Dragoste extraconjugala???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Marius, o pentru mesajul tau anterior. Mi-a placut punctul de vedere.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Sa va spun eu o poveste de-asta "reusita". Bunicii mei au fost un astfel de cuplu. El era casatorit si avea o relatie multumitoare -si trei copii. Ea nu era casatorita, si mult mai tinara ca el. S-au cunoscut la spitalul unde lucra el, s-au indragostit unul de celalalt...ea n-a vrut ca el sa divorteze, erau alte vremuri (oare?), i-a spus ca e mai bine ca el sa ramina alaturi de familia lui. Si s-au chinuit asa vreun an, pina cind el a venit si i-a spus ca nu poate trai fara ea. S-a despartit de familia lui, s-au mutat din oras si s-au casatorit. Si s-au iubit (cu pasiune, cu certuri de gelozie, cu flori puse dimineata pe masa, cu duiosia mersului de mina pe strada...pina cind el a murit, dupa 35 de ani. Nu stiu daca au avut regrete sau vinovatii, poate ca da, poate ca nu. Dar stiu sigur ca au fost fericiti impreuna si s-au bucurat de dragoste - care nu uitati cind judecati pe altii - e tot un dar de la Dumnezeu. Nu alegem cu mintea, ci cu inima, asa m-a invatat bunica mea. Si inima stie cel mai bine, iar mintea e neputincioasa uneori.
Sa aveti iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Din nou imi apare in minte vorba mamei:
"Sa nu ne cladim fericirea pe necazul altcuiva".
Si aici e o forma de fair-play.

"Natura" ne da instincte, dar mintea le poate stapani, ca de aceea suntem oameni si nu animale. E o chestiune de autocontrol si de constiinta.

Parere personala.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Marius,nu pot sa spun ca nu cred in teoria ta si ca nu-mi place;pacat ca de multe ori se dovedeste a fi numai teorie!Da,incredere,fair play....suna bine.Dar fata are o dilema a sufletului si lupta s-o rezolve cu ratiunea.De ce si-ar rani sotul daca nu-i sigura de ce se-ntampla cu ea si ce simte?Uneori tacerea e de aur...La stadiul in care se afla "pasiunea" ei acum,cred ca-i cea mai fericita solutie.

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Imi place ce a spus marius.FELICITARI.Al meu Marius tot asa zice( noi ca citim amandoi aceasta rubrica).Sunt de acord cu tine.Eu cred ca aceste mici istorioare care pot apare in viata sunt niste pasiuni trecatoare,care nu cred ca s-ar putea transforma in dragoste adevarata, nu ca nu ar fii cazuri, dar in general nu toate.
Eu zic ca aceste sunt niste partide tari de sexsi nimic mai mult.Cred insa ca aceste neajunsuri le poti discuta cu partenerul tau si se pot rezolva acasa,nu in patul nimanui.
Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ce rau imi pare ca m-ati luat la rost...... Eu nu am vrut si nici nu vreau sa judec pe nimeni. Tot ce am vrut sa spun este ca mie nu mi se pare corect sa fii cu un barbat si sa te gandesti la altul...

Eu sunt foarte realista (insa si romantica!), iar vorbe din astea cu Cupidon care te vrajeste, te-ameteste de nu mai sti de tine, de pasiuni care nu te lasa sa dormi...wow... Si mai zicem ca suntem oameni, ca avem ratiune! Pai ce rost isi mai are ratiunea daca preferam sa gandim cu inima? Da, PREFERAM...pentru ca mie asa mi se pare cazul de fatza...

Sa spui ca te-a cuprins febra dupa altul (desi ai acasa pe cineva), ca nu mai ai stare, ca tare te bate gandul sa te culci cu el... Normal ca fiecare cuplu are probleme, normal ca noi nu stim atat de bine ce se intampla intre ea si sotul ei, normal ca sunt destui factori care te imping la relatii extraconjugale, dar ...STOP... parerea mea este ca NU AI NICI O SCUZA pentru astea, atata timp cat ai preferat sa-ti bagi picioarele in problemele de acasa, lasandu-le nerezolvate, si te-ai dus fuga la altul sa iti gadile inima de femeie.

Parerea mea este urmatoarea: daca ai acasa probleme, nemultumiri cu sotul, ar trebui sa le discuti cu el, sa incerci sa le rezolvi. Daca aceste probleme sunt solvabile (indiferent cum...intelegere, impacare, divort), atunci da-l dracu pe cel care te ispiteste! Daca problemele dintre voi sunt de o asa natura incat esti super nemultumita si simti ca viata ta nu mai este alaturi de acest om, fii cinstita cu el si despartiti-va.

Iar daca nu e nimic din toate astea...ci doar o pasiune care te-a lovit ca un traznet, cum spun fetele...eu zic sa faci un dus rece, sa te scuturi un pic, si sa te trezesti din magie... Si nu-mi spuneti ca nu se poate, pentru ca NU este hipnotizata. Cine se culca cu altul se culca cu buna stiinta, nu ca l-a lovit Cupidon si nu a mai stiut ce face!

Asa ca nu am nici un zeu acolo sus care m-a ferit de Cupidon... Nu am decat o inima care isi iubeste la nebunie sotul si dragostea pe care i-o port e mai presus de oricare alt Amor!

Aici nu e vorba de ratiune versus inima. E vorba de dragoste, iar daca ajungi sa te gandesti la altul, asta spune multe despre iubirea pe care o ai fata de cel de langa tine. Iar daca ea nu mai e asa puternica si te indeamna sa calci stramb, de ce nu pui punct si o iei de la capat cu altul?

Mie chiar nu mi se pare atat de complicat pe cat vreti voi sa para!

Inca o data: nu vreau sa judec pe nimeni. E doar o simpla parere. Si asa cum am mai spus, fiecare cu alegerea lui!

Deci, fetelor, nu va suparati pe mine, ca nu am nimic cu nimeni, decat un pupic pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by ileanacz
Mie chiar nu mi se pare atat de complicat pe cat vreti voi sa para!

Ileana, draguzto, stai linistita .Dezbatem si noi. Eu cred doar ca aici se vede diferenta dintre teorie si practica.Din ce s-a scris mai sus, mi se pare ca doar cei care nu au avut ghinionul sa li se "intimple" spun ca e ceva simplu ca buna-ziua,gen "separa-te de sot imediat, zii cum sta treaba imediat,pe loc, trebuie sa stie "(btw daca nu o sa fie nimic?!)...altii, patiti, sunt mai circumspecti...o avea si experienta asta vreun rost...

"Le mariage est un merveilleuse institution
mais qui diable voudrait vivre dans un institution...."
http://http://dreamaway1.myphotoalbum.com/albums.php

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de montanna

Acasa nu sunt probleme care sa ma fi impins la asa ceva, pur si simplu nu inteleg.

Voi ce ziceti, ce sa fac, cum sa scap? Dar parca nici n-as vrea sa scap. Doamne, ciudat mai e. Si pe deasupra mi-am incalcat o groaza de principii de care eram foarte mandra si sigura.

Sper sa pot sa ma opresc la timp, inainte sa fie prea tarziu. Nu as vrea sa-mi pierd familia dar parca nici pe el nu as vrea sa-l pierd. Ciudat, nu?

Pardon...am mai recitit o data mesajul Montannei...asa ca anumite vorbe de-ale mele nu-si au locul...

Deci acasa nu ai probleme. Ce bine! Un punct pentru sotul tau care habar nu are, saracul, ce e in mintea ta!

Iar la orizont sta armasarul calare pe-un cal alb...ce dragutz!

Bine ca macar esti cinstita... "Dar parca nici n-as vrea sa scap!"... Mamma mia... Te intrebi cum sa scapi, dar de fapt nici nu ai vrea asta. Aiurea rau!

Speri sa te opresti la timp. Pai cum sa te opresti daca nu-ti doresti asta? Hai ca-mi placi!

Nu ai vrea sa iti pierzi familia (familia ta=sotul tau, sau mai e si un little bebe?), dar nici pe "printz" sa nu il pierzi. Vrei cam multe dupa parerea mea.

Acum imi dau seama de ceva. Fetele m-au luat pe mine la rost, dar chiar nu au dreptate.

Stii care e parerea mea despre femei? SUNT PERVERSE RAU! Si cred ca si tu esti la fel de perversa. Ai acasa un sotz, nu ai probleme, dar ti se scurg ochii dupa altul. Nu vrei sa ramai fara sotz, dar nici sa il pierzi pe celalalt. Ce convenabil pentru tine! Pai de ce nu? Ca asa cum spun fetele, incercand sa te scuze (pe motiv ca nu cunosc detaliile casniciei voastre si ca sunt atatea motive care te determina sa faci lucruri din astea), te-a sagetat Cupidon pana in adancul sufletului si...vai...nu poti scapa...uups...de fapt NU VREI!

Tu chiar nu poti fi realista, mai ales acum, cand e vorba de casnicia ta, de familia ta? Mai, fata, daca e vorba de rutina si obisnuinta, cum mai spun fetele, ia-ti sotzul si duceti-va doar voi 2 undeva, intr-un concediu. Reapropie-te de el, redescopera ce candva adorai la el...ma rog...daca crezi ca merita "deranjul si osteneala" ta acest barbat cu care te-ai casatorit candva.

Iar daca nu...poti incerca ce au incercat si altele...arunca-te in bratele celuilalt..."vai, Cupidon, ce-ai putut sa-i faci femeii!"...limiteaza-te la o aventura, roaga-te sa nu afle sotul tau, caci apoi sigur vei zbura pentru totdeauna din viata lui...vezi si tu cu ocazia asta cum e sa traiesti alaturi de cineva cu sentimentul de vinovatie (DACA o sa-l ai...poate te apuca remuscarile ABIA DUPA ACEEA)...vezi si tu cum e sa te uiti in ochii celui de langa tine dupa ce l-ai inselat, cum e sa faci dragoste cu el dupa ce te-ai dat jos din patul altuia...tu stii mai bine...poate astea ti se par interesante si merita sa incerci sentimentul... Poti sa faci din toata povestea asta si relatie extraconjugala, nu numai o aventura...e decizia ta...

In fine...cred ca o sa ma "omoare" fetele cand vor citi mesajul meu...dar GANDESTE DE 2 ORI SI ACTIONEAZA 1 DATA! E prima regula a unui om cu cap! (adica intelept!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by ileanacz
Stii care e parerea mea despre femei? SUNT PERVERSE RAU! Si cred ca si tu esti la fel de perversa. Ai acasa un sotz, nu ai probleme, dar ti se scurg ochii dupa altul. Nu vrei sa ramai fara sotz, dar nici sa il pierzi pe celalalt. Ce convenabil pentru tine! Pai de ce nu?

1. femeile = perverse, Ileana = femeie => Ileana = perversa...

2. Cred ca oricine are dreptul sa vrea ce-i mai bun pt el, inainte de a vrea si ce-i mai bun pt altul (incluzand chiar si sotul). daca Montana ar incepe o relatie cu celalalt ar risca ceva, deci nu e chiar asa de convenabil nici pt ea, ca ar putea sa afle cineva si sa piarda si ea ceva.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramonika

1. femeile = perverse, Ileana = femeie => Ileana = perversa...

Ramo, ce buna e matematica asta... Pai sa stii ca asa zice si sotul meu, ca sunt perversa. Dar asta nu inseamna ca sunt perversa cu el, dar cu altii DA.

Pupici la matzele tale.

Mergi la inceput