Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela abia astept sa vad poze de la plaja...

Georgiana bine ati venit... si pt. voi acelasi lucru... poze...
In legatura cu scaunul, cel mai bine pui anunt la mica publicitate.

Crismir m-am lamuurit si eu acum cum e cu costumele de baie... ciudati oricum...

Herra eu am tinut-o prin nisip si a fost super fericita... de fapt eu o puneam pe cearsaf, ea se ducea in nisip sau isi punea nisip pe cearsaf... Nu aveam cum sa o impedic, ca era bucuria ei. Bine ca nu i-a venit ideea sa bage in gura... ca de obicei gusta tot ce prinde... Nisipul nu a incantat-o...

Multumim inca o data pentru aprecieri .

Maimuta mea e kkcioasa de cateva zile... face de 4-5 ori/zi. Nu pot sa spun ca e diarie, ca e ceva mai pastos... Poate o dreg cu smecta, fara regim, ca face greva foamei decat sa pape carne fiarta si morcovi... Vad eu in 2-3 zile...

Cine a facut listutza frumoasa? A avut ceva de lucru sa puna toate subiectele din urma... Multumim

Noapte buna!

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Elyanne, am vazut pozele de la mare, si tare frumosi sunteti. Noi nu ne cunoastem, numai de cand esti plecata scriu si eu pe forum. De citit, va citesc de cateva luni. Lista a facut-o frumoasa, si cu subiectele vechi, Ramona (lorema), dar acum este plecata vreo 3 zile la Cugir.

Georgiana, spune-mi te rog cat vrei pe scaunul de masina?

http://community.webshots.com/user/sslavu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Georgiana, am vazut anuntul la mica publicitate, asa ca multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

salutare mamici si bebici!

am petrecut w-end-ul la curte, la mama, ea sta la casa, am facut o multime de poze, le vedeti aici cu bobocii de rata, cu purceii, cu cainele lui tata, in livada, in balansoar, etc - o incantare continua pt ianis. am facut poza si la cuburile alea colorate de care va ziceam. cum spuneam, al meu fecior e interesat doar sa le pocneasca si sa le bage in gura. candva, poate, s-o juca si cu cutia aia de plastic in care ar trebui sa le bage.

mihaela, eliana, georgiana, bravo voua pt vacante frumoase!!! vrem si noi ...
dar mergem la mare doar la sfarsitul lui august. cu ianis cu tot, of course! eu vreau sa merg undeva in gazda, sa pot gati pt bb (el nu vrea sa pape nimic de la borcan) si sa am curte cu umbra. stie cineva undeva o gazda ca lumea?

la multi ani bebicilor sarbatoriti zilele astea si mai ales gogosicii andorei, careia ii dorim sa se faca bine repede-repede!!!

noutati: l-am tuns pe ianis acum 2 zile, cu masina de tuns a lui tati, e aproape chel!!! fara par mi se pare ca are urechile mai mari... a stat relativ cuminte, doar ca si-a pierdut rabdarea. am luat decizia asta pt ca transpira foarte tare si nici petele (cruste sau ce-or fi ele) de pe cap nu se vedeau prea bine si nu le puteam trata. are niste pete urate galbene, ca niste pistrui imensi...
si o noutate mai putin placuta - avem si noi mucishori, de-aia care curg tare, febra si kk moale de tot de 3 zile... bine ca nu mi se mai pare o tragedie pt ca de data asta poate respira ok, nu e foarte fornait, nu tuseste si inca papa rezonabil. toate astea au coincis cu dintishorul nr.3 care iesise acu 3 zile...

georgiana, fontanela nu e chiar inchisa dar e - citez doctorul - "punctiforma", eu de-abia o mai simt.

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna mamici!
Mihaela super ca mergeti la plaja, vrem poze cu oceanul.... distractie placuta! Mai dar toanta am fost cand am intrebat daca sunt sintetice cost de baie pt bebei, pai ma gandesc ca dac-ar fi din bumbacel nu s-ar usca, sau poate bebeii nu intra-n apa..ceea ce e aiurea si nu cred.
Geo bine-ati venit de la mare!!! Noi avem problema opusa cu fontanela, ca e cam mare.. si ma gandesc ca chiar de pare inchisa, probabil e f mica si nu se simte la palpare..
Crismir interesanta gandirea asta americana referitor la costume baie bebei... dar acolo cainii au voie pe plaja?!? Ar trebui sa ii oblige sa le puna pampersi si cainilor Desi lasand gluma la o parte au o farama de dreptate
Dianarus, mai dar ce preocupati erati de pietricele si de porcusori si de ham-ham... Am vazut si cuburile... Multumim din suflet de urari si sanatate si lui Ianis !!!! Bunica avea o vorba..cica daca ai pofta de mancare nu te consideri bolnav... asa ca ma iau si eu dupa asta si ma mai linistesc.. ca Gogo slava Domnului mananca totusi, nu ca inainte dar oricum papa...

