Dragoste extraconjugala???

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Asa e pana nu treci e foarte simplu sa spui alb si negru...Eu eram tot asa cu principii beton daca iubesti gata nu poate exista altceva . Si acum 6 ani la niste cursuri de perfectionare -desi imi iubeam prietenul si eram de multi ani impreuna -ne-am si casatorit intre timp-am cunoscut un tip care m-a facut sa simt iar un vartej in stomac.Atunci nu mi-a venit sa cred , cum e posibil... norocul meu am rezistat tentatiei, si nici nu ne-am mai intalnit-desi cateodata cand vad o masina de la firma X imi amintesc . Desi nu a fost nimic doar o plimbare intr-o seara am realizat ca nu pot sa mai fiu atat de categorica cand se intampla la altii. Ma bucur ca nu am cedat ispitei si am o casnicie fericita , deci draga Montana calculeaza bine ce pierzi si ce castigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

E usor sa judeci totul cand privesti din exterior!E usor sa acuzi in numele unor norme nescrise ale moralei.Dar cat de diferit se vede totul cand traiesti pe pielea ta...Doar Montanna poate sti ce e in sufletul si mintea ei.Cat de dificil e atunci cand inima te indeamna,iar ratiunea iti da palme.
Eu sunt "tinerica",sa zic asa...dar patita.Nu am inselat,dar viata mi-a oferit ocazia.Si nu am facut-o.De ce?Pentru ca mi-am spus ca nu e onest fata de omul de langa mine.Ce am facut?Am rupt orice fel de legatura,orice mijloc de comunicare, cu respectiva persoana...Si uite-ma am supravietuit.Acum privesc in urma cu luciditate,dar fara regrete.O sa imi sara lumea in cap si o sa mi se spuna ca nu a fost iubire daca m-am desprins asa de usor...Poate chiar nu a fost,habar nu am.Poate a fost atractie.Dar atunci,in focurile momentului aveam senzatia ca e dragostea cea mai cea.Poate asa e si la tine,draga mea.
Nu zic ca ce am facut eu e cel mai bine.Dar uite,eu sunt bine cu mine insami si mandra ca viata m-a incercat si nu am cedat.
Dar am invatat sa nu mai judec oamenii.Sa nu mai vad totul in alb si negru,cand sunt atatea nuante de gri...Si mai ales,sa nu mai spun,"Eu,niciodata....",pentru ca orice mi se poate intampla.
Iti doresc curaj si multa intelepciune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sylvius spune:

Sarut mana fetelor,
in primul rand as dori sa sper ca nu veti da cu pietre in mine pentru ca sunt barbat,si avand in vedere ca este o discutie in principal intre persoane de sex feminin vreau sa ma iertati ca imi dau si eu cu parerea, poate chiar si un sfat pentru tine, Montanna.
Trebuie sa va spun ca sunt casatorit de vreo zece ani si avem impreuna un baietel de cinci ani.
Stim ca nu exista casnicie perfecta. Oamenii sunt asa cum sunt, viata in Romania este foarte stresanta, egoism, lipsa de respect fata de semeni, mitocanie, etc. Barbatii (o stim cu totii)sunt in aceasta tara in marea lor majoritate grosolani, badarani,nesimtiti -de acord cu voi. Eu insumi, desi fac parte din acelasi "regn animalier" am despre ei o parere foarte proasta, ca de altfel despre intreaga societate romaneasca. Desi am o sotie frumoasa si iubitoare, nici casnicia noastra nu e lipsita de problemele cotidiene (discutii, reprosuri,etc)dar intotdeauna am incercat sa mentinem situatiile tensionate sub control, intr-o nota cat de cat civilizate.Cat despre violenta nici nu poate fi vorba. Nu as putea lovi niciodata o femeie, cu atat mai mult pe sotia mea, pe care - n-o sa ma credeti-o iubesc inca si am iubit-o intotdeauna. O respect pentru ca e mama copilului meu si stiu ca ma iubeste si ea, chiar daca nu mi-o arata zilnic, simt acest lucru.
Si as mai dori sa stii ceva: nu am inselat-o si nu o voi insela niciodata. Sunt si eu barbat: vad zilnic si imi plac femeile frumoase, cu sex appeal, inteligente, culte, aranjate.Ne lovim de ele la tot pasul: pe strada, la servici (ce periculos!), la televizor.Sunt sensibil, bineinteles, la eternul feminin.Am avut nenumarate ocazii de a face acest lucru, am receptionat chiar avansuri mai mult sau mai putin discrete din partea unor femei frumoase, si totusi…nu doresc sa fac acest lucru. Si stii de ce? Pentru ca nu doresc sa ranesc persoanele care reprezinta poate totul in viata mea, oricat de atragatoare ar fi imaginea din fata mea. Sa ne intelegem: poate sunt demodat, desuet, poate am principii tampite, nu stiu. M-am supus de multe ori oprobiului feminin pentru obstinatia de a nu calca stramb si a nu imi putea privi familia in ochi. Sunt destul de implinit sufleteste pentru a ma complace in picanterii dubioase, in povesti de “amor” cu final intotdeauna nefericit de ambele parti.
Am si eu defectele mele, stiu ca am gresit cateodata in viata fata de sotie, si acum imi pare rau ca poate am ranit-o sau i-am facut vreun rau poate fara de voie, Am incredere in ea , stiu ca ma iubeste si are si ea incredere in mine. Si mai stiu si ca ea daca ar fi dorit sa umble dupa alti barbati ar fi putut-o face, insa stiu si simt ca nu a facut-o. Nu mi-e indiferenta viata ei , dar nici nu sunt gelos fara motiv. As fi daca l-as avea.
Pot spune ca am avut parte in viata de o sotie speciala, intelegatoare, care imi indura zilnic ciudateniile si capriciile de barbat, si careia ii datorez mult mai multa recunostinta decat I-am aratat pana acum. Si totusi, cel mai placut moment al zilei este intoarcerea acasa la baietelul meu si la sotia mea.
Asadar, Montanna, sa stii ca ceea ce vezi in afara casniciei este doar o imagine a ceea ce tu iti doresti sa vezi, fara legatura imediata cu realitatea. Si daca intr-adevar iti iubesti familia, aseaza-te in fata oglinzii si gandeste-te bine daca merita acest lucru, daca raul pe care il poti face isi merita barbatul pe care ti-l doresti.
TOT CEEA CE ITI DORESTI SAU CREZI CA ITI DORESTI ESTE O ILUZIE!
Do not blow appart your life.
Cu multa consideratie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sylvius, sa traiesti!

Fetele m-au luat la rost, ca vad numai alb si negru, ca sunt maica Tereza sau mai stiu eu cum, ca sunt prea tanara si de aia imi e usor sa vorbesc asa.

Sunt curioasa ce vor spune despre o astfel de parere...a unui barbat casatorit de 10 ani, caruia i-au aparut in viata , dar le-a alungat pentru simplul motiv ca isi iubeste enorm sotia, copilul...familia lui.

Toata stima pentru tine, Silviu, si ferice de sotia ta ca a intalnit un astfel de barbat!
Nici nu stii cat ma bucur cand aud oameni povestind asa despre casnicia lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Hmmm... interesanta pozitie si ma bucura faptul ca apar si barbati on line.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Eu cred ca daca totul e perfect acasa nu ai cum sa iti doresti altceva;
Se poate intampla sa te mariti fara sa ai sentimente foarte profunde fata de sot,sau pur si simplu se le fi avut si dupa o vreme sa dispara.

Si apoi apare un el care probabil ca te face sa te simti iubita, dorita, frumoasa etc intr-un cuvint speciala;; da si ai atata nevoie sa auzi /simti asta

Si urmeaza o perioada frumoasa asa zisa abureala , flirtul fara o finalizare periculoasa, perioada in care nu te simti chiar vinovata pentru ca in fond nu te ai culcat cu tertul doar te-ai sa ziczm relaxat putin si te-ai simtit "speciala"

Dupa o vreme ar urma inevitabilul o aprofundare a relatiei fizice si abia aici incepe nebunia;; daca a fost un foc de paie ai sa stii imediat pentru ca ai sa poti intra pe usa ca si cum nu s-a intamplat nimic si ai sa te uiti in ochii sotului tau si ai sa ii spui in gand " am fost o cretina iarta-ma" dar daca vrei sa-l pastrezi nu te apuca sa il ranesti povestindu-i cat de ieftin te-ai vandut

Dar daca nu a fost ceva banal iti va fi imposibil sa ascunzi chiar tot incepand cu relatia fizica cu sotul tau , dragostea pt celalat te va face egopista nu vrei vrea sa te imparti, ai sa suferi enorm daca ramai in prima relatie plus ca ai sa chinui alti 2 oameni langa tine;
Astfel de mari iubire daca nu au finalitate duc la o gelozie excesiva din partea amantului pe sot, si la un sentiment de vinovatie dublu pentru tine; Toate aceste lupte interne distrug dragostea pe care o credeai unica ...Poti trai cu asta ?

E alegerea ta dar nu stiu de ce am senzatia ca majoritatea unor astfel de povesti se termina trist

Eu consider ca inselatul indiferent din ce motiv este un sport extrem atat pentru femei si cat si pentru barbati si daca nu ai inima suficient de tare nu il practica ca te darama.

Pentru toti cei care cred ca lor nu o sa li se intample niciodata sa fie pusi in situtia de a face fata unei astfel de tentatii am o "noutate" se cam intampla la aproape toata lumea iar celor care nu li se intampla ar trebui sa fie gelosi inseamna ca nu au reusit starneasca indeajuns interesul comunitatii ori ca sunt prea orbi sa recunoasca

gata aruncati cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

------------
Stii care e parerea mea despre femei? SUNT PERVERSE RAU!
-----------
Era si un cantec, ceva cu fetele perversele .... Asta-i sursa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Flavia, foarte frumos spus!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Siliviu,felicitari.
Bruxinha vreau sa-ti spun ca ai un umor extraordinar.Cazusem in melancolie cu vremea asta si dupa ce am citit mesajele tale am ras cu lacrimi(si eu si sotul meu).Sa traiesti si sa mai povestesti.
In ce priveste inselatul,eu ma gandeam ca omul nefiind facut numai din trup(mai avem si spirit,nu?)oricum inseala chiar daca se gandeste numai.Deja in momentul in care ti-ai imaginat o relatie cu altcineva,in momentul in care ti-a tremurat stomacul etc ,ai inselat.Cine poate sa spuna ca nu-i cu pacat stiind ca macar s-a imaginat in bratele altui barbat,altei femei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Anella, multumesc pentru aprecieri, am scris ca s-o ajut cumva pe fata asta, daca a iesit ceva amuzant tot e bine.

Silviu, multi ani fericiti alaturi de familia ta, iti dai seama ca esti un norocos, nu toata lumea are sansa sa-si intalneasca perechea potrivita din prima incercare.

Si acum ma adresez persoanei care sa da lovita de mine (nu spui nume) - draga mea, apreciam foarte mult daca ai fi venit cu sfaturi viabile pentru fata asta care a deschis subiectul. In schimb tu - probabil din cauza deficitului de admiratie suferit in viata reala - te-ai apucat sa arunci cu precepte teoretice care, nu zic nu, sunt bune acolo in teoria lor din care vin, dar de regula atunci cand le aplici vietii reale au tot atata efect cat o frectie cu "Diana" la un picior de lemn. Montanna ti-a raspuns, dar probabil ca nu te-ai obosit sa-i citesti raspunsul. Fata mea, cand unele din noi traiam teoria aia de care cu generozitate si aplomb ne vorbesti, tu probabil invatai sa-ti legi sireturile. La fel, cand unele din noi eram maritate cu acte si trecute prin casnicie, tu nici macar nu-ti incepusesi viata sexuala.
Daca vrei sa intelegi ceva pozitiv din postarile mele, bine.
Daca nu, asta sa-mi fie paguba, predic si eu in pustiu, ca doar nu-s nici prima si nici ultima. SI pana la urma, n-o sa-ti fac eu educatia, nu de alta, dar ai depasit varsta, asta no.1 si no. 2, nu faptul ca ai ochelari de cal e grav ci faptul ca deja s-au sudat de craniu...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput