Dragoste extraconjugala???
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
bruxinha spune:
io una mai degraba as plange decat as rade... bietul om n-avea nici o vina, mai bine pentru el ca n-a aflat niciodata...
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
io una mai degraba as plange decat as rade... bietul om n-avea nici o vina, mai bine pentru el ca n-a aflat niciodata...
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
Ideea e ca la ce D-zeu i-au facut autopsia dupa 5 ani. Probabil ca de aia s-a distrat Bic.
Oricum povestea asta mi se pare fara absolut nici o legatura cu dilema Montannei.
Sunt femei care aleg sa faca inseminare cu sperma de la donator...si nu se mai scandalizeaza nimeni.
Montanna, nu mai da nici un semn? Ce ai mai facut? Cum iti e?
anca...poate intr-o zi
![](gravida.gif)
http://community.webshots.com/user/ancawish
bruxinha spune:
bey ancutzo, alea care fac inseminare, o fac cu material genetic strain asa e, dar o fac cu stirea sotului, ori in cazul citat sotul saracul habar n-avea de discutata
inseminare. Si autopsia, daca am inteles bine din text a fost facuta pen'ca domnul respectiv murise din cauza de infarct sau asa ceva.
Oricum seamana a scenariu de telenovena povestutza respectiva, asa ca decat sa ne certam, mai bine un cantec vesel sa cantam..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Bruxinha, io nu ma cert cu tine. Ti-am declarat iubirea pe PM (daca iti amintesti...)
De obicei nu ma bag in polemici, dar ma supara rau atitudinea asta de puritane pe care o afiseaza unele persoane. Suntem oameni. Avem suflet...iubim, asta inseamna ca traim.
E usor sa judeci, dar e atat de greu cand tu esti cel judecat.
Montanna ne cerea sfatul, nu are nevoie sa pusa la zid.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
bruxinha spune:
ancutza draghe, iubirea e reciproca si vesnica cum puteam sa te uit?
io nu ma cert cu tine, Doamne feri, ce-am tampit? in articolul ala era vorba de "inseminare" fara stirea sotului, nimic mai mult. Ceea ce mi-a adus aminte de-o povestioara (ca io-s cu povestile, remember?) spusa de socrul meu, fie-i tzarana usoara, de pe vremea cand lucra la Laminorul in Galati. iar un coleg al lui s-a dus sa-si faca nu stiu ce analize, prostata , ceva p-acolo, si aproape a facut infarct cand a aflat ca e steril. Acasa avea 5 copii..
Asta da inseminare, ce zici?
Io cred ca nu la mine te-ai referit cand ai zis de puritane, nu? ca io nu-s din alea cu lumina stinsa si plapuma peste cap plus ca si mie mi s-o pus pata pe cevasilea exemplare din tagma sus mentionata si am cam rabufnit la un alt topic n'importa care. Si daca te uiti nitel mai sus o pagina, vezi si ce i-am zis eu Montannei, ca de ea e vorba in propozitie, daca am uitat cumva vreuna, ca vad ca discutam off topic aiurea'n tramvai.
Bine, ca nu-s chiar atat de deschisa la cap incat sa-i zic fetii "du-te si trage-ti-o cu ala pana te saturi, da' mare grija sa nu afle fraieru' d'acas'", na, ce sa fac, oi fi de moda veche..
In rest, cum am mai zis, si
ca te stiu de fata gigea
adrienne12 spune:
Fetelor, in povestea cu pricina era o doctorita care s-a culcat cu altcineva desi isi iubea sotul. De ce? Nu stim. Ce stim este ca s-a simtit vinovata si de-asta au facut dragoste nebuna cind tipul s-a intors la dispensar. Cum s-a dovedit ca sotul era steril, poate ca destinul a impins-o spre adulter, ca sa poata avea un copil?!? ce voiam sa spun este ca exista nenumarate motive pt. care femeile o fac sau nu o fac. Lucuruile nu sint albe sau negre ci au milionae de nuante de gri... Daca Ana Karenina ar posta pe acest forum ce i-ati rapspunde?Si ca o paranteza, ati citit povestirea aceea cu soacra cu prea multa energie? M-am tavalit de ris! Dar pe-aia cu 2 surori gemene, in care sora cuminte i-a suflat logodnicul celei "rele"? Eu chiar stau si ma intreb daca sint povesti reale sau autorii au vazut prea multe telenovele :)cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
relyana spune:
Tot citesc ce ati scris cu totii si mi se pare asa interesant! Si inteleg de ce NU TREBUIE SA-I JUDECAM PE CEILALTI. Ca majoritatea obisnuim sa facem o mica barfa despre ce li se intampla altora.
Sunt dintre norocosii care au iubit (cu sufletul) de mai ulte ori. Sunt dintre aceia care cred ca in viata poti iubi de mai multe ori si consider ca sufletul meu e privilegiat cand i se intampla asa ceva. Si stiu ca e MARE lupta interioara intre iubire si interdictie. Am intalnit si barbati insurati care s-au indragostit de mine. Am spus asta cuiva si sfatul lui (confidentul era un "el") a fost: "Alunga-l, nu te vrea decat ca saltea. In viata nu iubesti decat o data." M-am uitat in ochii lui si am zis in gandul meu catre confident (barbat insurat la randul lui): "Sa te fereasca D-zeu sa te indragostesti de altcineva de acum incolo, ca om insurat!" (am uitat sa va zic ca se uita la mine cala un inger, cred ca nu-si dadea seama ca tocmai i se intampla. Dar dupa ssta l-am evitat cateva luni).
montanna spune:
celor ce au dat cu pietre le spun ca de sunt fara de pacat pot sa dea, dar sa se gandeasca bine ca s-ar putea sa ii plezneasca si pe ei soarta cndva si le doresc sa fie tot atat de pragmatici.
pentru ileana. Draga, eu terminasem liceul cand tu erai doar la gradinita, asa ca nu-mi veni cu teoria bine invatata, sa te vad peste vreo 16 ani cum stai cu practica. Eu in 16 ani de casnicie nu mi-am inselat niciodata sotul, nici macar cu gandul, desi meseria ma pune mereu in fata cu numeroase persoane de sex opus. Mi-a venit si mie randul, poate, ca prea am fact pe dura cu altii si n-am avut intelegere. Poate o merit,ca prea sigura eram de mine. Oricum , acum vad altfel totul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
tocmai, sa nu dam cu piatra, sa nu judecam pe altii, nici pe ileana. uneori se spune ca nu poti judeca o situatie daca nu ai trecut prin ea. multe dintre noi n-au trecut prin situatia montannei, dar majoritatea prin a ilenei, cand credeam ca totul poate fi ori alb ori negru, aveam principii sanatoase pe care le urmam, ca mai apoi sa invatam si sa intelegem ca exista si gri. nu mi se pare ca ileana e foarte tanara (scuze :-)) si ca de aceea gandeste cum gandeste ci ca a avut si noroc sau cine stie e mai hotarata si stie sa-si infranga sntimentele care nu corespund cu principiile ei, sau ... sau
sa fim fericite!