Noi azi iar ne-am plimbarit, ne-am vazut cu finutul fara mot in parc, distractie mare, ce mai... Acum adormise dar tuseste... si se scoala saracuta speriata.. si nu mai continui ca deja m-am plans pe tema asta de cateva ori

Pufy pe unde-mi umblati? Noi ziceam ca venim miercuri-joi la Arad dar daca Uca e tot asa amanam... cateva zile. Insa 100% daca e ok ne vedem sapt asta....

Gata va pup si somnic usor bebei!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

andora-daca ai catel oriunde iesi cu el iesi si cu punguta si daca face kk il culegi cu o lopatica si il pui in punguta-legea...

ce mai face gogosica ta tot maraita?ca Lia mea de cand cu otita asta care nu mai ii trece...

roandre-distractie placuta...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Anamari sanatate Liutei! Bai dar ar trebui sa se instituie o lege cereasca potrivit careia se interzic fara nici un fel de exceptii orice fel de boli la bebei...
Cu cainii inseamna ca si pe plaja au voie, desigur faza cu punguta e peste tot si nu stiu care primar de sector vroia s-o instituie si la noi.. hahaha si era un reportaj, zapada, si cica doar cateii prinsi in flagrant primesc amenda si cameramanul incerca s-o faca.. dar nu putea demonstra cui apartine "problema"... hmmm
Uca da, tot maraita, iar cand rade saraca aproape nu mai are voce...si pana acum a tusit si n-a putut sa doarma, de aia stau pe net la ore de-astea.
Gata va pup dulce pe toti!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gata, am pus cateva poze si de la Ocean. Am fost in statiunea Hampton Beach dar sincer nu m-a impresionat asa tare. Parca eram la noi pe plaja....in schimb ne-am facut o mie de nervi pana am intrat si iesit din statiune pt ca erau masinile bara la bara (am facut prin statiune cat am facut restul de drum paa acasa). Pls ca aici nu e nici o parcare neplatita...si costa 20, 15 sau 10$. Enorm de mult!!!!
Multi vin la Ocean pt valuri caci la lacurile din imprejurimi nu exista asa ceva. Valurile nu erau deloc mari dar ei aveau impresia ca sunt uriase si ca noi nu am mai vazut asa ceva.....hehehe, sa vada ei valuri adevarate la noi!

Andora, bebeii intra in apa dar au pampers si costum de baie pe ei. A, si ca ciudatenie, aici nu vezi nici un barbat/baiat/baietel bebelus in slip ci in pantaloni scurti, pana la genunchi. Asa mult am ras de sotul meu ca el era singurul de pe plaja in slip si se uita daca e vreo pancarda pe care sa scrie ca e interzis statul in slip....hihihi. Imi zicea ca poate lumea crede ca si-a luat slip de la dame...hahaha, cat am mai rad de el. Chiar, care e explicatia cu bermudele???

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si eu am observat ca numai cei de tipul pantalonel sa gasesc-voi intreba si eu....

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor .

Mersi de felicitari pentru Deanna .Nici nu-mi vine sa cred cit de repede a zburat timpul..si deja are 10 luni .
Pina acum ne-am chinuit cu dintisorii i-au mai iesit inca 2 in partea de jos (are 8 )
Mihaela si mie mi se parea straniu la inceput chestia cu copii nuzi la plaja dar dupa ce am vazut la TV atitea cazuri de pedofilie si molestatii mi s-a schimbat parerea si chiar cred ca copilasii trebuie sa fie protejati de mintile bolnave a unor oameni ,e parerea mea .
Despre chiloti ,pai noi am patit-o invers ,sotul era unicul la plaja in Romania cu sorti(pentru surfing ) si toti erau in speedo (asa se numesc chilotii scurti aici) ...cit m-am rugat la el sa-si cumpere altii si nu a vrut .Mi-a zis ca el nu este gay ,sa umble cu chiloti mulati pe fund .Aici in California ,nu stiu daca si in alte zone ,daca ai haine mulate (bluji ,maiouri ,) inseamna ca esti gay .Daca barbatii se rad la axila sunt socotiti gay tot.Eu am ramas masca cind am auzit toate astea .
Cum e apa la oceanul Atlantic ?Noi sintem pe coasta Pacificului si apa mi se pare rece .
elyane cum ai scapat de burta ?ca eu am scapat de kg dar burta tot mai am ,fac si abdomene dar nu se vad rezultatele .
am vazut pozele voastre si a mihaelei foarte frumoase .
ma duc ca maimutica imi face prostii ...
pupici la toate si insanatosire grabnica la bebeii bolnaviori .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput