sus daca mai stau. O sa fac poze si o sa mai pun pe site.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Salutare! Bine v-am gasit! In seara asta am venit de la mare si am intrat sa va salut. Nu am reusit sa citesc nimic din urma dar vreau sa felicit toti sarbatoritii saptamanii trecute si sa va spun ca mi-a fost dor de voi.

Intrebare, intrebatoare: exista vreun bebe la care i s-a inchis fontanela?

La mare a fost OK, ne-am simtit bine, Dammi a mancat si dormit mai bine ca la munte, noi ne-am bronzat si ne-am distrat super, noroc ca a fost mama cu noi care a stat cu bebe.

Vrea cineva sa cumpere un mscaun de masina de la chicco? Este nou nout, in tip[la, sigilat!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput